Home - Články - Eso pohárů: jedna z nejšťastnějších karet tarotu

Eso pohárů: jedna z nejšťastnějších karet tarotu

vloženo 19. 1. 2024
čas čtení: 3 minuty

Eso pohárů: jedna z nejšťastnějších karet tarotu

Eso pohárů přináší příležitost dojít ke štěstí snad ve všech oblastech života. Bývá samým začátkem naplnění našich snů a tajných přání. Představuje právě onen počátek příležitostí, lásky a štěstí.

sdílet článek na facebooku

Šance na lásku

Tato karta nosí lásku ve všech podobách. Kalich zobrazený na kartě zadržuje vodu jakožto symbol citů. Může znamenat nový vztah nebo oživení vztahu stávajícího. Bude se jednat o osudovou osobu s níž můžete dokonce uzavřít sňatek. Na svatbu se můžete těšit, když si zároveň vytáhnete i kartu Zamilovaní nebo Dvojku pohárů. Ženy, které touží po dítěti mají velkou šanci otěhotnět, a to zejména pokud se výkladu objeví i karta Císařovna.

Eso pohárů málo kdy přináší něco negativního, snad jen přílišnou emotivnost a utápění se ve vlastních citech. Je potřeba si dávat pozor, pokud padne také karta Ďábel, to pak můžete očekávat nevěru a klamání ze strany partnera.


Inspirace v kariéře

I v pracovní oblasti přináší Eso pohárů nové příležitosti. Štěstí vám bude přát, přesto se vše bude jevit ze začátku nečitelné. Pravděpodobně se bude jednat o povolání, které je zároveň i posláním. Určitě budete oplývat kreativitou a schopností přijímat nové myšlenky. Na svoje okolí budete působit inspirativně. Můžete rovněž najít uplatnění v umělecké profesi. Pokud máte skládat důležitou zkoušku, věřte, že dopadne dobře.

Očekávejte, že budete duchovně naladěni. Je ideální doba pro studium esoterických nauk. Tyto snahy ještě podpoří, když se objeví také karty Velekněžka nebo Mág.

Při vytažení této karty máte pochopit, že vás naplňuje láska, kterou máte rozdávat i ve svém okolí. Je potřeba se otevřít a naučit se dávat i přijímat.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.