Home - Články - Karta Ďábel v tarotu ničí i posouvá

Karta Ďábel v tarotu ničí i posouvá

vloženo 24. 1. 2024
čas čtení: 3 minuty

Karta Ďábel v tarotu ničí i posouvá

Tarot je zrcadlem naší duše. Dokáže spolehlivě odhalit jaká přání a touhy v sobě ukrýváme. K milostným věštbám se karty používají odnepaměti. Karta Ďábel působí temně, značí však i obohacení našeho života.

sdílet článek na facebooku

Klíčové aspekty

Karta symbolizuje vše temné, uhrančivé a démonicky okouzlující. Představuje nezdravé chtění snad ve všech oblastech života. Tazatel se často ocitá v područí nebo přímo v pasti. Astrologicky je spjata s planetou Pluto a se znamením Kozoroha. Ve zdravotních otázkách souvisí s pohlavními orgány a močovými cestami, na které je potřeba si dávat pozor. Poukazuje také na závislosti a zlozvyky. Rovněž upozorňuje na nebezpečí otravy. Situace a rady

Pokud při milostném výkladu vyjde karta Ďábel, pravděpodobně půjde o nebezpečný, vášnivý a krátkodobý vztah. Mezi partnery bude zajisté fungovat silná sexuální přitažlivost. Vztah sice nemá přílišnou perspektivu, může se ale jednat o lidi, kteří se vzájemně nějakým způsobem obohatí. Jakmile se výkladu objeví i karta Smrt, dá se předpokládat rychlý konec. V kombinaci s kartou Svět zase věští setkání s někým mocným a nebezpečným. Ďábel taktéž varuje před přílišným střídáním partnerů a nechtěným těhotenstvím.

Ve finanční sféře předpovídá nebezpečí nekalých obchodů a špatných investic. Hrozí, že se ve vašem okolí objeví podvodník.


Důležité afirmace

Každá karta má svůj smysl a věřte, že vám chce sdělit něco potřebného. V případě Ďábla je potřeba si uvědomit, že: „Dokáži přijmout takzvané zlo, učím se zacházet s destruktivními silami a umím je pozitivně využít.“ Nebo: „Nepodlehnu nezdravému pokušení a uchovám si zdravý rozum.“ I: „Nenechám se sebou manipulovat!“

Na kartu Ďábel si rozhodně dávejte pozor. Vždy, když vám vyjde, zamyslete se, jestli se zrovna nenalézáte v nezdravém vztahu nebo jestli se sebou nenecháváte manipulovat.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.