Home - Články - Čínský rok dřevěného Draka 2024 – s Drakem je tu požehnání i test charakteru

Čínský rok dřevěného Draka 2024 – s Drakem je tu požehnání i test charakteru

vloženo 9. 2. 2024
čas čtení: 7 minut

Čínský rok dřevěného Draka 2024 – s Drakem je tu požehnání i test charakteru

Letí k nám Drak zrozený v elementu dřeva a čínský horoskop hovoří jasně - je konec starým pořádkům, přichází nový start. Drak nás vyzkouší, převáží a řekne, kdo za co stojí. Štěstí přeje připraveným!

sdílet článek na facebooku

Základní pocit v roce Draka

Rok Draka bude probíhat ve velkém kontrastu ke končícímu roku vodního Zajíce. Dny už nebudou plynout. Touha letět a vidět nový obzor bude základním pohonem každého z nás. Budeme chtít měnit sebe a měnit lidi i věci kolem. Je to vnitřní revoluce. Pochopíme ideály svobody, rovnosti, spravedlnosti a pravdivosti. Drak zapaluje křivé cesty a všechny, kteří po nich chodí. Lež ani podvod nebudou mít v tomto roce úspěch. Pokud chcete realizovat něco krásného, opravdového, pak pravý čas je Rok Draka. Toto znamení přináší pozitivitu, radost a neustálou akci. Prosvítí tmavé kouty duší a vymete smetí. Element dřeva znamená rychlý růst. Akce, práce, pravdivost a radost nás budou doprovázet každý den.

Kariéra v roce Draka

Kdo nemá dosud jasno, přijde na to, co je pro něho to pravé. Do nás všech vjede aktivita, prokrastinace nebude existovat. Budete pracovat i tvořit s radostí. Soustředěnost na daný cíl bude samozřejmostí. Co se dělá s radostí, je požehnané, takže se dílo bude dařit a bude z něho i dobrý finanční profit. Nepodepisujte nic, co nemáte dobře prověřené, jinak je možná finanční ztráta. Převážně vak toto období slibuje profit. Na úspěch buďte hrdí, ale ne pyšní, jinak vám Drak vše sebere. Nutná je fér hra, pravdivost a poctivost, takže kromě pracovních úspěchů nás čeká i posun v osobní rovině. Drak nás všechny táhne vzhůru.


Společnost v roce Draka

Co dosud přežívá ze starých vzorců a struktur, to Drak spálí svým plamenným dechem. Je možné, že nezbude kámen na kameni, ale vytvoří se prostor pro nový typ společnosti. Pokud máte v srdci silné hodnoty, nemusíte se ničeho bát. Pokud věříte ve „zlaté tele“, bude vám před očima roztaveno a spláchne ho oceán. Všichni se budeme chtít i muset více angažovat ve společenském dění jako občané. Máme šanci něco změnit a půjdeme za ní.

Láska a vztahy v roce Draka

Tento rok bude v oblasti vztahů štědrý. Především bude podporovat trvalé a hluboké vztahy, kde dojde k nejednomu sňatku a mnoha početím miminek. Nastanou i hojné možnosti ke krátkodobým románkům, vášním a flirtu. Protože i z nich může vzniknout trvalá láska. Vztahy, kde se vyskytuje zásadní problém, který se dosud promlčel, nepřetrvají. V oblasti citů se vše vyčistí. Někoho to může bolet, ale nakonec budou všichni spokojeni s vývojem.

Zdraví v roce Draka

Můžete mít formu snů, ale bez snahy to nepůjde. Drak podporuje práci na sobě. Pokud se do ní dáte, můžete mít, co chcete – zhubnout, omládnout, zbavit se závislostí, nespavosti, být dobrý ve sportu. Můžete provést potravinový detox a bude mít obrovské výsledky. Je dobré zažít tak příjemné překvapení a zbavit se problémů. Jdeme do toho, Drak nás podpoří!

SVŮJ ROČNÍ ČÍNSKÝ HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ SI MŮŽETE PŘEČÍST ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.