Home - Články - Čínský horoskop na týden 22. - 28. ledna

Čínský horoskop na týden 22. - 28. ledna

vloženo 22. 1. 2024
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 22. - 28. ledna

Chcete, aby stál příští týden opravdu za to? Připravte se na něj s námi! Ale nebojte se, když se nezadaří tento týden, může se to změnit hned ten příští. Vždycky je nejlepší věnovat se té oblasti, ve které vás hvězdy momentálně podporují. A které oblasti to jsou, zjistíte v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V poslední lednové dekádě by vám slušela větší flexibilita. Nelíbí se vám změny, které se na vás valí ze všech stran. Snažíte se za každou cenu udržet stávající stav, a tím si škodíte. Jisté změny jsou prostě nevyhnutelné. Zkuste… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zrozenci Buvola se musí vypořádat s finančními problémy. Nečekejte na zázrak, ale sami se zasaďte o to, aby do rozpočtu přitekly prostředky navíc. Můžete zkusit zpeněžit věci, které už nepotřebujete. Také se porozhlédněte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, vyhlížíte příjemný víkend, který vám přinese zaslouženou úlevu. Problémy pramenící v minulosti najdou své řešení. Také je výborný čas pro napravení pošramocených vztahů. Možná dojde k jejich ukončení, nebo … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Koncem listopadu se cítíte unavení. Máte dojem, že se na vás hrnou povinnosti ze všech stran a nic nefunguje podle vašich představ. Nápor bohužel nekončí, a tak hvězdy radí, abyste se naučili se stresem pracovat. Nepoddávejte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Z vesmíru k vám proudí energie k uskutečnění troufalých cílů. Nebojte se riskovat a následovat hlas svého srdce. Koncem ledna mají Draci příležitost dosáhnout úspěchu v pracovním životě. Úplněk ve znamení Lva… ČTĚTE VÍCE!

Had
Využijte hadí sílu a šarm k tomu, abyste prokličkovali záludnostmi tohoto týdne. V komunikaci na pracovišti i v rodině budete potřebovat hodně diplomacie. Díky ní se vám podaří vyjednat lepší podmínky. Zatímco… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Koncem ledna se dočkáte příjemného obratu v milostném životě. Vesmír vám otevírá cestu ke změnám, po nichž ve skrytu duše toužíte. Může to být společné bydlení, rozšíření rodiny nebo svatba. Nebojte se svěřit miláčkovi, co… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Vychutnáváte si rovnováhu, která prochází celým vaším tělem. Jste v souladu s okolím a máte dojem, že všechno je tak, jak má být. Váš vnitřní klid přitahuje okolí. Mnohdy vás vyhledají přátelé nebo příbuzní s tím, abyste… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, profitujete z rostoucího sexappealu, který k vám láká pohledy opačného pohlaví. Snadno se seznamujete a rozšiřujete okruh známých. Vztahy z konce ledna ale mají jepičí život. Půjde o zábavné flirty a… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Aktuální konstelace pomáhá harmonizovat vztahy. Pokud jste se s někým nepohodli, teď k sobě najdete cestu. Buďte tím, kdo nabídne ruku ke smíru. Napravují se karmické vztahy a díky úplňku se uzavírají problémy… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Stejně jako váš zvířecí patron neskryjete dobrosrdečnost. Jen si dejte pozor, aby jí v tomto týdnu nikdo nevyužíval. Myslete také na sebe a své nejbližší, to by mělo být prioritou. Vesmír varuje před zdánlivě výhodnými… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Lednová konstelace je jako na houpačce. Sotva se dočkáte vylepšení v jedné životní oblasti, objeví se problémy jinde. Tyto nečekané události vám ubírají energii i dobrou náladu. Působením Černé Luny se dostávají na povrch… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.