Home - Články - Týdenní horoskop 5. - 11. února

Týdenní horoskop 5. - 11. února

vloženo 4. 2. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 5. - 11. února

I další týden přináší plno magických momentů. Jen je umět využít! Přestaňte se bát vychutnávat to dobré, co život přináší. Užijte si nový týden s novým týdenním horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Kreativita a komunikace bude tento týden vaším hlavním poznávacím znamením. Dařit se vám proto bude ve všech sférách vašeho života. Vaše nápady budou hrát prim v práci, ale i vaše rodina ocení nevšední zábavu, kterou si pro ně momentálně vymyslíte.

Býk
Daří se vám tento týden úplně ve všem. Jste spokojení ve svém osobním životě, ale taky v pracovní sféře. Vedení vám dává jasně najevo, že patříte k velice ceněným zaměstnancům a váží si vašeho nasazení i oddanosti pozici i kolegům. Potěší vás to.

Blíženci
Tento týden budete toužit po dobrodružství a nových zkušenostech. Pusťte se proto s vervou i do neznámého a buďte otevření novým příležitostem. Odvaha, kterou máte, vás odmění novými poznatky a inspirací. Spontánnost by u vás měla být na prvním místě.

Rak
Měli byste se zaměřit zejména na osobní vztahy. Rodina je pro vás na prvním místě, takže stojí za to opětovat ji čas. Navíc si můžete být jistí, že se vám tento čas stonásobně vrátí. Takže nemějte výčitky z nicnedělání s těmi nejbližšími.


Lev
Umíte velice dobře komunikovat, a to se vám skvěle vyplácí jak v osobním, tak v pracovním životě. S radostí se seznamujete s novými lidmi a tento váš optimismus je rovněž nakažlivý. Snadno si získáváte nové přátele i potenciální partnery. Jen tak dál!

Panna
Máte před sebou období plné nových zkušeností, výzev a nečekaných situací. Jedno je ale jisté. Rozhodně se nebudete nudit, protože to vám vaše nasazení ani nedovolí. Přesně tohle vás ale baví, protože milujete, když se vše kolem točí a víří energií.

Váhy
V tomto týdnu byste se měli zaměřit na empatii a vcítění se do druhých lidí. Je pro vás velmi důležité, abyste našli rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Pokud budete vnímat více srdcem než hlavou, tak zjistíte, že mnohá rozhodnutí jsou snazší.

Štír
Sílu a odvahu najdete jen a pouze u sebe. Vaše vnitřní zdroje jsou totiž nevyčerpatelné a vaše energie je pověstná. Mnozí z vašeho okolí doslova žasnou nad tím, kolik vitality v sobě máte a potichu vám závidí. Nic ale není zadarmo a vy to dobře víte.


Střelec
Merkur je tento týden v negativní kvadratuře s vaším znamením. Zejména v osobních vztazích může dojít k omylům a nedorozuměním, které vás budou stát hodně sil i optimismu. Nakonec se ale poperete i s nepřízní osudu a hvězd se silou vám tak vlastní.

Kozoroh
Pracovní a finanční stabilita budou tento týden vašimi hlavními cíli. Mějte jasné plány a postupujte krok za krokem za svými sny. Vaše disciplína a odhodlání vás velice brzy přivedou ke skvělému úspěchu. Stačí vnímat své pocity a přijímat nové výzvy.

Vodnář
Vaše snaha momentálně předčí všechna možná očekávání. V práci jste doslova za hvězdu, která nyní strmě stoupá. Máte před sebou zářnou pracovní budoucnost a polepšíte si především po finanční stránce. To vás opět nabije novou a pozitivní energií.

Ryby
Merkur nyní vstupuje do vašeho znamení a je rovněž v příjemné konjunkci se Saturnem, což vám přinese příjemné chvilky především v oblasti milostných vztahů. Čeká vás tento týden romantika, nová láska i nastolení harmonie v dlouhodobých svazcích.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.