Home - Články - Zimní tarotový horoskop rodiny a domova

Zimní tarotový horoskop rodiny a domova

vloženo 16. 1. 2024
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop rodiny a domova

Užijete si zimní rodinnou pohodu? Vylepšíte si bydlení? Budete si rozumět s příbuznými? Karty znají odpověď, podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Rytíř mečů
prozrazuje, že vám nechybí odvaha a odhodlání jít si za vašimi nápady a cíli, milí Berani. Nebudete se ani příliš obtěžovat s vysvětlováním věcí vašim příbuzným a pojedete si zkrátka své. Vždyť se konec konců stejně jedná o práci, kterou musíte udělat vy sami, takže si nemusíte od nikoho říkat o dovolení. Budete teď v zimě hodně aktivní a máte spoustu plánů, které byste chtěli stihnout. Ať už se jedná o to něco si doma vylepšit, pustit se do velkého třídění věcí, zorganizovat zajímavý program pro děti nebo cokoliv jiného. Bude vás bavit zkoušet nové věci a díky tomu vám nebude chybět motivace a hodně toho stihnete. Jen pozor, ať vám neznačnou vaši příbuzní nebo partner vytýkat, proč najednou takhle rychle obracíte všechno vzhůru nohama a narušujete zavedené pořádky. Občas byste mohli i trochu zvolnit tempo, jednak si odpočinete a jednak dáte své rodině šanci vaši akční náladu trochu rozdýchat.

Býk
Karta Císařovna
vám přináší krásný příslib rodinné pohody a harmonického krásného domova, milí Býci! Teď v zimě se vám tedy bude mimořádně dařit ve všem, co se týká domácnosti, dětí a vztahů s vašimi blízkými. Bude vás bavit moct o někoho pečovat, takže se budete s radostí realizovat v domácím tvoření a kulinářském umění. Císařovna je velmi silnou kartou rodičovství a hlavně mateřství, takže se budete snažit co nejvíce věnovat dětem nebo vnoučatům, pokud je máte, nebo alespoň jiným dětem z rodiny. Možná taky zatoužíte po založení rodiny nebo dalším přírůstku a ženám Býčicím tato karta věští velkou šanci na otěhotnění a taky bezproblémové těhotenství a hladký porod. Pokud miminko v této době nemáte v plánu, pak byste so měli dávat větší pozor, ať k vám nějaké přece jen neplánovaně nepřijde! Sice by vás to nakonec potěšilo, možná a k vašemu vlastnímu překvapení, ale přece jen je lepší mít to pod kontrolou!

Blíženci
Karta Pět mincí
vám připomíná, že je velmi důležité si s blízkými pomáhat, když na někoho přijdou těžší časy, milí Blíženci. Jedná se hlavně o finanční a ekonomické otázky. Takové věci se mnohem snáz řeší, když na to člověk není sám, ale cítí podporu své rodiny. A to i v případě, že nikdo z vás nemá peněz nazbyt. Nemusí jít jen o to umět jeden druhému půjčit, když je potřeba, ale taky o nefinanční pomoc, která dokáže taky ušetřit nějaké ty prostředky, když si věci uděláte svépomocně a spojíte své síly. Každý přece umí něco jiného, někdo opravit co se pokazí kolem domu, jiný zas napsat smlouvu nebo odvézt nábytek dodávkou. Pokud vás tedy trápí nedostatek peněz a prožíváte ekonomicky těžší období, vyplatí se vám držet s příbuznými pohromadě. I když si můžete připadat, že přece žádný z vás na tom není kdovíjak dobře a nemá na rozdávání, právě spolupatřičnost vám nejvíc pomůže, a nejen vám!


Rak
Karta Páže pohárů
prozrazuje, že vás čeká velni příjemné období v rodinných vztazích, milí Raci. Budete si užívat klid a pohodu domova a se svými příbuznými budete mít velni krásné a harmonické vztahy. Konečně se z vašeho života vytratí hádky a křik, což velni oceníte. Něco takového vás totiž umí velmi stresovat a vyčerpávat. Velmi dobře víte, že pevné a fungující mezilidské vztahy jsou záležitost delšího období a budují se pomalu a pozvolna. A záleží vám na tom, aby ve vaší rodině panovala vzájemná spolupatřičnost, důvěra a porozumění. Uděláte tedy to, co můžete udělat vy sami, tedy že pro své nejbližší vždy budete mít milé slovo, pochopení, drobné pozornosti a slova lásky. Není potřeba dělat nic velkolepého, stačí empatie a vcítění a být zde pro ně v tu správnou chvíli, když je to potřeba. Určitě to bude mít velký úspěch! Není nutné ani nikam spěchat a na nic tlačit a všechno se vyvine tím správným směrem!

Lev
Karta Král mincí
ukazuje, že za svoji rodinu cítíte velkou odpovědnost, milí Lvi. Právě teď si velmi uvědomíte její důležitost a uděláte všechno proto, aby se vaši blízcí měli jako v bavlnce. Hlavně se bude jednat o zcela praktické a ekonomické věci, vždyť je to přece Král mincí. Takže se stanete takovým králem, který svoji rodinu umí dobře zajistit, ať už je vašim úkolem vydělávání peněz nebo péče o domácnost. Zkrátka se chcete co nejlépe postarat o chod praktických věcí, aby vašim dětem, vnoučatům nebo naopak rodičům či prarodičům nic nechybělo ke spokojenosti. Svou roli a úkoly v rodinném životě teď budete brát velmi seriózně a nic neponecháte náhodě. Ale musíte si taky přiznat, že tak trošku toužíte vyslechnout si za vaši práci slova obdivu a komplimenty. Ale ono se naopak může stát, že to bude mít přesně opačný efekt, když budete všechno zvládat tak dokonale, pro vaši rodinu se to stane samozřejmostí. Pozor na to!

Panna
Karta Osm mincí
ukazuje, že na něčem, co se týká vašeho domova a bydlení teď budete intenzivně pracovat a věnujete tomu hodně času a energie. Jako Panny jste velni pečliví a Když už se do něčeho pustíte, nebudete spokojeni, dokud to nebude úplně dokonalé a perfektní. Tak jen pozor, ať si na sebe nevezmete zas příliš velké úkoly, ale něco, co umíte reálně zvládnout a na čem vás bude bavit pracovat. Hlavně postupně, a ne všechno najednou! Jasně, že ve vaší domácnosti a kolem domu je toho hodně, co by šlo vylepšit, ale nejlépe se vám to bude dařit, když na to půjdete systematicky a podle priorit. Nemůžete příliš spoléhat na to, že vám budou pomáhat třeba děti nebo partner, protože na to buď nebudou mít čas nebo chuť, takže si věci rozvrhněte tak, abyste to uměli zvládnout i vlastními sílami, když bude potřeba. Odměnou vám bude dobrý pocit z vykonané práce, kterou bude za vámi vidět, a krásná atmosféra útulného a hezkého domova!


Váhy
Karta Viselec
ukazuje, že letos v zimě se toho u vás doma mnoho dít nebude, zavládne klid a možná až nuda. Rozdělané záležitosti se na nějaký čas přestanou hýbat kupředu, díky čemuž si alespoň trochu odpočinete. Ale nelze říct, že byste z toho byli dvakrát nadšeni, milé Váhy, spíš se budete v takové patové situaci cítit trochu nesví a frustrovaní. Mnohem raději byste se totiž do něčeho pustili naplno a řešili věci, které bude stejně jednou potřeba řešit. Okolnosti však přejí spíš vyčkávání a klidu, takže bude lepší, když si najdete nějakou jinou náplň a budete se věnovat spíš sami sobě a svému rozvoji. Třeba můžete začít meditovat, naučit se nějaké nové dovednosti nebo cizí jazyk, přečíst si knížky, ke kterým jste se dlouho nedostali, a tak podobně. A stejný klid dopřejte i svým blízkým, raději, než je do něčeho tlačit buďte trpěliví. Všichni teď potřebujete trochu vypnout, ponořit se do sebe a dopřát si pomyslný zimní spánek!

Štír
Karta Královna mincí
prozrazuje, že domácí život a péče o rodinu a krásné bydlení vás teď budou velmi bavit a naplňovat, milí Štíři. Budete v sobě rozvíjet ženský pečující princip, a to platí nejen pro dámy, ale taky pro pány a není to vůbec žádná ostuda. Velkou pozornost budete věnovat krásnému a útulnému uspořádání domácnosti, a pokud si to můžete aspoň trochu dovolit, rádi do takového zútulňováni taky trochu zainvestujete. Ale finance si můžete hodně ušetřit díky své vlastní šikovnosti, když zvládnete třeba ušít nové závěsy, zrenovovat a natřít starý nábytek a podobně, takže nový svěží vzhled vašeho domova nebude stát moc peněz. Vaše rodina to taky ocení a jistě s dočkáte komplimentů. A taky ocení i to, že vás bude bavit se realizovat při přípravě nejrůznějších dobrot, zkoušení receptů a podobně. Jen nezapomeňte na to, že rodinná pohoda není jen o materiálních věcech, ale taky především o vztazích a porozumění!

Střelec
Karta Eso pohárů
přináší do vašeho domova spoustu lásky a porozumění, milí Střelci. Tato zima bude ve vaší rodině extrémně příznivá a plná pozitivní energie silných citů a spolupatřičnosti. To hravě vyléčí jakákoliv stará zranění nebo spory, takže bude vládnout harmonie a krásné vztahy. Nebojte se otevřít svým nejbližším své srdce a být upřímní o svých pocitech. Někdy je těžké říct členům rodiny, jak moc je máte rádi a jak vám na nich záleží, ale teď to půjde snadno a setká se to s pozitivním přijetím. City budou důležitější než myšlenky nebo názorové rozdíly. Co se týče vašich plánů, dopřejete si doma více pohody a nebudete se nikam honit. Využijete tuto sezonu k tomu, abyste si skutečně odpočinuli a načerpali nové síly v kruhu lidí, které máte rádi a kteří jsou vašemu srdci blízcí. Bude to velmi osvěžující a kupodivu vám nějaká větší aktivita ani nebude chybět. Někdy je zkrátka příjemné jen tak být a užívat si přítomnost těch, koho máte rádi!


Kozoroh
Karta Šest holí
prozrazuje, že v domácím a rodinném životě si budete užívat úspěchy a obdiv, milí Kozorozi! Všechno, do čeho se pustíte, se vám bude díky vaší šikovnosti, vytrvalosti a spoustě energie skvěle dařit. Taky se konečně zúročí výsledky něčeho, o co jste se již delší dobu snažili. Neděláte to kvůli tomu, aby vás ostatní chválili a abyste se mohli chlubit, ale přece jen vám udělá radost, když vás vaši příbuzní budou za vaše úspěchy obdivovat a skládat vám poklony. Ať už se to týká čehokoliv, čemu se věnujete a v čem jste dobří. Užijete si v rodině svou chvilku slávy a padne vám to velmi dobře. Konec konců jako Kozorozi jste znamení, které si na úspěchy a společenskou prestiž potrpí, a to platí i v rámci rodiny. Je pro vás důležité, aby vás vaši příbuzní vnímali jako schopného a šikovného člověka. A co se týče toho, jak vás vidí sousedé, tam vám udělá ještě mnohem větší radost, že se budete mít čím před nimi blýsknout!

Vodnář
Karta Královna mečů
vás vybízí k tomu, abyste se nebáli projevit a být sami sebou, milí Vodnáři. Občas máte v rodině pocit, že musíte něco předstírat a dělat ze sebe někoho, kým nejste. Vaše znamení Vodnáře patří mezi velmi nekonvenční lidi, a proto je pro vás náročné zapadnout do běžných škatulek rodinných očekávání. Ale už vás nebaví hrát nějaké role, takže seberete odvahu a začnete věci říkat na rovinu tak jak jsou. Nemusíte se třeba na nějaké rodinné sešlosti tvářit, jak vás zdvořilostní, rozhovory strašně baví a klidně stočte řeč na něco, co vás opravdu zajímá. A už vůbec nemusíte hledět na to, co si pomyslí sousedé o tom, co a jak děláte, samo sebou, pokud to nejsou hlučné večírky až do rána. Ale třeba o tom, jak se oblékáte, kdo k vám chodí na návštěvu nebo co máte na zahradě – či spíš na jaře budete mít. Zkrátka a dobře dělejte si věci bez obav po svém, a budete překvapeni, že to nakonec nikomu nebude nijak moc vadit!

Ryby
Karta Osm holí
vám slibuje rychlý a příznivý vývoj událostí, milé Ryby. Konečně se doma dostanete k věcem, na které jste dlouho neměli čas, ale zameškané rychle a v pohodě doženete. Když budete potřebovat něco vyřídit, třeba ohledně bydlení, půjde to až překvapivě hladce a přímo expresně. I další okolnosti vám budou přát a vaši příbuzní vám budou hodně pomáhat, když bude potřeba. Zkrátka najednou se věci začnou hýbat a rychle posunovat kupředu, takže si již brzy budete moct odškrtnout značnou část svého seznamu úkolů. A pokud potřebujete nějaký impuls a příležitost zvenčí, taky se dočkáte. To se může týkat například i koupě či prodeje nemovitosti nebo stěhování. Pokud čekáte na tu správnou nabídku, teď se jich objeví možná až několik, ale bez váhání budete vědět, která je ta pravá! Tak jako u všeho. A nakonec, i v rodinných vztazích vám to bude klapat a každý problém či neshoda se rychle vyřeší!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.