Home - Články - Karta Síla přináší energii

Karta Síla přináší energii

vloženo 6. 2. 2024
čas čtení: 3 minuty

Karta Síla přináší energii

Jak už název karty napovídá, jejím základním významem je síla, vitalita, statečnost, ale i potřeba krotit. Říká nám, že něco musíme udělat nebo naopak potlačit. Symbol lva na kartě k tomu propůjčuje doslova lví sílu!

sdílet článek na facebooku

Karta věští vášeň i nebezpečí!

V milostných záležitostech přináší tato karta neobyčejně silnou sexuální přitažlivost. Půjde o vášnivý vztah, kterému ovšem nemáte zcela propadnout, jinak hrozí katastrofální důsledky. V negativním významu karty se jedná o ničivou sílu, která přináší rozchod. Takovýto výsledek se dá předpokládat v kombinaci s kartami Ďábel a Smrt.

Síla slibuje vaše uzdravení

Pokud jste se ptali na zdraví, vytáhli jste si mimořádně příznivou kartu! Síla znamená dobré zdraví, plodnost a obnovení vitality. Je spjata se srdcem a oběhovým systémem, na nějž byste se měli soustředit. V kombinaci s kartou Poustevník je příslibem uzdravení i při velmi těžkých onemocněních. Spolu s kartou Vůz zase dává nebývalé množství energie. Pozor je potřeba si dávat, když se objeví s kartou Věž, to se často jedná o nečekaný a intenzivní problém.


Pozor na vaše rozporuplné Já

Tato karta symbolizuje dvojakost síly uvnitř nás. Dokáže být velmi prospěšná, ale také napáchat škody, pokud ji neudržujeme pod kontrolou. Proto je na ní vyobrazena žena, která zkrotila a ochočila lva. Jedná se o vítězství nad někým nebo něčím silnějším. Může to být vítězství i nad sebou samým. Lev pak představuje ego, které dokážeme konstruktivně využít. Jedná se i o schopnost naučit se říkat ne.

Vesmír vám chce skrze tuto kartu sdělit, že máte čerpat i ze své animální stránky potřebnou sílu a radost ze života. Přesto se nesmíme nechat pohltit pudy a vášněmi. Od toho je tu onen symbolický řetěz, který držíme pevně v rukách.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.