Home - Články - Láskohled 5. - 11. února

Láskohled 5. - 11. února

vloženo 3. 2. 2024
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 5. - 11. února

Láska je vážná věc! Přečtěte si, co na Vás čeká, kdy byste si měli dát pozor a kdy se zbytečně nezahrávat s ohněm! Poznejte i Vy svůj osud s týdenním horoskopem lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Drazí Berani, váš elán a životní energie jsou doslova nakažlivé a roznášíte kolem sebe radost a lásku. Lidé kolem ve vaší společnosti rádi tráví svůj volný čas a užívají si každou chvilku s vámi.

Býk
Čeká vás velice dobrodružný únorový týden, díky kterému budete doslova nadšení. Potkáte spoustu nových lidí a je velice pravděpodobné, že s jednou osobou prožijete krátkodobý románek.

Blíženci
Pohybuje se kolem vás jedinec, který o vás má očividný zájem. Bohužel vy jej neopětujete a musíte si přiznat, že vám jeho snaha občas připadá trapná a jeho cukrování vás nebaví.

Rak
Váš sex-appeal je momentálně na vrcholu. Díky tomu se cítíte značně sebevědomě a je vidět, že vás těší zájem opačného pohlaví. Užívejte si nyní vaše chvilky slávy a okouzlujte okolí.


Lev
Toužíte po rodinném životě a spokojeném partnerství, ale ten pravý jedinec pro vás stále nikde není na dohled. Buďte trpěliví - něco zajímavého se už rýsuje a budete překvapení!

Panna
Buďte otevření novým způsobům vyjádření lásky! Kreativita a originalita mohou přinést do vašeho vztahu nové a vzrušující momenty. Nebojte se být s partnerem inovativní a plni elánu.

Váhy
Pracujte na budování pevných základů ve vašem vztahu. Otevřená komunikace vám pomůže s řešením případných konfliktů s láskou a trpělivostí a vaše oddanost může posílit váš vztah.

Štír
Tajemství a hluboké emoce budou tou pravou cestou k vášnivému vztahu. Buďte otevření ve sdílení svých nejintimnějších myšlenek s partnerem. Značně tím posílíte dosavadní vztah.


Střelec
Věnujte více času svým blízkým a posilněte rodinné vztahy. Vzájemná péče a láska jsou doslova nakažlivé, a to může přinést do vašeho dlouhodobého vztahu více harmonie a také pohody.

Kozoroh
Milí Kozorozi, hledáte stabilitu ve vztahu? Teď je ten nejlepší a správný čas, abyste ji našli. Ve vašem životě se totiž objeví někdo, kdo je pevný jako skála a vy se o něj můžete vždy opřít.

Vodnář
Detaily jsou důležité, ale nezapomeňte na celkový obraz ve vztahu. Snažte se proto uvolnit a užívat si okamžiky s partnerem. Schopnost péče a pozornosti může posílit intimní pouto.

Ryby
Nejste momentálně nijak nastavení na nějaké změny a pozvánky na rande budete s díky odmítat. Pak vám ale tímto momentálním psychickým nastavením zamíchá velice zajímavý jedinec.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.