Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2024

VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2024

vloženo 25. 1. 2024
čas čtení: 4 minuty

VELKÝ ČÍNSKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2024

Již 10. února nás čeká druhá oslava Nového roku, tentokrát v čínské verzi. Vstupte do Čínského roku 2024 tou správnou nohou! Využijte tisícileté zkušenosti čínských mudrců a zjistěte, jaký bude rok ve znamení dřevěného Draka!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Zrozence Krysy čeká aktivní a úspěšný rok 2024! Drak jako vládce tohoto období je nenechá zahálet. Avšak Krysy mají aktivitu v povaze, a tak rozjedou nové projekty a nápady. Nabídky a aktivity budou dobře vybalancovány, takže… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
S Drakem, jenž vládne tomuto roku, pojí zrozence Buvola velká síla a vytrvalost. I když se Drak vznáší v kosmu a Buvol je nohama vrostlý do země, rozumí si. Proto bude rok 2024 pro Buvoly dobrý a úspěšný, i když v něm nebudou… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři mají v tomto roce jediný úkol - harmonizovat sebe i své okolí. Musíte v rozkolísaném prostředí prokázat, že kočka má pověstných sedm životů. Ne, o život nepůjde, ale abyste vše zvládli, dbejte na zdravou stravu, a také na nenáročný, ale… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíc má ve svém charakteru ukotvenou opatrnost, která mu pomůže projít rokem Draka úspěšně a bez úhony. Drak, jako vládce roku 2024, vede všechna znamení ke zbrklosti, ale Zajíc se nedá. Zajíci, vždy naslouchejte svému vnitřnímu hlasu! Obklopujte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Rok dřevěného Draka přinese všem zrozencům spoustu nových příležitostí a velký osobní růst. Na začátku roku možná pocítíte jiskru zájmu o nové věci, která se rozroste v pořádný oheň. Je třeba vybrat ze všech šancí ty správné, abyste se … ČTĚTE VÍCE!

Had
Zrozenci Hada prožijí rok velkých změn! Většinou půjde o změny k lepšímu, jen je třeba být flexibilní a neulpívat na zaběhaných vzorcích. Nové výzvy v zaměstnání, cestování, nová přátelství, nová láska - to vše na vás čeká, pokud jste připraveni… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně jsou tahouni a tento rok dřevěného Draka pro ně bude skvělou výzvou! Přichází cesta vzhůru, osobní rozvoj, ocenění v práci i profesní naplnění. Od počátku roku se bude zvyšovat příliv dynamické energie, kterou můžete zdravě… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zrozenci Kozy už dlouho touží po klidu a rok Draka pro ně klidný bude. V práci máte zaběhnuté postupy, které jste vymakali k dokonalosti a můžete je bez obav používat. Pokud vlastníte firmu, je dobře zavedená a úspěšná. Už nejste takoví… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Opice čeká příznivé období, kdy dokážou sobě, svým blízkým i kolegům v práci své kvality. Je však zapotřebí zůstat soustředění a vytrvalí, a to není u zrozenců Opic samo sebou. Vaše osobitá povaha se musí trochu zpomalit a rozvažovat… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Pro zrozence Kohouta platí heslo - Nové začátky s novým rokem. A platit to bude úplně ve všem. Stojí za to promyslet, do čeho chcete posílat nejvíce energie, tedy kde stojíte nejvíc o nový začátek. Druhým mottem budiž to, že pomyslně rozdělíte … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Cennost zrozenců Psa - věrnost - bude hrát hlavní roli i v roce dřevěného Draka. V souladu s tímto obdobím bude Pes stále na stopě vytouženého cíle a podaří se mu jej dosáhnout. Jeho cesta vede jen skrze poctivost a charakter, žádná… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci dobromyslného a konzervativního znamení Vepře vyhodí rok Draka z jejich komfortní zóny. Pokud budete přijímat změny vědomě, nebudete ztrácet čas stesky a lamentováním, pak se dočkáte výsledku, který předčí vaše… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.