Home - Články - Týdenní horoskop 15. - 21. ledna

Týdenní horoskop 15. - 21. ledna

vloženo 14. 1. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 15. - 21. ledna

Leden je v plném proudu a vám nezbývá, než si pořádně užívat a brát v novém roce věci s humorem. Rozčilování totiž stojí energii a připravuje vás o dobrou náladu. Přečtěte si nový týdenní horoskop a buďte pozitivní!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude vaše energie na vrcholu! Je čas vyrazit do nových dobrodružství a prozkoumat neznámé teritorium. Vaše odhodlání bude klíčovým prvkem úspěchu. Nebojte se proto postavit výzvám a vyjádřit své názory, i když se ostatním příliš nelíbí.

Býk
Objevíte v tomto novoročním čase skvělé příležitosti, které vás posunou vpřed. Uvědomíte si, kolik úsilí vás vlastně stojí, když chcete lidem neustále ustupovat a být s nimi zadobře. Raději se zaměřte na svou osobu a to, abyste byli šťastní hlavně vy.

Blíženci
Je ideální čas pro relaxaci a sebelásku, tak si najděte čas na odpočinek a hýčkání. Možná byste mohli vyzkoušet novou relaxační techniku nebo si dopřát něco, co vás těší. Vzpomeňte si i na své kamarády a staré koníčky, které vám vrátí energii do života.

Rak
Tento týden dejte zejména přednost svým emocím, abyste sami sobě i okolí ukázali, že na tom není nic špatného, i pokud se člověk necítí zrovna nejlépe. Dokonce se může zdát, že tím i někoho velice blízkého inspirujete a půjdete mu pevným příkladem.


Lev
Komunikace bude momentálně vašim nejlepším přítelem. Buďte otevření novým myšlenkám, a pokud máte nějaký nápad, sdílejte ho se svým okolím. Rovněž se potkávejte s lidmi, kteří vás do značné míry inspirují, a možná najdete úplně nové příležitosti.

Panna
Tento týden budete plni vhodných slov a nápadů. Vaše umění komunikace vám zlepší nejen ty milostné a osobní vztahy, ale i ty pracovní. Vedení bude z vašeho přístupu doslova nadšeno a vy si tak užijete chvilku slávy na výsluní kanceláře i mezi kolegy.

Váhy
Převážně se nyní zaměřte na své emocionální blaho. Můžete si udělat čas pro hluboké sebereflexe a ujasnění svých jasně daných cílů. Buďte vnímaví k nejhlubšího potřebám svého nitra a možná najdete nové způsoby, jak posílit svou citlivost a soucitnost.

Štír
Budujte mít v tomto týdnu, a vlastně celém následujícím měsíci, hezké vztahy s lidmi a okolím obecně. Zaměřte se na komunikaci a pozitivní vibes. Venuše je v hezkém sextilu s vaším znamením, takže to půjde jako po másle. Vaši příbuzní budou doslova nadšení.


Střelec
Budete čelit nějakým zásadním rozhodnutím. Je důležité najít harmonii mezi svými zájmy a povinnostmi. Hvězdy osudu radí - být diplomatický ve svých vztazích, a také máte hledat společné jmenovatele, kteří vám zaručí úspěch, štěstí a osobní spokojenost.

Kozoroh
Detaily budou hrát klíčovou roli. Věnujte pozornost každému kroku na cestě a buďte pečliví v plánování! Tento týden je ideální pro organizaci a řešení úkolů, které jste nějakou dobu odkládali. Najdete radost v dokonalosti a efektivitě, a to vám svědčí.

Vodnář
Merkur je v poměrně příznivém trigonu s vaším znamením. I ve chvíli, kdy toho máte od vedení naloženo opravdu dost, tak si můžete být jistí, že to zvládnete levou zadní. Šéf sice bude trochu nerudný, ale časem ocení váš přínos a jeho chování se změní.

Ryby
Vaše energie a charisma budou momentálně v popředí, což vám může pomoci dosáhnout vašich cílů. Buďte vedoucí postava ve svém vlastním životě a vytvořte si prostor pro svou vášnivou kreativitu. Můžete být úžasnou inspirací pro ostatní kolem vás.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.