Home - Články - Čínský horoskop na týden 15. - 21. ledna

Čínský horoskop na týden 15. - 21. ledna

vloženo 15. 1. 2024
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 15. - 21. ledna

Zveme vás na další exkurzi do světa starobylých a osvědčených tradic! Využijte tisícileté zkušenosti čínských mudrců a zjistěte, jaký bude následující týden. Jako vždy najdete v čínském horoskopu předpovědi pro všechny oblasti vašeho života. Čeká na vás ve druhé polovině ledna nová láska nebo povýšení v práci? Čtěte a dozvíte se to!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Uprostřed měsíce počítejte s komplikacemi v zaměstnání. Je třeba předělat práci, která vykazuje nedostatky. Pečlivost se vyplatí. Také doma se vám atmosféra nezamlouvá. Máte dojem, že vás nejbližší nevnímají nebo… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, rádi druhým lidem pomůžete, ale neměli byste to přehánět. V opačném případě budete zanedbávat své záležitosti. Nenechte na sebe přenášet povinnosti a problémy druhých, myslete na své zdraví. Opatrnost se… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Třetí lednový týden je plný ambic a urputného snažení. Ať jde o práci nebo koníčky, nemáte z toho moc velkou radost. Možná jste si vzali příliš velké sousto a bylo by lepší ubrat. Nezapomeňte na odpočinek a zábavu. Zadaní by… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Velký vliv na vás bude mít postavení Luny, která zesiluje vaše city. Zamilovaní Zajíci jsou duševně i fyzicky propojení se svým miláčkem. Singles se díky přízni hvězd mohou seznámit s osudovým protějškem. Naslouchejte … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, chladný leden jako by zmrazil i city v partnerství. Krizi, kterou procházíte, vyřešíte dík někomu blízkému. Bude to překvapivá pomoc, ale neměli byste se jí zdráhat. Šestý smysl vám pomůže s tím, abyste … ČTĚTE VÍCE!

Had
Vesmír vám v polovině měsíce otevírá dveře ke štěstí v lásce! Nečekejte, že vám spadne samo do klína, ale buďte aktivnější. Pokud se trápíte kvůli nedávnému rozchodu nebo platonické lásce, teď je vhodná doba tuto krizi… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Nadcházející dny přinášejí Koním jeden úspěch za druhým. Na tyto dny se vyplatí naplánovat důležité zkoušky, pracovní pohovory nebo jednání. Zažíváte pocit sladkého vítězství a blízcí jsou na vás moc pyšní. Co takhle… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Láska je všude kolem! Jste zamilovaní až po uši a nejraději byste s drahou polovičkou trávili celý den. Radovat se budete z intimního života, který s přibývajícím měsícem nabírá na vášni. Kamarádi se vás snaží přemluvit… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Hodně energie věnujete partnerství, ve kterém to trochu skřípe. Máte dojem, že ať děláte, co děláte, partnerovi se nezavděčíte. Rozhodnete se tedy přenechat odpovědnost na jeho bedrech. Ať ukáže, co umí. Venuše vašemu… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Vztahem se rozpíná citový chlad, což se vám, jako vášnivému znamení, nebude zamlouvat. Musíte tedy převzít iniciativu a ukázat miláčkovi, po čem toužíte. Na pracovišti se vám nakupí spousta povinností. V první polovině… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Připravte se na období plné cestování. Zároveň nezapomínejte na bezpečnost, protože to je pro tento týden klíčové téma. Zkontrolujte technický stav vozu, nezapomeňte zaplatit dálniční známku nebo povinné ručení. Také… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, čeká vás období, kdy se nesetkáte s nudou. Toužíte po zážitcích a chcete ze svého života vyhnat stereotyp. Díky vesmíru máte spoustu energie, abyste všechny plány proměnili ve skutečnost. Pokud jste… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.