Home - Články - Valentýnský tarotový horoskop 2024

Valentýnský tarotový horoskop 2024

vloženo 7. 2. 2024
čas čtení: 10 minut

Valentýnský tarotový horoskop 2024

Užijete si romantického nebo vášnivého Valentýna? Najdete konečně  v roce 2024 novou lásku? Vyřešíte partnerské neshody? Tarotové valentýnské karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Císař
ukazuje, že jste teď v lásce hodně průbojní a plní energie, takže o Valentýnu převezmete iniciativu do svých rukou. Klobouk dolů před vaší odvahou, milí Berani, hlavně pokud jde o seznamování a sbližování! Ale na druhé straně, pozor ať přílišnou iniciativou svůj nadějný protějšek neodradíte. Budete totiž působit docela nesmlouvavě a nekompromisně, takže se může začít celkem oprávněně obávat, ať takoví nejste i ve vztahu! Raději nechejte věcem volný průběh a nesnažte se vždy všechno řídit a být pány situace! To samé však platí o Valentýnu i pro zadané Berany! Budete se snažit pro svůj protějšek zorganizovat perfektní program, ale otázka je, jestli to děláte skutečně pro něj, nebo spíš pro sebe! Pokud to první, pak byste měli taky trošku více začít naslouchat jeho či jejím požadavkům a přáním. V lásce zkrátka nemůže být jeden vládce a druhý podřízený. Tedy, pokud samozřejmě neholdujete dominantně submisivním hrám, to by pak bylo v pořádku!

Býk
Karta Osm mečů
prozrazuje, že v lásce čelíte nějaké docela zamotané situaci, která vás trápí a těžce z ní hledáte cestu ven, milí Býci. Teď o Valentýnu si budete muset přiznat, že jste se do toho možná už až příliš zamotali a plácáte se pořád dokolečka v těch stejných myšlenkách! Ať už jste osamělí a pořád ne a ne prolomit ten bludný kruh neúspěšných známostí, nebo máte sice partnera, ale sužují vás nějaké pochybnosti nebo nesoulad. Možná se jedná o vážné věci, ale klidně to mohou být i úplné banality, jenomže zrovna takové, které stojí v cestě úspěšnému vztahu. Jako třeba rozdílné záliby ve volném čase, různý politický názor nebo preference v posteli. Ať už má to, co vás trápí, jakoukoliv podobu, zkuste si o tom popovídat s někým z přátel, komu důvěřujete, spíš než s protějškem, který bude samozřejmě zaujatý. Možná stačí změnit jen nějaké drobnosti a najdete už letos na Valentýna nový krásný vztah, který vám vydrží, nebo nový soulad a porozumění s vaším dlouholetým partnerem!

Blíženci
Karta Deset pohárů
je přímo nádherná a věští vám krásného a šťastného Valentýna, milí Blíženci! Budete si užívat krásné chvíle po boku vašeho milovaného protějšku a společně zažijete spoustu radosti, veselosti a dobré nálady, ale samozřejmě taky romantiky! Bude to spíš o souladu a vzájemném porozumění, erotika nebude tentokrát na prvním místě, ale to nevadí. A pokud máte děti, může být kupodivu dobrý nápad naplánovat si na valentýnské odpoledne nějaký společný výlet, třeba do cukrárny, a užít si to všichni společně, místo toho, abyste přemýšleli, kam pro tento večer vaše ratolesti odložit! Vždyť Valentýn je přece o lásce a vy se máte všichni rádi, na tom není co řešit! Děti budou mít zážitek, vy si to taky příjemně užijete a na klid ve dvou si můžete najít čas pro změnu jindy. Nezadaní Blíženci se mohou těšit na krásné seznámení, ale je dost možné i to, že se více sblížíte s někým z přátel či známých, zkrátka s člověkem, kterého již nějako dobu znáte a rozumíte si!


Rak
Karta Čtyři mince
ukazuje, že si v lásce hodně zakládáte na zažitých zvyklostech a dodržování tradic vám přináší pocit jistoty a stability. Takže i Valentýna byste rádi dodrželi podle určitých konvencí, na které jste zvyklí, milí Raci! Sami si nejspíš uvědomujete, že to může na protějšek působit poněkud zkostnatěle, ale nedá se nic dělat, v určitých věcech jste zkrátka konzervativní typy! Takže pokud máte partnera, neobejde se to bez obligátní večeře u svíček, ať už doma nebo v restauraci, kytky a čokoládových srdíček. Běda, pokud by měl váš protějšek náhodou jiné představy, to si pak s vámi nejspíš užije tichou domácnost! A pokud jde o seznamování a jste nezadaní, taky si potrpíte na patřičné rituály. Nadějný protějšek se k vám zkrátka musí chovat tak, abyste viděli, že to s vámi myslí vážně, jinak není šance! Možná byste si to více užili, kdybyste byli bezprostřednější, ale konec konců vám takový seriózní přístup k lásce vyhovuje ze všeho nejvíc!

Lev
Karta Sedm pohárů
vám přináší romantické představy a sny, milí Lvi, jenomže ne vždy se budou zakládat na reálných možnostech. Hlavně pokud jste nezadaní, dávejte si pozor, ať nepodlehnete o Valentýnu sebeklamu, protože když to přeženete s velkolepými představami, můžete se dočkat tak akorát zklamání. Třeba si dopisujete s kdekým a podle úspěchu na seznamkách máte pocit, že můžete mít nápadníků na každý prst deset a omotáte si kohokoliv. Jen se dejte pozor, ať nevybíráte tolik, že nakonec přeberete a místo romantického rande budete pít flašku vína sami doma u televize! A co zadaní Lvi? Taky to zkuste nepřehnat s velikášskými romantickými představami! Vždyť stačí, když si s partnerem uděláte pár hodin jeden na druhého čas a užijete si příjemný večer, ať už kdekoliv – nemusíte jít zrovna do drahé restaurace nebo na víkend do Paříže, hlavně že jste spolu a máte se rádi. Na to nezapomínejte a určitě si to užijete!

Panna
Karta Páže pohárů
vám věští něžnou a jemnou lásku, kterou budete rozvíjet opatrně a pomalu. Ať už se jedná o novou známost nebo dlouhodobý vztah, budete si uvědomovat, že není dobrý nápad tlačit na pilu a že všechno má svůj čas! A to je víc než dobře, milé Panny! S partnerem si společně užijete krásný večer plný vzájemného souladu a pocitu porozumění. Dopřejete tomu druhému láskyplnou pozornost a budete se zajímat o všechno, co cítí a prožívá. Ani vás nenapadne, že byste to třeba mohli všechno směřovat jen do postele, to by vám tedy nepřipadalo příliš ohleduplné. To ovšem nijak nevylučuje, že valentýnský večer bude mít vášnivý závěr – jenom si to nebudete dávat za hlavní cíl večera, na který se máte jedině těšit, a to dělá rozdíl! Nezadané Panny budou pomalu a něžně rozvíjet novou známost. Nejlépe na základech dobrého přátelství a důvěry, vždyť přece není kam spěchat! Pak bude váš svazek mnohem pevnější a stabilnější!


Váhy
Karta Osm pohárů
ukazuje, že něco ve vašem milostném životě se nevyvíjí tak docela podle vašich očekávání, a z toho se cítíte trochu zklamaně, milé Váhy. Raději si na Valentýna nedělejte příliš velká a romantická očekávání, protože se můžete akorát tak zklamat. A to pak budete mít sklony podléhat až příliš pesimistickým myšlenkám, jako třeba jestli byste tento vztah neměli ukončit, jen proto, že váš protějšek vám nepřinesl bonboniéru, ani vás nikam nepozval, ale úplně docela na Valentýna zapomněl, vrátil se pozdě z práce a sedl si k počítači. Ale na tom přece tolik nesejde, když si jinak rozumíte! A co nezadané Váhy? Taky od Valentýna nejspíš čekáte příliš mnoho a vkládáte do něj veškeré naděje na seznámení. Raději však počítejte s tím, že i ze singles party se můžete nakonec vrátit domů sami, ale třeba tam prostě jen nebyl ten pravý člověk! Nevzdávejte to tak snadno, ani se na Valentýna příliš neupínejte, a pak bude všechno v pořádku!

Štír
Karta Dva meče
naznačuje, že máte nějaké milostné dilema, nad kterým budete teď o Valentýnu hodně přemýšlet, milí Štíři. Všechno se teď točí kolem lásky a vy máte v srdci otázku, na kterou neumíte najít tak snadno odpověď. Třeba přemýšlíte, jestli je pro vás váš stávající partner opravdu ten pravý, nebo se nemůžete rozhodnout, které ze dvou nových známostí dáte přednost. Ale klidně to může být i tak, že jste si svým partnerem naprosto jistí, ale máte nejasno v nějaké otázce společného soužití nebo třeba zakládání rodiny. Všechno se však vyřeší mnohem snáz, když budete naslouchat hlasu svého srdce a pocitům, spíš než rozumu a logickému myšlení. Někde ve svém podvědomí dávno tušíte, která odpověď je ta správná, ale z nějakých důvodů si to nechcete přiznat, třeba vám to připadá nerozumné nebo něco podobného. A klidně to může být i tak, že žádné ze dvou řešení není to správné a objeví se ještě nějaké nové třetí, nechejte se překvapit!

Střelec
Karta Dva poháry
vám přináší snad tu nejkrásnější možnou věštbu, milí Střelci! Čeká vás nádherný zamilovaný Valentýn a celé období kolem něj, nejde jen o ten jeden večer. Budete si skvěle rozumět s vaší polovičkou a budete jako jeden! Nebo pokud jste dosud byli osamělí, můžete se těšit, že se na vás konečně usměje milostná Štěstěna a přinese vám toho pravého člověka, se kterým budete mít téměř dokonalý soulad! Náklonnost a city budou vzájemné a společně si užijete nejen jiskřivou vášeň, ale budete si mít taky co říct a budou vás spojovat společné plány a cíle. V dlouhodobých vztazích se zas oživí stará vášeň a hlavně porozumění. Opět budete mít ten krásný pocit, že jste naladěni na stejné vlně a rozumíte si i beze slov. Letošní Valentýn vás nabije pozitivní energii a upevní váš partnerský vztah. A to nejen díky erotickému souladu, ale hlavně vzájemnému porozumění a něžným projevům vašich vzájemných hlubokých citů!


Kozoroh
Karta Král mincí
prozrazuje, že si dáte záležet, abyste letos na Valentýna svému miláčkovi dopřáli jen to nejlepší. Tak trochu se snažíte blýsknout, ale v první řadě cítíte odpovědnost a závazek, že zkrátka pro váš vztah musíte něco udělat. A neváháte na to v rámci vašich možností vynaložit i poměrně dost peněz! Váš milý protějšek jistě ocení pocit jistoty a bezpečí, který může po vašem boku cítit. Chcete zkrátka platit za spolehlivého partnera a hodně vám na tomto vztahu záleží. Nezadaní Kozorozi se budou snažit udělat na svůj idol dojem hlavně prostřednictvím hmotných věcí. Třeba tomu, že dáte na odiv drahé značkové věci, pochlubíte se autem nebo bytem, dáte si extra záležet na svém zevnějšku a podobně. Stojíte přece o solidního partnera na úrovni! Jen si dejte pozor, abyste takhle nepřišli ke vztahu, který bude příliš povrchní a založený jen na majetku a praktických věcech. Stojíte přece o skutečnou lásku, tak nezapomeňte taky na city a milá slova!

Vodnář
Karta Mírnost
naznačuje, že v lásce se vám bude teď nejlépe dařit, pokud zvládnete netlačit na pilu a nechat věcem jejich přirozený pomalejší průběh. Je jasné, že byste si nejraději užili divokého a vášnivého Valentýna, milí Vodnáři, ale když se to bude vyvíjet jinak, tak to nechte být a užívejte si věci tak jak jsou! Možná je teď ve vašem životě spíš prostor pro něhu a jemnost než pro divokou postelovou vášeň. Všechno má ovšem své kouzlo! Pokud se teprve seznamujete s novým protějškem, pak se určitě vyhýbejte tomu, abyste něco uspěchali a dopřejte si trpělivost. Pevný a dlouhodobý vztah se přece rodí pomalu a postupně! A něco podobného platí i pro situaci v dlouholetých vztazích. Nečekejte, že na Valentýna se najednou všechno mávnutím kouzelného proutku, jakkoliv změní, ale myslete na svoji lásku každodenně a věnujte jí pozornost. Pak můžete mít svátek lásky každý den, protože mezi vámi bude panovat krásný a hluboký soulad, harmonie a porozumění!

Ryby
Karta Tři poháry
vám slibuje na Valentýna radost, dobrou náladu a potěšení, milé Ryby. Dopřejete si příležitost užívat si radosti života, zadané Ryby samozřejmě po boku milovaného protějšku, a nezadané v kruhu single přátel – a kdoví, třeba se na takovém večírku nezadaných konečně i zamilujete! V první řadě však toužíte po příjemně stráveném času a samozřejmě i po jiskřivém valentýnském flirtu. Nemusí se však jednat o nic závazného, dokud jste svobodní, tak si chcete prostě užívat. I zadané Ryby velmi rády vyrazí s partnerem někam, kde je zábava, kde si můžete třeba spolu zatančit, něco dobrého vypít a odreagovat se. Oslavíte, že vám to spolu pořád ještě klape, a užijete si hezký večer plný zábavy. Zároveň však nebudete valentýnský večer brát zas až tak úplně vážně. Pokud vám partner náhodou zapomene dopřát žhavá a vášnivá vyznání, vůbec nic se neděje. Oceníte spíš dobrou náladu, příjemnou atmosféru a šanci odpočinout si od každodenních starostí!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.