Home - Články - Pouta karmických vztahů

Pouta karmických vztahů

vloženo 5. 1. 2024
čas čtení: 3 minuty

Pouta karmických vztahů

Ačkoliv si to neuvědomujeme, mnoho našich rozhodnutí v současnosti je důsledkem jednání v minulém životě. Karmické vztahy jsou typickým příkladem. Drží nás na místě, vrací nás k situaci, kterou je třeba zvládnout, ponaučit se z ní a zbavit se negativní reakce vůči lidem i událostem. Zkrátka musíte splatit účty, které jste v minulém životě zanechali. Vám už se to podařilo?

sdílet článek na facebooku

Naše duše přišla na tento svět s cílem znovu se spojit s duší, s níž má z minulého života nedořešené závazky. Samozřejmě karmické vztahy se neomezují pouze na lásku či přátelství, překvapí nás na pracovní půdě nebo v rodině. Ostatně ani to, že se v současném životě ocitnete v roli dvou partnerů či milenců neznamená, že se duše v životě minulém nepotkali v jiném vztahu, jako je např. rodič a dítě, nebo podřízený a nadřízený.

Karmické vztahy jsou velmi intenzivní. Říká se, že od takové osoby se nedokážete odtrhnout, a to jak duševně, tak sexuálně. Ostatně kdyby to bylo možné, neměla by duše čas a prostor pustit se do práce. Dva lidé jsou k sobě podvědomě přitahováni, aby se dokončila interakce z minulých životů, kdy si mohly ublížit nebo kdy vztah skončil příliš brzy, aniž by se dokončily všechny problémy. Každopádně je třeba na obou koncích udělat ještě hodně práce, aby se duše posunuly dál. Karmické soužití je bohaté na časté konflikty, vyhrocené city a špatné emoce.


Stále si nejste jistí, zda jste zaháčkovaní v karmickém vztahu? Pak si zkuste odpovědět na pár našich otázek. Objevuje se u vás pocit deja-vu, toho, že už jste spolu některé situace zažili? Zaměřujete se více na vztah než na svůj osobní rozvoj? Nebo dokonce obětujete své potřeby, touhy a životní cíle k záchraně stávajícího vztahu? Chcete svého partnera od něčeho zachránit? Je pro vás vztah více závislostí než skutečnou láskou? Prožíváte místo klidných láskyplných pocitů vyčerpávající emoce či hluboké zklamání? Neopakujete vzorce chování zažité z dětství? Neprožíváte vztah jako dva partneři, ale hrajete submisivní a dominantní roli?

Pokud vaše odpovědi zní „ano“, je na čase postavit se velké výzvě a svou karmu narovnat. Nepočítejte ovšem s tím, že jde o párovou záležitost. Svůj život držíte výhradně ve svých rukách. Nejste zodpovědní za druhou osobu. Nemusíte nikoho zachraňovat. Nemusíte nikomu nic dokazovat. Mnohdy je tím nejlepším řešením vztah ukončit, ovšem bez výčitek svědomí. Neubližujte. Nechte toho druhého jít, odpusťte mu a netrapte se tím, jak si bez vás poradí. To už totiž není váš problém.

Nedaří-li se vám vypořádat s karmickým vztahem a nedokážete z něj sami odejít, najděte odvahu nahlédnout do svých minulých životů. Díky nim pochopíte svou současnou roli v životě a rozkryjete mnohé souvislosti. Bude snazší odpustit a vydat se vlastní cestou. Otevřou se před vámi nové možnosti a zbavíte se negativních pocitů. Pomoci vám může také některý z našich specialistů na minulé životy…

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.