Home - Články - Týdenní horoskop 12. - 18. února

Týdenní horoskop 12. - 18. února

vloženo 11. 2. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 12. - 18. února

Blížencům nový týden ukáže, že ne všechny jejich názory okolí přijímá bez výhrad. Štírům hvězdy slibují nový přísun nové energie a mnoho ostatních znamení čekají i pořádně hektické dny. Co přesně se bude dít? To se dozvíte v novém týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Přijímáte výzvy s odvahou vám vlastní. Není samozřejmě každý den jako na růžovém obláčku, ale upřímně? Vám to vůbec nevadí, protože vždy se se vším popasujete a nic pro vás není problém. Toho si na vás cení i vaši kamarádi, ale také kolegové v práci.

Býk
Býci, tento měsíc se soustřeďte převážně na svoje cíle a nechte se unášet svou pověstnou pevnou vůlí. Může se rovněž jednat o období finanční stability. Buďte však otevření novým nápadům, které by mohly přinést úplně nový impuls do vašeho života.

Blíženci
Milí zrozenci Blíženců, mohou se vynořit poměrně zajímavé možnosti pro komunikaci a společenské setkávání. Buďte otevření různým perspektivám a najděte radost ve sdílení myšlenek s ostatními. Ne vždy je komunikace jednoduchá, ale i tak ji zvládáte.

Rak
Chladný únor může být emocionálně velice náročný, ale zároveň plný příležitostí pro hlubší porozumění v mezilidských vztazích. V dlouhodobých svazcích tedy očekávejte problémy. Ale jak se říká - nic není zadarmo a po velké bouřce se vždy objeví duha.


Lev
Merkur je v nepříjemné negativní opozici s vaším znamením, proto jste pod tlakem a nestíháte ani v práci a ani nikde jinde. To u vás způsobí výraznější stres a nebudete úplně v pohodě. Zejména rodina a kamarádi si všimnou vaší negace a celkové rozhozenosti.

Panna
I když je Merkur v opozici s vaším znamením, tak následky nebudou zas až pesimistické. Zejména si přilepšíte po finanční stránce, kdy se vám bude dařit doslova vše, na co sáhnete. Dostanete skvělou příležitost k tomu, abyste ukázali, co ve vás je.

Váhy
Poslední dobou vám nic neunikne, ani tajemství od vašeho blízkého přítele. Máte doslova detektivní oko a bystrý úsudek. Na druhou stranu, když se vám někdo svěří s něčím osobním, tak si může být jistý, že jeho tajemství je u vás zaručeně v bezpečí.

Štír
Tento měsíc může pro Štíry přinést hluboké transformace a možnost obnovení. Buďte otevření novým změnám a soustřeďte se na svůj vnitřní růst! Poslední dobou jste totiž neměli vůbec žádný čas pro váš vnitřní svět. Ten je ale pro vás hodně důležitý.


Střelec
Máte před sebou plno krásných chvil, ale také nových dobrodružství. Máte rádi, když kolem vás vládne nekonvenční veselá atmosféra. Možná vymyslíte na víkend nějaký spontánní výlet pro své přátele nebo vyrazíte do nově otevřeného klubu ve vašem městě.

Kozoroh
Klíčem k úspěchu bude tento týden vaše trpělivost a také odhodlání. Pracujte na svých cílech s dlouhodobým plánem a můžete dosáhnout významných úspěchů. Stačí se nevzdat a stále se v něčem zdokonalovat. S tím vy přece nemáte nikdy žádný problém.

Vodnář
Vodnáři, tento měsíc může být obdobím inovací a také nových myšlenek. Buďte kreativní a připraveni na přijetí nových technologií nebo myšlenkových směrů. Překvapí vás, jak moc kolem sebe šíříte optimismus a kreativitu. Jste hodně inspirativní osoba.

Ryby
Ve vašem okolí se objeví jedinec, s kterým jste se již v minulosti setkali. Nejednalo se o příjemné setkání, proto budete nyní překvapeni, jak vám společná komunikace jde. Nakonec se z toho vyvrbí příjemné setkání, které možná bude mít i pokračování.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.