Home - Články - Novoluní ve Vodnáři přináší šťastnou budoucnost

Novoluní ve Vodnáři přináší šťastnou budoucnost

vloženo 8. 2. 2024
čas čtení: 3 minuty

Novoluní ve Vodnáři přináší šťastnou budoucnost

Již tento pátek 9. února ve 23:08 nastává nov. Slunce i Měsíc budou procházet znamením Vodnáře, který vás nasměruje na novou životní cestu. Splní vám velká přání. Nechte se vést!

sdílet článek na facebooku

Novoluní ve Vodnáři je výborná konstelace pro úspěšné zahájení jakéhokoli plánu. Dává nám šanci, abychom našli rovnováhu mezi svými nápady, vizemi a skutečným životem. Novoluní vždy přináší silnou energii do nových začátků. Vrhněte se proto do dalšího životního období, nových plánů, projektů a aktivit. Největší vliv má Luna na Vodnáře, ale energií můžeme využít my všichni.

Velké sny se plní

Při novoluní spolu stojí Slunce i Luna na stejné startovní čáře do nového kroužení. Stejně tak náš život se každý měsíc restartuje v těchto dnech. A pro nás je důležité zhodnotit, co se nám povedlo a co je nutné změnit. Uvědomte si tento počátek a určete si nové záměry!

Vodnář nejlépe působí na záměry spojené se svobodou, převraty a zvraty, s dalekými cestami, se zahraničním, úředním jednáním, výzkumem a vědou, s řešením minulosti, s kurzy, školením a jakýmkoli učením. Velkou sílu má také týmová práce a charitativní činnosti.


Síla působí 14 dní!

Dva týdny po novoluní je ten nejlepší čas pro vytvoření svých nových cílů. Mají největší sílu se zhmotňovat. Díky tomu docílíte splnění svých přání!

Existuje nespočet způsobů, jak vyslat do vesmíru své záměry ke zpracování a uskutečnění. Nezáleží, jestli si své přání pouze pomyslíte, napíšete si ho, nebo pro něj vykonáte magický rituál. Všechny způsoby jsou správné. Musí však za nimi stát pevné přesvědčení, že takového záměru skutečně dosáhnete. Bez blokujících obav. Přesvědčte svou mysl o úspěchu. Dělejte, jako by selhání nepřicházelo v úvahu!

Napravit můžete i své zdraví

Vodnář významně ovlivňuje lýtka, holeně, kotníky, achilovky, paty, bérce, předloktí, hormony štítné žlázy a křečové žíly. Máte-li kterýkoli z těchto orgánů v nepořádku, udělejte pro něj v tomto období něco ozdravného. Vaše snaha bude mít dvojnásobný účinek!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.