Home - Články - Novoluní v Kozorohu přeje změnám!

Novoluní v Kozorohu přeje změnám!

vloženo 10. 1. 2024
čas čtení: 4 minuty

Novoluní v Kozorohu přeje změnám!

První novoluní v roce 2024 nás čeká 11. ledna krátce po poledni v 12:57. Měsíc se ocitne přesně mezi Sluncem a Zemí a od naší planety bude v největší možné vzdálenosti. Novoluní znamená konec jedné, ale také začátek nové fáze. Jedná se o období vhodné k životním změnám. Štěstí vám totiž bude přát.

sdílet článek na facebooku

Nadechněte se ke změně

Po bouřlivém začátku nového roku přináší novoluní v Kozorohu zklidnění a prostor k tomu, abychom se na chvíli zastavili a rozmysleli se, jakou cestou jsme se vydali a zda máme pokračovat, nebo změnit směr. Dodržujete svá předsevzetí? Byl začátek roku 2024 takový, jaký jste si jej představovali? Nebo se vám zatím nedaří naplňovat vaše sny? Nepropadejte úzkosti! Vždyť nový rok teprve začal a na všechno máte ještě spoustu času.

Novoluní přináší do našich životů nový vzduch a nové nápady. Na rozdíl od mocné energie úplňku je však nov zahalen rouškou tajemství. Myšlenky, které nás v tomto období napadají, budou zvláštně neklidné, ale také originální a povzbuzující. Zastavte se proto na chvíli a naslouchejte svým vnitřním hlasům.



Pokračujte svou cestu

Vytyčili jste si na rok 2024 nějaké cíle? Jděte sebevědomě za jejich naplněním! Během novoluní se posaďte s tužkou a papírem a sepište si, co můžete pro sebe udělat. Přemýšlejte nad tím, co jste v minulosti udělali špatně a upřímně si řekněte, zda stále dokola neopakujete ty staré chyby. Máte pocit, že se točíte v kruzích? Tak teď je ten pravý čas říct si STOP! Pokud si přesně nevíte rady, nebojte se kontaktovat astroložku nebo kartářku! Jde o lidi, kteří své práci rozumí a mají velké zkušenosti. Taková investice se vám určitě navrátí, dostanete totiž velmi přesné rady a doporučení vám na míru. A právě detaily jsou tím, co rozhoduje.



Dopřejte tělu odpočinek

Během novoluní relaxujte. Raději ale meditujte, vysedáváním u televize neprospějete ani duši, ani tělu. Vyjděte někam na procházku a nemáte-li čas, alespoň se pořádně protáhněte. Myslete na své kosti a klouby. Prohřejte je v teplé lázni, nebo se vydejte do sauny, která rozproudí vaši krev a pročistí také ucpané dutiny.

Především se ale nebojte velkých snů a cílů, nov je obdobím, v němž byste měli klidně ale odhodlaně nastavit vaše priority pro další měsíce. Zbavte se zátěží a zbytečnosti a vyleťte zlehka jako pták vstříc šťastným zítřkům!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.