Home - Články - Láskohled 15. - 21. ledna

Láskohled 15. - 21. ledna

vloženo 13. 1. 2024
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 15. - 21. ledna

Na rok 2024 jste netrpělivě čekali. Plní se vám vaše sny, nebo všechno zatím není podle vašich představ? Neklesejte na mysli! Celý rok máte ještě před sebou a nemusí jít všechno hned hladce. Podle Venuše, bohyně lásky, bude tento rok lásce přát!

sdílet článek na facebooku

Beran
Optimismus vám jistě nikdy nedojde a přesně tak i přistupujete ke svým vztahům. Pokud chcete někoho fakt zaujmout, tak věříte jenom sami sobě a ono to většinou vyjde. Jen tak dál!

Býk
V lásce potřebujete stabilitu a jistotu. Udělejte si čas pro svůj protějšek a vytvořte společně pohodové prostředí. Možná bude ideální doba pro romantický večer plný harmonie.

Blíženci
Komunikace bude klíčem k harmonii ve vztahu i v novém roce. Sdílejte své pocity a naslouchejte potřebám protějšku. Tento týden budete schopní vyřešit úplně každé nedorozumění pomocí slov.

Rak
Projevte konečně svou citlivou stránku a dejte najevo své city. Vaše empatická přirozenost může posílit vztah a vytvořit hlubší pouto s tím, koho máte rádi. Tak směle do toho!


Lev
V lásce budete tím, kdo bude stát v popředí. Buďte velkorysí a vyjádřete nejen svou lásku, ale také neskrývaný obdiv. Vaše spalující vášeň a životní radost budou doslova nakažlivé.

Panna
Věnujte pozornost malým projevům náklonnosti a snažte se vytvořit intimní a pohodovou atmosféru. Tento týden bude ideální pro plánování zimních romantických momentů plných péče a lásky.

Váhy
Zaměřte se na velice důležitou rovnováhu ve vztahu. Buďte také připraveni na kompromisy a hledejte společné zájmy. Klidný a vyvážený přístup bude klíčem k harmonii ve vztahu.

Štír
Po posledním nevydařeném vztahu jste v novou lásku už ani moc nedoufali. Nyní je ale vše jinak a vy se začínáte cítit připravení na nový vztah. Je snad někdo nový ve vašem okolí?


Střelec
Nestojíte jen o povrchní známost, ale toužíte po lásce se vším všudy. Možná i proto se hned nehrnete do každého vztahu, který se naskytne. Jste hodně obezřetní, a to je jenom dobře.

Kozoroh
Možná budete mít příležitost projevit své kreativní stránky a udělat něco zvláštního pro svůj protějšek. Ten bude z vašeho počínání doslova na větvi a doma bude pohodová atmosféra.

Vodnář
Tento týden máte na nějaké kulturní akci potkat výjimečného jedince. Mějte proto oči na šťopkách a dejte si záležet na svém vzhledu. Také si s sebou zabalte svůj pověstný humor.

Ryby
První rande vyšlo podle vašich představ, ale bojíte se, že to druhé už tak skvělé být nemusí. Zahoďte obavy za hlavu a nechte se unést bláznivou spontánností a radostí ze života.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.