Home - Články - Při úplňku ve Štíru vám jsou hvězdy nakloněny v lásce a financích!

Při úplňku ve Štíru vám jsou hvězdy nakloněny v lásce a financích!

vloženo 5. 5. 2017
čas čtení: 4 minuty

Při úplňku ve Štíru vám jsou hvězdy nakloněny v lásce a financích!

Ve středu 10. května přichází další velký den! Úplněk je vždy den s velkým D, při kterém vesmírné energie silně ovlivňují naši psychiku a životní události. Znamení Štíra v kombinaci s úplňkem bude působit na naše vztahy a peníze. A v obou oblastech prožijete velké změny!

sdílet článek na facebooku

Vrcholná fáze úplňku ve Štíru nastane ve 23:43 hodin. Jeho vliv však pocítíme několik dní kolem tohoto období. Dejte si pozor, ať se vám emoce nevymknou z ruky, protože Štír je plný extrémů! Silné štíří energie mají v sobě cosi magického, vládne jim totiž osudová planeta Pluto. Můžete v jednu chvíli cítit radost i smutek, lásku i nenávist, chválu i pomluvy – je třeba se na extrémy připravit. Pracujte hlavně na zásobárnách své energie!

Finanční jistoty – to není utopie!

Teď je potřeba zaměřit se na finance. Úplněk ve Štíru ukončí řešení nějaké vaší finanční záležitosti. Využijte toho a nechte se vést! Na povrch vyleze vše, co vám bylo dodnes skryto nebo co vám někdo tajil. A to i v případě, že něco tajíte vy! Zkontrolujte, zda máte všechno včas zaplaceno. Vesmír vám nyní udělá jasno v situacích spojených s penězi a ve společném majetku. Trápí vás dluhy nebo hypotéka? Udělejte rázný krok právě teď!



Láska s vámi bude na štíru

Moc štířího úplňku přináší jasno do vašich vztahů. Ukončete vše, co vám nevyhovuje! Energie vás donutí řešit svou oblast sexuality, erotiky anebo nemanželské lásky. Pokud bloudíte v milostném trojúhelníku, právě teď bude nejvhodnější doba toto téma dořešit.

Štíří energie jsou známé svou zvýšenou sexualitou a žárlivostí. Dejte si pozor, abyste zbytečně neútočili na partnera nebo na úspěch či krásu lidí kolem vás! Jakmile pocítíte žárlivost, uvědomte si, že je to dočasný stav v moci úplňku. Pokud vás tato emoce motivuje k lepším výsledkům, gratulujeme! Pokud na vás však působí negativně, zpracujte emoci tak, jako by to byl předmět, který držíte v ruce – je pouze na vás, jestli si ho necháte, nebo ho zahodíte. Zamyslete se právě teď – na koho nebo na co žárlíte?



Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.