Home - Články - Čínský horoskop na týden 8. - 14. ledna

Čínský horoskop na týden 8. - 14. ledna

vloženo 8. 1. 2024
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 8. - 14. ledna

Je zde další čínský horoskop! Kozy čeká těžký týden, kdy budou v lásce zkoušené trpělivostí a i Opice se teď musí poprat se zdravotními problémy, které po svátcích vyplují na povrch. A co vaše znamení? Vsaďte na čínský horoskop a přečtěte si, na co se těšit!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhý lednový týden neoplývá klidem. Práce máte až nad hlavu a bohužel si starosti nosíte i domů. Nepřetěžujte se a raději požádejte o pomoc méně vytížené nebo zkušenější kolegy. Nemusíte na to zůstat sami. Nadějné… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, zkraje týdne se k vám dostane nepříjemná zpráva. Určitě byste neměli podléhat skepsi, protože čas pracuje ve váš prospěch. Do víkendu se události vyvrbí a vám se uleví. Zadaní by měli pozornost… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tématem dalšího lednového týdne se stává kariéra. Nalijte si čistého vína a uvědomte si, zda vás stávající profese naplňuje. Pokud toužíte po změně, nebojte se být v tomto směru aktivnější. Nová nabídka na sebe… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, jste nesmírně atraktivní, proto si můžete dovolit zkusit štěstí v lásce. S opačným pohlavím si pohráváte a určujete pravidla případného sbližování. Pokud o někoho nestojíte, dejte to najevo. Určitě není na místě … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Dopřejte sobě i okolí více prostoru a nechte své blízké nadechnout. Nemusíte mít neustále pod kontrolou všechno, co se kolem vás děje. Rodina si nakonec dokáže poradit sama. Dětem svěřte větší zodpovědnost, mile… ČTĚTE VÍCE!

Had
V nadcházejících dnech se dočkáte skvělých příležitostí, jak zlepšit život. Zejména mezilidské vztahy rozkvétají a rozšiřují se. Máte možnost získat spoustu důležitých kontaktů. Pokud jste právě singles, díky svému osobitému… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ve druhém lednovém týdnu se snažte odstřihnout od negativních emocí. Nenechte v sobě narůstat smutek, lítost ani vztek. Podívejte se lépe kolem sebe a začněte si užívat příjemnějších stránek života. Ať už smutníte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, pokuste se o větší nadhled, se kterým budete lépe zvládat každodenní výzvy v tomto týdnu. Aktuální konstelace zabrnká na vaši citlivou stránku. Jste přehnaně vztahovační a vidíte problémy, které neexistují. Může to… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Vstupujete do náročnějšího týdne, kdy byste měli brát ohled na své zdraví. Imunitní systém potřebuje posílit, také byste se měli vyhýbat místům, kde se schází velké množství lidí. Riziko nakažení nějakým infekčním onemocněním… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Další lednové dny přináší Kohoutům pozitivní energii, kterou budete přenášet i na své okolí. Máte také odvahu pustit se do změn, nad nimiž delší dobu uvažujete. Jste aktivnější a vyhledáváte společnost. To pomáhá nezadaným… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Začátkem roku doceníte podporu rodiny a nejbližších přátel. Uklidníte se a získáte pocit, že je všechno tak, jak má být. Snažte se více chránit své zdraví. Jste náchylnější k respiračním onemocněním, potrápit vás mohou … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zadaní Vepři by se měli zaměřit na komunikaci s partnerem. Nemusíte ani tolik povídat, bude bohatě stačit, když svému miláčkovi začnete pozorněji naslouchat. V opačném případě se k lepšímu nic nezmění. Vykřesejte … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.