Home - Články - Láskohled 8. - 14. ledna

Láskohled 8. - 14. ledna

vloženo 6. 1. 2024
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 8. - 14. ledna

Čtvrteční novoluní ve znamení Kozoroha rozpoutá v dlouhodobých vztazích velké bouře a silné emoční výlevy, tak se nepouštějte do vážných rozhovorů o partnerských otázkách. A to tentokrát platí pro všechny znamení zvěrokruhu! Co ještě vás čeká si přečtete v následujících řádcích!

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska vám tento týden přinese samá příjemná překvapení, milí Berani. Můžete se těšit na nečekané projevy náklonnosti od partnera nebo možnost romantických chvilek s někým novým.

Býk
Buďte otevření v projevování svých emocí a nebojte se vyjádřit své touhy! Vaše citlivost a něha budou klíčem k posílení vztahu. Užijte si toto období plné lásky a harmonie naplno.

Blíženci
Vaše přitažlivost bude na vrcholu, ať už jde o stávajícího partnera nebo nového zájemce. Charismatický energie, která od vás nyní jde, bude doslova magnetem pro opačné pohlaví.

Rak
Můžete se cítit o něco citlivěji než obvykle, což může být příležitostí k otevřenému vyjádření svých emocí. Váš protějšek tuto vaši upřímnost značně ocení, tak se směle otevřete.


Lev
Projevujte nyní zdravou zvídavost. Prožívejte společně inspirativní chvíle a bavte se sdílením svých názorů. Vaše schopnost komunikace a adaptace přinese do vaší lásky svěží vítr.

Panna
Milé Panny, láska vám tento týden přinese zajímavé možnosti a nové poznatky. Můžete totiž nečekaně narazit na někoho, kdo vás intelektuálně hodně osloví a rozšíří vaše obzory.

Váhy
Váhy, tento týden pro vás bude doslova vyzývavý a plný vášnivých emocí, které jste již dlouho nepocítili. Můžete zažít hlubší spojení s partnerem nebo nalézt nový romantický zájem.

Štír
Váš protějšek momentálně potřebuje vaši plnou podporu ve všem, co děláte. Není to úplně jednoduché, ale snažíte se udělat vše, co je ve vašich silách, aby doma vládla harmonie.


Střelec
Tento týden se můžete těšit na vzrušující a spontánní okamžiky v milostné sféře. Vaše energie a optimismus budou klíčem k vytvoření pozitivní atmosféry ve vztahu. Jen tak dál!

Kozoroh
Buďte otevření novým přátelstvím a sdílení zážitků s lidmi, kteří mají podobné hodnoty. Zažijete tak hlubší pouto s někým, kdo sdílí vaše vášně a ideály, což je pro vás důležité.

Vodnář
Momentálně vás záležitosti ohledně vztahů a milostné sféry příliš nezajímají. Jste totiž nyní naladění na úplně jinou vlnu a potřebujete myslet prakticky a bez výraznějších emocí.

Ryby
Tento týden se, milé Rybky, soustřeďte na péči o vztah a harmonii v milostné sféře. Můžete najít radost ve společném plánování budoucnosti s partnerem nebo vytváření společných projektů.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.