Home - Články - Týdenní horoskop 15. - 21. ledna

Týdenní horoskop 15. - 21. ledna

vloženo 14. 1. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 15. - 21. ledna

Leden je v plném proudu a vám nezbývá, než si pořádně užívat a brát v novém roce věci s humorem. Rozčilování totiž stojí energii a připravuje vás o dobrou náladu. Přečtěte si nový týdenní horoskop a buďte pozitivní!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude vaše energie na vrcholu! Je čas vyrazit do nových dobrodružství a prozkoumat neznámé teritorium. Vaše odhodlání bude klíčovým prvkem úspěchu. Nebojte se proto postavit výzvám a vyjádřit své názory, i když se ostatním příliš nelíbí.

Býk
Objevíte v tomto novoročním čase skvělé příležitosti, které vás posunou vpřed. Uvědomíte si, kolik úsilí vás vlastně stojí, když chcete lidem neustále ustupovat a být s nimi zadobře. Raději se zaměřte na svou osobu a to, abyste byli šťastní hlavně vy.

Blíženci
Je ideální čas pro relaxaci a sebelásku, tak si najděte čas na odpočinek a hýčkání. Možná byste mohli vyzkoušet novou relaxační techniku nebo si dopřát něco, co vás těší. Vzpomeňte si i na své kamarády a staré koníčky, které vám vrátí energii do života.

Rak
Tento týden dejte zejména přednost svým emocím, abyste sami sobě i okolí ukázali, že na tom není nic špatného, i pokud se člověk necítí zrovna nejlépe. Dokonce se může zdát, že tím i někoho velice blízkého inspirujete a půjdete mu pevným příkladem.


Lev
Komunikace bude momentálně vašim nejlepším přítelem. Buďte otevření novým myšlenkám, a pokud máte nějaký nápad, sdílejte ho se svým okolím. Rovněž se potkávejte s lidmi, kteří vás do značné míry inspirují, a možná najdete úplně nové příležitosti.

Panna
Tento týden budete plni vhodných slov a nápadů. Vaše umění komunikace vám zlepší nejen ty milostné a osobní vztahy, ale i ty pracovní. Vedení bude z vašeho přístupu doslova nadšeno a vy si tak užijete chvilku slávy na výsluní kanceláře i mezi kolegy.

Váhy
Převážně se nyní zaměřte na své emocionální blaho. Můžete si udělat čas pro hluboké sebereflexe a ujasnění svých jasně daných cílů. Buďte vnímaví k nejhlubšího potřebám svého nitra a možná najdete nové způsoby, jak posílit svou citlivost a soucitnost.

Štír
Budujte mít v tomto týdnu, a vlastně celém následujícím měsíci, hezké vztahy s lidmi a okolím obecně. Zaměřte se na komunikaci a pozitivní vibes. Venuše je v hezkém sextilu s vaším znamením, takže to půjde jako po másle. Vaši příbuzní budou doslova nadšení.


Střelec
Budete čelit nějakým zásadním rozhodnutím. Je důležité najít harmonii mezi svými zájmy a povinnostmi. Hvězdy osudu radí - být diplomatický ve svých vztazích, a také máte hledat společné jmenovatele, kteří vám zaručí úspěch, štěstí a osobní spokojenost.

Kozoroh
Detaily budou hrát klíčovou roli. Věnujte pozornost každému kroku na cestě a buďte pečliví v plánování! Tento týden je ideální pro organizaci a řešení úkolů, které jste nějakou dobu odkládali. Najdete radost v dokonalosti a efektivitě, a to vám svědčí.

Vodnář
Merkur je v poměrně příznivém trigonu s vaším znamením. I ve chvíli, kdy toho máte od vedení naloženo opravdu dost, tak si můžete být jistí, že to zvládnete levou zadní. Šéf sice bude trochu nerudný, ale časem ocení váš přínos a jeho chování se změní.

Ryby
Vaše energie a charisma budou momentálně v popředí, což vám může pomoci dosáhnout vašich cílů. Buďte vedoucí postava ve svém vlastním životě a vytvořte si prostor pro svou vášnivou kreativitu. Můžete být úžasnou inspirací pro ostatní kolem vás.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.