Home - Články - Horoskop lásky 5. – 11.6.

Horoskop lásky 5. – 11.6.

vloženo 4. 6. 2017
čas čtení: 4 minuty

Horoskop lásky 5. – 11.6.

All you need is love, neboli všichni potřebujete lásku, řekl britský umělec John Lennon. Pokud jste ji už našli, bude váš vztah spokojený? Nebo právě teď kolem vás krouží někdo, komu byste měli věnovat zvýšenou pozornost? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše vztahy se stále prohlubují a dostávají úplně nový nádech. Najednou si nedovedete představit, že byste byli bez svého partnera nebo se dokonce vydali hledat nějakého jiného.

Býk

Fyzická přitažlivost přebírá svou vládu nad celým vaším životem! Zvýšené možnosti k procítěným sexuálním zážitkům vás přenesou do tajemství dokonalé, téměř duchovní, intimity.

Blíženci
Vaše milostné šance v tomto týdnu šplhají až na maximum! Zdaleka se však nejedná pouze o flirtování a krátké románky, ale máte velikou šanci založit i hluboký dlouhodobý vztah.

Rak

Hvězdy vás přenáší do milostných sfér a dávají vám potřebný šmrnc. Vaši osobnost nabíjí výraznou fyzickou přitažlivostí, a tak vám nezbývá, než se připravit na roj obdivovatelů!



Lev
Skutečně krásné okamžiky čekají vás, kteří se nevrhnete do vztahu po hlavě, ale budete svůj protějšek pomalu poznávat. Vaše vzájemné city pak dosáhnou překvapivé hloubky.

Panna
Hvězdy v těchto dnech ještě zintenzivňují vaše city a vnáší do vztahů vzájemnou empatii. Pokud chcete vsadit na nejsprávnější čas pro seznámení, nastane právě o tomto víkendu.

Váhy
Hvězdy vedle vašeho šarmu posilují i inteligenci, a tak se stanete zábavnými společníky. Vy, kteří jste dosud nenašli toho pravého, počítejte s velikou šancí ho právě teď potkat!

Štír
Opravdové city a závažnější lásku vám teď Venuše spíše blokuje, takže si užíváte více sexu než citů. Hvězdy varují před nadměrnou poživačností a střídáním partnerů. Všeho s mírou!



Střelec

Můžete teď pociťovat více rozmrzelosti a nedorozumění se svým protějškem. Hvězdy se staví proti vám a přináší nepříjemné ochlazení. V žádném případě není čas na radikální řešení!

Kozoroh
Vaše drahá polovička je pro vás tou pravou oázou pohody, klidu a bezpečí! V jejím hřejivém náručí naleznete životní jistotu a únik ze světa chaosu, který vás teď jinak obklopuje.

Vodnář
V tomto týdnu by se vám mohla zatočit hlava zejména ze setkání se zrozenci Blíženců nebo Lva. Dojde-li navíc k seznámení na cestách, pak hvězdy hlásí, že jste trefili do černého!

Ryby
Tvořivost, radost a zvýšená romantika, to jsou atributy, které vám přináší tento týden hvězdy. Váš partner se stane vším, co od života chcete a naplno si užijete společné chvíle.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.