Home - Články - Týdenní horoskop 22. - 28. ledna

Týdenní horoskop 22. - 28. ledna

vloženo 21. 1. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 22. - 28. ledna

Je tu další týden, který bude velmi silně ovlivněn čtvrtečním Úplňkem ve Lvu! Každé znamení zvěrokruhu pocítí tuto energii odlišným způsobem! Lvi se dočkají hektického období, zatímco Pannám přinese úplněk kreativitu. A co čeká vás? Čtěte v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Momentálně jste v zaměstnání zavaleni povinnostmi, které vás plně zaměstnávají. Nemáte čas na svoje osobní záležitosti a v práci zůstáváte dlouho po zavíračce. Začnete si říkat, jestli máte tohle zapotřebí a stojí vám to za to. Možná je čas na změnu.

Býk
Tento týden vás lákají změny. Možná se poohlédnete po něčem novém na sebe, vyzkoušíte nové líčení nebo účes. Pokud se chystáte na rekonstrukci bydlení, je pro to ideální čas. Budete totiž plni kreativity a skvělých nápadů, které ocení celá rodina.

Blíženci
Už na začátku roku jste si dali takové předsevzetí, že od základu změníte svůj životní styl. Není to sice jednoduché, ale zatím se držíte opravdu skvěle. Necháváte si prostor na své zájmy, odpočinek, ale i tolik důležité emoce a děláte to správně.

Rak
Rakové by měli být tento týden pozorní k detailům - zkuste najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Emocionální stabilita bude klíčem k úspěchu. Je jen na vás, jak se postavíte k některým záležitostem ve vašem životě. Potřebujete totiž trochu vedení.


Lev
Lvům se tento týden bude zdát dost hektický, ale nakonec se všechno usadí. Buďte dostatečně flexibilní a otevření novým příležitostem! Láska může přijít z naprosto neočekávaného místa. Zkuste se proto zaměřit na nová místa, která můžete navštívit.

Panna
Panny jsou momentálně plné kreativity a inspirace. Věnujte se svým zájmům, nenechte se rozptylovat drobnostmi a finanční situace se zlepší. Zaměřte se proto na svou profesní sféru a udělejte vše proto, aby si někdo vaší snahy všiml - hlavně vedení.

Váhy
Mějte trpělivost s ostatními a nebojte se vyjádřit své pocity. Občas se vám totiž stává, že máte horkou hlavu a neumíte řešit konflikty v poklidu. Zejména vám blízcí jedinci jsou z toho rozhození a vadí jim vaše výpady. Zkuste s tím něco udělat.

Štír
Tento týden bude pro všechny Štíry emocionálně velice náročný. Udržujte klidnou hlavu a hledejte podporu od blízkých! Ti vám pomůžou srovnat se s jakoukoliv výzvou i nevšední situací. Pracovní výzvy mohou momentálně vést k úplně novým možnostem.


Střelec
Střelci by měli věnovat pozornost svému zdraví a pohybu a týden přinese i úplně nové možnosti pro růst a rozvoj. Také se nebojte nových vědomostí a zkuste svou fyzickou aktivitu podpořit i teoretickými znalostmi. Vaše snažení bude o to důslednější.

Kozoroh
Mars je ve skvělé konstelaci s vaším znamením a zároveň i Jupiterem. Můžete očekávat skvělé nabídky v práci, a tím si výrazně zlepšit finance, ale i postavení. Přesně po tom už dlouhodobě toužíte a nyní konečně nastal čas, aby se vám sny začaly plnit.

Vodnář
Pluto se pomalu přesouvá do vašeho znamení, a to znamená jediné! Je čas na pořádné změny ve vašem životě. Nebojte se důležitých rozhodnutí a větších věcí. I když výsledky možná neuvidíte hned, ale v průběhu času se vám rozhodně vrátí. Buďte trpěliví!

Ryby
S naprostou lehkostí momentálně navazujete jakékoliv kontakty a známosti. Není pro vás problém oslovit cizího člověka, nebo naopak zabřednout do vážnější komunikace s některým z vašich přátel. Jste tento týden doslova mágové v jakýkoliv rozhovorech.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.