Home - Články - Láskohled 12. - 18. února

Láskohled 12. - 18. února

vloženo 10. 2. 2024
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 12. - 18. února

Je tady valentýnský týden, týden lásky pro zadané i nezadané! Jestli jste ve vztahu, tak si svatého Valentýna pořádně užijte a partnerské neshody nechte na jindy. Je třeba šířit lásku. Nezadaní nemusí smutnit. Láska má mnoho podob a objeví se často ve chvíli, kdy to nejmíň čekáte. A kdo ví, třeba to bude právě na svatého Valentýna! Týden lásky začíná!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce je klíčová otevřená a upřímná komunikace, a to pro vás není nic nového. Sdílejte své myšlenky, pocity a touhy s drahou polovičkou. Poslouchejte s porozuměním a respektem.

Býk
Někdy jsou to malé věci, které dokážou vytvořit velký dojem. Udělejte něco malého, co ukáže vaší lásku - třeba vtip, nečekaný dárek nebo prostě jen upřímný kompliment vždy potěší.

Blíženci
Snažte se vcítit do pocitů a perspektivy svého protějšku, a to nejen na Valentýna. Empatie posiluje pouto a pomáhá porozumět druhému na daleko hlubší úrovni. A to se v dlouhodobých svazcích obzvláště cení.

Rak
Udržujte rovnováhu mezi časem, který trávíte sami se sebou, a časem věnovaným svému partnerovi/partnerce. Obě strany potřebují prostor pro individuální růst a také sebereflexi.


Lev
Vyjadřujte dostatečně uznání a vděk za to, co váš životní partnera dělá. Ocenění může posílit vzájemnou lásku a důvěru. Navíc i vy získáte cennou zpětnou vazbu na váš projev.

Panna
Nenechte do vztahu vstoupit stereotyp! Občas se odvažte na úplně nové zážitky nebo romantické dobrodružství, které posílí váš vztah. O Valentýnu na to máte vhodné období a protějšek bude doslova nadšený.

Váhy
Každý máme své vlastní názory, hodnoty a způsob vyjadřování lásky. Respektujte rozdíly a hledejte společné body spojení. Váš vztah získá díky tomu potřebnou stabilitu a pevnost.

Štír
Abyste mohli dávat lásku druhým, je dost důležité pečovat o svou vlastní duševní a fyzickou pohodu. Naleznete tak rovnováhu mezi péčí o sebe a také o svého milovaného partnera.


Střelec
I v běžných situacích se snažte vnášet do vztahu romantické prvky. Může to být krátký výlet, večeře ve dvou nebo prosté sdílení pohodlné chvíle. Harmonie je ve vztahu důležitá.

Kozoroh
Nepředpokládejte, že druhý zná vaše potřeby. Buďte otevření a aktivně komunikujte o svých přáních, očekáváních a také o obavách. To pomůže vytvořit základ pro silný a zdravý vztah.

Vodnář
Jste poslední dobou příliš zaneprázdnění pracovními povinnostmi, že myšlenky na osobní život jsou tak trochu na vedlejší koleji. To není nic zvláštního, ale pokuste se o kompromis.

Ryby
Máte od svého budoucího protějšku jistá očekávání. Mnohdy je ale možné, že vaše nároky jsou až příliš vysoké. Zkuste se zaměřit na autentičnost vašich přání a nechtějte nemožné.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.