Home - Články - Zimní tarotový horoskop kariéry a financí 2024

Zimní tarotový horoskop kariéry a financí 2024

vloženo 9. 1. 2024
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop kariéry a financí 2024

Jak se vám bude letos v zimě dařit v práci? Budete dobře vydělávat? Čekají vás zajímavé projekty? Tarotové karty vám prozradí, s čím můžete počítat!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Páže mincí
ukazuje, že máte rozdělaný nějaký zajímavý projekt nebo jej plánujete, milí Berani. Bude to něco vašemu srdci blízké, takže to budete brát trochu jako takové vaše dítě, o které vás baví pečovat a hýčkat si ho. Může se jednat třeba o nějaký váš nový podnikatelský plán nebo o pracovní úkol, ve kterém vidíte svou seberealizaci a kde nesete za hodně věcí odpovědnost. Takže dobrá zpráva, budete se věnovat práci, která vás baví a naplňuje a s radostí se dívat na rozvoj vašeho díla. Samozřejmě si od toho slibujete i výdělky a zisky, ale finanční motivace pro vás teď nebude prvořadá. Díváte se totiž na perspektivu dlouhodobějšího časového horizontu. A teď si budujete základy a zázemí pro něco, co se do budoucna ještě více rozvine. A v první řadě vás to baví a naplňuje, a taky víte, že to pomůže i dalším lidem a že nepracujete pouze pro své vlastní zisky, takže to má hlubší smysl, a díky tomu budete mít hodně energie a motivace.

Býk
Karta Šest mincí
vám věští zasloužené odměny, milí Býci! Tuto zimu budete mít důvod k radosti, protože vaše poctivá a neúnavná práce se vám konečně jednou vyplatí a přinese své ovoce. Jste opravdu dříči a mnohdy vás rozčiluje, jak si někteří lidé vydělají peníze téměř za nic, zatímco vy děláte skutečně tvrdou práci a nic z toho. Ale uvidíte, že život je přece jen férový a dostanete to, co si zasloužíte. Váš rozpočet na tom bude velmi dobře, takže si budete moct dovolit všechno, co potřebujete. S nadřízenými a s obchodními partnery budete mít dobré vztahy, a hlavně bude všechno probíhat velmi korektně a férově. Takové jednání rozhodně oceníte, a taky vy se budete snažit, aby vaše nabídky byly férové a výhodné pro druhou stranu. Není nad poctivý byznys, to se pak všechno dělá mnohem lépe a hned máte větší chuť do práce. Úspěšné období vám bude dělat velkou radost a povzbudí vás do dalších nových plánů.

Blíženci
Karta Síla
naznačuje, že pokud správně a efektivně zaměříte svoji energii, máte před sebou velké úspěchy a zisky, milí Blíženci. Bude to ovšem chtít pevnou vůli, protože máte teď sklon být hodně roztěkaní a zbytečně plýtvat svými sílami. Nelze říct, že by vám chyběla energie, ale spíš vás pohlcuje prokrastinace a snadno se necháte kdečím rozptýlit od vaší práce. Takže seberte svou silnou vůli a myslete na své ambice a cíle. Bude to zkrátka chtít se trochu k něčemu přinutit, pokud máte dosáhnout své vytoužené cíle. Jinak se budete plácat na místě a mít pak špatný pocit z toho, že jste zbytečně promarnili své příležitosti. Naopak, pokud si půjdete cílevědomě a s patřičnou dávnou sebediscipliny za svým, budete si na jaře moct poblahopřát ke svým úspěchům, posunete se kariérně kupředu a samozřejmě si taky dobře vyděláte. A to už stojí za tu námahu, nemyslíte? Tak nezahazujte zbytečně svůj čas a možnosti u slaboduché zábavy a rozptýlení!


Rak
Karta Kolo štěstí
prozrazuje, že vás čeká období, kdy toho můžete hodně získat, ale někdy taky zcela zbytečně ztratit. Takže milí Raci, bude to zajímavé! Vaše finanční, ale i kariérní záležitosti jsou teď do značné míry v rukách Štěstěny a budou záviset na úplně jiných věcech než na vaší práci. Třeba na vývoji situace na burze a trhu, na změnách cen či inflaci, a tak dále. Dobrá zpráva ovšem je, že budete mít štěstí ve hře, takže se vám vyplatí čas od času si koupit třeba los nebo si vsadit. Ale pozor, věštba taky říká, že můžete ve hře zbytečně ztratit, takže odolejte pokušení zkoušet to zbytečně mockrát – pouze tehdy, když budete mít intuitivní vnuknutí! Pozor tedy na sklon k závislosti na výherních hrách a sázkách! Finance se teď vyplatí si trošku více hlídat, protože hodně věcí ve vašem byznysu teď závisí na štěstí, takže je potřeba myslet na to, ať máte pro jistotu rezervu, kterou byste si měli vždy držet. Pokud na to budete pamatovat, bude se vám dařit!

Lev
Karta Slunce
vám přináší velkou radost a úspěchy, milí Lvi! V pracovní sféře se vám nyní bude mimořádně dařit a všechny starosti můžete směle hodit za hlavu! Zkrátka zazáříte a projeví se to po všech stránkách, jak finanční, tak i co se týče kariérního růstu. Vaše práce vás bude bavit a budete ji dělat s radostí, a to se pak hned pozná na výsledcích! Budete kolem sebe šířit dobrou náladu a pozitivní energii, takže i na své pracovní okolí budete působit jako velký motivátor. V každé situaci si snadno zachováte optimismus a všechno budete vidět z té lepší stránky. A když se naladíte na takovou pozitivní vlnu, pak se vám skutečně budou věci dařit a všechno vám bude krásně vycházet podle vašich představ. To je ten pravý klíč k úspěšné kariéře a pohodovému pracovnímu životu bez starostí a komplikací. Můžete se směle a bez obav pustit do nových plánů, pokud jim budete skutečně v hloubce srdce věřit a nebudete pochybovat, jestli to vyjde. Myslet pozitivně se vyplatí!

Panna
Karta Velekněžka
vám radí, ať se v pracovních záležitostech řídíte svojí intuicí, milé Panny! Vyplatí se vám naslouchat šestému smyslu, ať už jde o cokoliv, co souvisí s kariérou nebo s penězi. Možná je to pro vás trochu neobvyklé, protože patříte spíš mezi racionálně založená znamení, takže jste zvyklí si všechny důležité kroky dobře promyslet a dělat systematicky a logicky. A teď byste najednou měli naslouchat nějakým tajuplným vnuknutím a jít do věcí, které vám zkrátka vůbec nepřipadají logické! Ale dejte tomu šanci, uvidíte, že vám to přinese úspěchy, jaké byste ani zdaleka nečekali. Třeba odpovědět na inzerát, který vám jen náhodou padl do oka. Nebo udělat výhodnou investici či nákup, ačkoliv jste to pro tuto chvíli neměli vůbec v plánu. A samozřejmě, plánovat si úkoly na další den podle toho, co vám říká horoskop. Možná budete překvapeni, že vám takhle začnou věci mnohem lépe vycházet, než když je promýšlíte jen pomocí tvrdé logiky!


Váhy
Karta Spravedlnost
vám věští, že všechno, co děláte a o co se snažíte, bude po zásluze odměněno! Takže všechny pracovité Váhy se mohou těšit na krásné výdělky a celkově velmi úspěšnou zimu. Konečně bude všechno vycházet tak, jak má a jak s tím počítáte, a nemusíte se obávat žádných zádrhelů nebo dokonce podrazů. Osud k vám zkrátka bude v pracovní sféře nanejvýš spravedlivý a dopřeje vám všechno, co si zasloužíte. Ale pozor! Pokud jste doposud něco měli ve zvyku flákat a proplouvat tím tak, abyste si věci co nejvíce usnadnili, to už dál bohužel dělat nepůjde. Takže možná budete muset například udělat byrokratické záležitosti, které jste doposud obcházeli, nebo věnovat více pozornosti dodržování předpisů na pracovišti, které jste dosud brali spíš jako formalitu. Ale i tak budete rádi, že spravedlnost si dělá svou práci, protože ve většině případů vám to bude prospívat. Jen si musíte dávat pozor, ať děláte všechno opravdu poctivě!

Štír
Karta Měsíc
vás varuje, že se snadno necháte zlákat iluzemi a vidinami o možnostech, které nejsou reálné. Dávejte si tedy pozor, ať se příliš neupínáte na nějaké své vzdušné zámky, milí Štíři! Třeba na to, že příležitost, kterou vám dosud nikdo stoprocentně nepotvrdil, opravdu vyjde. Nebo že na to místo, které jste si vysnili, vás určitě přijmou. Nebo že když dáte něco na prodej za vysokou cenu, tak se to za tolik skutečně prodá. Anebo že jednou už konečně musíte vyhrát v loterií! Možná budete mít pocit, že vám to říká vaše intuice, ale tentokrát to bude spíš sebeklam, i když intuici máte obvykle dobrou. Ale každý se občas utne, tak pozor na to! Nesázejte všechno na jednu kartu a obzvláště na takovou nejistou. Nezahazujte své staré jistoty ve jménu nejasných vidin! To neznamená, že byste měli přestat snít o pohádkovém úspěchu, ale mějte na paměti, že prozatím jsou to jen vaše zbožná přání. Držte se tedy toho, co se vám již osvědčilo a svých jistot!

Střelec
Karta Dvě mince
ukazuje, že je vhodný čas posunout se kupředu a dát šanci jiným příležitostem než doposud – vždyť změna je život! Budete mít chuť zkoušet nové věci, a není důvod, proč to neudělat, milí Střelci! Třeba zkusit novou práci v úplně jiném oboru, ať konečně prolomíte dlouholetý nudný stereotyp! Třeba zpočátku jen jako přivýdělek, nemusíte hned dělat radikální změny, ale možná to má i mnohem větší perspektivu! Do ničeho se nebudete vrhat po hlavě a stejně se nakonec dočkáte výrazných a osvěžujících změn ve svém pracovním životě. Můžete zkusit taky investovat, pro začátek opatrně, ale postupně se rozkoukáte ve všem, co je pro vás nové, a naučíte se v tom chodit. Nebo dát šanci práci v zahraničí, třeba jen dočasné a krátkodobé, ale bude to pro vás určitě zajímavá zkušenost. Akorát vaše finanční situace může být chvílemi trochu nestabilní, ale to bude naštěstí taky jen dočasná záležitost a nemusíte mít obavy!


Kozoroh
Karta Věž
nepatří mezi ty nejpříjemnější, takže raději počítejte s tím, že se vám tuto zimu mohou věci trochu zkomplikovat, milí Kozorozi. Půjde o to, že některé plány, se kterými jste počítali, zkrátka padnou, čímž utrpí vaše zavedené jistoty, na které jste zvyklí. A to pro vás bude zpočátku těžké zkousnout, protože si potrpíte na určitý životní standard a máte rádi stabilitu. Ale nemějte zbytečné obavy, ono to nakonec vůbec nebude tak špatné, jak vám to bude zpočátku připadat! Vlastně asi nejhorší bude pro vás ten moment překvapení, že se něco nečekaně změní, a následné obavy. Ale právě díky těmto změnám se uvolní prostor pro novinky ve vašem životě a posunete se kupředu, k čemuž byste se jinak asi neodhodlali. Takže se hlavně zaměřte na rozvíjení své schopnosti vypořádat se se změnami a umět na ně příznivě reagovat. Možná se právě díky tomu stanete podnikavější a objevíte příležitosti, které doposud unikaly vaší pozornosti!

Vodnář
Karta Pět pohárů
prozrazuje, že si nejspíš vyčítáte nějaké promarněné příležitosti, které se vám nepovedlo správně využít. Teď si říkáte, že už je kdeco ztracené a že už to jen těžce dohoníte, abyste se vrátilo tam, kde jste byli nebo mohli být předtím. Je pravda, že některé životní šance se neopakují, ale na druhé straně, nic na světě se neděje náhodou, ani v tak prozaické a praktické oblasti života, jako jsou peníze a práce. Možná to opravdu nebylo pro vás a to, že jste tam, kde jste, mi hlubší smysl a je pro vás nakonec nejlepší. A taky když se nad tím zamyslíte a podíváte se na svůj, život, zas až tak špatně na tom vůbec nejste – právě naopak, pořád se posunujete kupředu a máte hodně reálně využitelných možností. Ano, možná jste teoreticky mohli mít více peněz, ale možná byste je zas ztratili na něčem jiném, nikdy nevíte! Tak berte život pozitivně a optimisticky a uvidíte, že se před vámi hned ukáže spousta zajímavých možností!

Ryby
Karta Dvě hole
ukazuje, že máte chuť posunout váš rozlet k novým obzorům, milé Ryby! Zejména se budete rozhlížet po zahraniční spolupráci a práci, která bude obnášet cestování! Jste připraveni zkoušet nové věci a posunovat se kupředu. Takže je čas zaměřit se na kariérní růst a prozkoumat příležitosti a možnosti, které se vám nabízí. Bude vás motivovat změna a možnost dělat práci, se kterou vypadnete z dosavadního stereotypu. A samozřejmě, finanční přilepšení taky nebude k zahození! Možná zjistíte, že pro lepší uplatnění si potřebujete rozšířit spektrum svých dovedností a začnete se v něčem vzdělávat. To vás taky bude hodně bavit! Zkrátka, tato zima bude pro vás úspěšná, a hlavně vás posune o hodně napřed! A přesně to teď potřebujete ke spokojenosti! Nové výzvy jsou něco, co vás rozhodně nenechá chladnými, a naopak vás vyprovokují k tomu, abyste sebrali všechny své síly a naučili se zas něco úplně nového a zajímavého!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.