Home - Články - Osvoboďte své srdce a zbavte se strachu! Přichází úplněk ve Lvu

Osvoboďte své srdce a zbavte se strachu! Přichází úplněk ve Lvu

vloženo 23. 1. 2024
čas čtení: 3 minuty

Osvoboďte své srdce a zbavte se strachu! Přichází úplněk ve Lvu

Ve čtvrtek 25. ledna v 18:53 nastává úplněk ve znamení Lva, který významně ovlivňuje srdce. Vaše srdce teď maximálně potřebuje měsíční očistu od strachů. To vám pomůže začít s tím, co bylo pro vás do nynějška těžké změnit! Lev navíc rozproudí vaši touhu po romantice, kterou bude nutné ukojit, proto naplánujte výjimečný láskyplný okamžik!

sdílet článek na facebooku

Ohnivé znamení Lva pod vládou Slunce a v moci úplňku posiluje vaši energii vůle, kreativity, tvořivosti a plodnosti. Proto zplodit potomka nebo vytvořit něco významného a krásného teď bude pro vás snazší než jindy! Je čas plodit a tvořit a měli byste to udělat, jen vám dodnes bránil strach. Zamyslete se proto, co vám brání osvobodit své srdce od strachu. Po čem toužíte a co potřebujete změnit?

Se Lví odvahou to dokážete!

Lev je synonymum úspěchu. Proto za pomocí úplňku zvedněte vědomě právě teď své sebevědomí a pracujte na svém úspěchu a na odstranění strachů, které vám brání ve změně!

Lví úplněk je silný a pomůže všem, kteří ještě nezačali s tím, co potřebují nebo je pro ně těžké udělat něco konečně jinak. Pomůže vám zbavovat se starých neodpuštěných zážitků, nejistot a špatných zkušeností. Dělejte, co cítíte, že vám dělá dobře a už se nehoňte za přeludem!


Vaše srdce potřebuje ochranu a očistu

Dopřejte si meditaci k pročištění mysli a hlavně svého srdce. Představte si, jak se koupete v měsíčním světle, jak toto nádherná úplňková zář odnáší bolest, špatné návyky, strachy a bloky. Máte klidnou mysl i duši a harmonická měsíční energie prostupuje celou vaší tělesnou schránkou. Nic nechtějte, jen buďte.

Představte si, jak nádherné měsíční světlo naplňuje vaše srdce, pročišťuje ho od všech negativních myšlenek a jiných usazenin. Jakmile bude dokonale čisté a zářivé, nechte toto světlo, ať září z vašeho srdce do celého těla a ještě dál. Ať prozáří celou vaši auru. Nabijete se tak silou ke změně. Odvahou opustit vše staré a nefunkční.


Získejte vše, po čem toužíte!

Po důkladné očistě srdce i mysli najednou zjistíte, o kolik je vše ve vašem životě snazší. Že se vám najednou daří. Vaše vztahy jsou o tolik lepší, vytoužené miminko může být počato, získávání nových zakázek jde jako po másle, finanční stabilita už pro vás není utopie, už věříte v nalezení své osudové lásky, protože jste uvnitř zjistili, že problém má vždy každý sám v sobě.

Vše bylo jen o strachu. Strachu, že se něco nepodaří. Strachu, že zase něco nedopadne dobře. Nechte úplňkové světlo posílené Lví mocí, aby vás očistilo od všech strachů! Vše pak může fungovat, jak má.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.