Home - Články - Úplněk ve Střelci otevírá Hexagram 46

Úplněk ve Střelci otevírá Hexagram 46

vloženo 5. 6. 2017
čas čtení: 4 minuty

Úplněk ve Střelci otevírá Hexagram 46

Mocný úplněk nastane v pátek 9. června v 15.11 hodin. Podle západní astrologie bude ovlivněn energií Střelce. V té východní však úplňku povládne Jezevec, Kohout, Kůň a Koza. Tato magická kombinace nám dává sílu a motivaci, abychom usilovnou prací a za pomocí vlivné osoby dosáhli svých velkých a dlouhodobých cílů!

sdílet článek na facebooku

Červnový úplněk nám poskytne silnou energii, která nás podpoří v samostatnosti, nápaditosti, citlivosti a vnímavosti. Povede nás také cestou k pevnému přátelství. Střelec je ohnivý cestovatel s velkými ambicemi, který stále hledá smysl svého života a při poznávání dálek a pátrání po svých cílech prožívá lásky, které neznají hranic. Podobný vliv budou mít na nás energie zodiaku čínské astrologie. Jak je možné, že na východě vládnou úplňku hned 4 zvířata? A co znamená tajuplný Hexagram 46? Vše se dozvíte!

Hexagram 46 vás vymrští šťastným směrem


Planetární konfigurace čínského horoskopu, které se dají spočítat a zobrazit ve tvaru šestiúhelníku neboli Hexagramu, mají pro tento úplněk číslo 46. Tato předpověď pro vás znamená „stoupání duše“. Využijte těchto příznivých universálních energií pro své velké cíle! Stoupejte!

Právě teď vás čekají samé dobré zprávy. Buď se vám povede vyřešit vztahové problémy, rodinné spory nebo si polepšit v práci. Pokud těchto možností v období úplňku využijete a podniknete opravdu významné kroky, budou pro vás nebývale příznivé. Záleží jen na vás, jestli budete konat!



Nezmeškejte příznivou dobu! NIC VŠAK NENÍ ZADARMO


Hexagram 46 znamená však také velké obětování. Dává nám možnost potkat nebo požádat o pomoc velkou osobnost. Vydat se příznivě na jih a odhodit všechny předešlé obavy. Najděte v sobě tuto sílu právě teď!

Jedná se o příznivou dobu, kdy se nám může velice dobře dařit, pokud budeme jednat věrně, čestně a usilovně. Pokud nabídneme nebi vhodnou oběť v podobě úsilí, začneme stoupat vzhůru a dosáhneme svého cíle! V tomto hexagramu se hovoří, že úspěch skutečně zažijeme, zdůrazňuje se však, že ne zadarmo! Vyzývá nás k činnosti, k akci, k vytrvalému úsilí a pevné vůli. Svůj cíl musíme mít vždy na prvním místě a pracovat ve dne v noci.

Také dosáhneme svého úspěchu, pokud požádáme vlivnou osobu nebo instituci! Je potřeba být skutečně upřímní a pak bude odpověď příznivá. Budeme muset udělat významné kroky. Pomalu budeme stoupat až na vrchol hory, tam nás čeká odměna za odvahu a usilovnou práci!

Úplňkovému dni dávají podle východní astrologie povahu 4 zvířata


Den: JEZEVEC – miluje svůj domácí krb a všechno, co zná, svůj navyklý způsob života, vydává se jenom po známých cestách. Je velice konzervativní a miluje přátelství s druhými lidmi. Je velice věrný a má smysl pro povinnost.

Rok: KOHOUT
– naprostý opak jezevce, miluje výjimečnost a extravaganci, plánuje do budoucna a rád hledá nové poznání. Dává nám energii vůdcovství a suverenity, je zvyklý rozkazovat a podřizovat se okolí mu není vlastní.



Měsíc: KŮŇ – také se nám hodí do podnikání, je především samostatný a pracovitý. Ovšem nejvíce miluje společnost lidí, jakékoliv sportovní, společenské i kulturní akce. Rád se předvádí a řeční, potřebuje obdiv. Umí ovlivnit a vést masy, avšak ušlape každého, kdo se mu postaví do cesty, tím bohužel ztrácí.

Hodina: KOZA – je milá a elegantní, má velice kladný vztah k umění, přírodě a krásám života. Avšak svojí zvýšenou přecitlivělost a věčnou nespokojeností přivádí ostatní k šílenství. Chodí pozdě, protože čas jí nic neříká, pak se neustále vytáčí a trpí lítostivostí. Tváří se jako generál, avšak je zrozena k poslouchání. Potřebuje být dobře vedena, pak dojde k úspěchu.

Co to pro vás při úplňku znamená?


Vezměte si z každého zvířecího znamení ty dobré vlastnosti pro dosažení svého cíle! Od Jezevce pevnost v rozhodnutí, jeho cílevědomost, pevnost v přátelských a partnerských vazbách. Od Kohouta bychom si měli vzít jeho schopnosti být přímý a nerozptylovat se okolnostmi, umět zavelet i sami sobě. Od Koně bychom si měli vzít schopnosti ovládat i skupiny lidí v širší společnosti, umět mluvit a správně zaujmout. A konečně od Kozy bychom si měli vzít její citlivost a intuici.

Den vás naučí umět oslovit Kohouta v sobě, aby Kozu správně vedl a řídil, aby neměla vrtochy. Umět zkrotit Koně v sobě, aby jeho ego neudělalo více škody než užitku. A nenechat Jezevce jít stále stejnou cestou, avšak ukázat mu náš cíl, zaměřit ho tím směrem!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.