Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na týden 5. - 11. února

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na týden 5. - 11. února

vloženo 5. 2. 2024
čas čtení: 1 minuta

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na týden 5. - 11. února

V novém čínském horoskopu se dozvíte, že Krysám v novém roce Draka, který začíná v sobotu,  se risk vyplatí! Zajíci pozor na nevěru a psi, vy zase na zdraví. Další podrobný čínský horoskop je tady!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, zkraje února si přejete rychlé výsledky, což však není vždy možné. Je klíčové stanovit si realistické cíle a přizpůsobit jim časové možnosti. Díky tomu snížíte úroveň stresu. Na druhou stranu se vám otevírá možnost ...ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V osobních vztazích dochází k osvobození od iluzí. Umíte ocenit, co jste v životě vybudovali. V této oblasti budete projevovat vyspělejší a uvědomělejší přístup. Partnerovi se taková změna moc líbí. Zato v přátelských vazbách ...ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Mnohé zásadní aspekty života vám nesedí. Může se jednat o věci, které jste přerostli, nebo které pro vás nikdy nebyly vhodné. Dokonce vás může zastihnout pocit, že byste raději začali znovu nebo na jiném místě. Navzdory ...ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
S příchodem vášnivého Marsu může vzniknout pokušení flirtovat a koketovat s nevěrou, i když jste momentálně ve šťastném vztahu. Touha po dobrodružství může být velmi silná, ovšem je důležité pamatovat na sebe. Riskujete...ČTĚTE VÍCE!

Drak
V rodinném kruhu se může vyskytnout obtížná situace, kde budete mít dojem, že partner vyhledává konflikty. Draci se navíc v tomto týdnu nechají snadno vyprovokovat. Zůstávejte nad věcí a nezapomínejte na svůj...ČTĚTE VÍCE!

Had
Zrozencům Hada, kteří touží po lásce, nastává čas plný výzev. Případného partnera vybírejte pečlivě. V okolí se objevují osoby, které pro vás nejsou ideální, případně mohou být už zadané. Nesmutněte kvůli této nepřízni a využijte...ČTĚTE VÍCE!


Kůň
Máte za sebou náročné období, kdy se ale veškerá vložená aktivita zúročuje. Jednotlivé dílky skládačky do sebe zapadnou a vy máte dojem, že vaše úsilí nepřišlo nazmar. Hvězdy radí, abyste se zaměřili na budoucnost. Přemýšlejte...ČTĚTE VÍCE!

Koza
V současné době byste měli být opatrní ve vztahu k financím, abyste předešli ztrátě. Pokud máte v plánu půjčku, bylo by rozumné odložit ji minimálně o měsíc. Tajuplný vliv Pluta v oblasti financí naznačuje nevyzpytatelnost a...ČTĚTE VÍCE!

Opice
Na Opice má vliv žhavý Mars, který vám dodává vitalitu a dobrou náladu. Od pondělí budete působit jako noví lidé. Vaše charisma roste s každým dnem a dokážete se proměnit v neodolatelné svůdníky. Pokud se rozhodnete vyrazit ...ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Pro nezadané Kohouty je první polovina února příznivá v oblasti vztahů. Také dokáže prolomit ledy v osobním životě. Otevřete své srdce a navážete bližší kontakt s člověkem, který vás zaujal. Ovšem v zaměstnání byste měli ...ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, v tomto týdnu chraňte své zdraví. V případě, že to bude možné, se vyhněte delším cestám. Hrozí při nich komplikace. Pokud už musíte cestovat, rozhodně nejezděte sami a buďte připraveni na možné problémy. Začátek ...ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zkraje měsíce se zaměřte na dění v soukromí. Je důležité vážit svá slova a občas raději mlčet. Tímto způsobem můžete snížit riziko hádky. Někdy můžete zůstat v práci přesčas, protože tam panuje klidnější atmosféra. ...ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.