Home - Články - Láskohled 22. - 28. ledna

Láskohled 22. - 28. ledna

vloženo 20. 1. 2024
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 22. - 28. ledna

Přes přátelství může vést cesta k lásce. To by si tento týden měli uvědomit především Kozorozi, které čeká příjemné překvapení. Ale dny plné lásky a harmonie prožijí také Berani. Přečtěte si týdenní horoskop lásky od profesionální astroložky.

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte před sebou množství hezkých chvilek ale i romantických dobrodružství. Je nyní ideální čas chytnout příležitost za pačesy a získat tak pozornost člověka, na kterém vám záleží.

Býk
Býci by měli být otevření novým romantickým, ale i nevšedním zážitkům. Komunikujte o svých emocích s vaším partnerem a najděte společné zájmy, které vás spojí ještě více než dosud.

Blíženci
Milí Blíženci, můžete se setkat s někým, kdo vám vnese do života novou energii. Projevte svou kreativitu a ukažte dané osobě, že i vy jste zábavným jedincem, se kterým se nikdo nenudí.

Rak
Raci by měli momentálně věnovat pozornost svým emocím, a také emocím partnera. Romantická atmosféra se zlepší, když sdílíte své pocity a poskytujete oporu svému blízkému okolí.


Lev
Tento týden pro vás v milostné sféře bude velice zásadní. Týden bude zejména o velké vášni a touze, která vás bude provázet. S jistou osobou máte mezi sebou opravdu silnou chemii.

Panna
V lásce se Panny mohou setkat s někým, kdo sdílí jejich hodnoty a zájmy. To je pro vás hodně důležité. Buďte proto otevření novým vztahům a nechte se unášet krásnou romantikou.

Váhy
S láskou jste momentálně tak trochu „na štíru“. Nemáte ani v nejmenším náladu na chození mezi lidi a už vůbec ne na nějaké seznamování. I když vás k tomu vaši kamarádi poměrně nutí.

Štír
Jste teď neodolatelně přitažliví a díky tomu se vás v tomto týdnu mohou zmocnit i touhy po žhavém dobrodružství. Nezadaní si jej mohou dopřát, ale i těm hvězdy radí opatrnost.


Střelec
Investujte svou pozornost, čas i peníze do budování vašeho vztahu. Bylo by škoda zahodit vše krásné, co jste spolu prožili jen kvůli nějakému chvilkovému rozmaru a nedorozumění.

Kozoroh
Kozorohové tento týden zažívají romantické chvíle. Sdílejte své úspěchy s partnerem a buďte si vzájemnou oporou! Romantika a vášeň vám navíc přinesou radost i do vaší budoucnosti.

Vodnář
Buďte momentálně hodně spontánní a zkuste nové a zajímavé aktivity s partnerem. Romantika jenom rozkvete a oba budete nadšení vaším společným přístupem k životu i vašemu vztahu.

Ryby
Ryby mohou zažívat hlubší propojení s partnerem. Když budete otevření ve sdílení svých pocitů a snů, čeká vás krásná odměna. Romantická atmosféra vám přinese blízkost a harmonii.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.