Home - Články - Očista kyvadla - proč je tak důležitá?

Očista kyvadla - proč je tak důležitá?

vloženo 4. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Očista kyvadla - proč je tak důležitá?

I kyvadlu je čas od času nutno věnovat péči. Práce s kyvadlem neznamená pouze to, že ho vyndáte a po zodpovězení vašich otázek ho zase zasunete zpět na své místo. Jednou za čas je kyvadlo nutné očistit. Proč a jak se to dělá?

sdílet článek na facebooku

Unavené kyvadlo

Kyvadlo je mojí prodlouženou rukou, proto mu věnuji péči, kterou si zaslouží. Tato péče v sobě zahrnuje i tzv. očistu. Po nějakém čase používání může kyvadlo pohltit negativní energii, která se nachází kolem nás v mnohých podobách. Jedná se o negativní emoce, znečistěný vzduch či například zákeřné myšlenky. Všechny tyto aspekty mohou ovlivnit kyvadlo, se kterým se následně může pracovat obtížněji. Zdá se jako by poklesla jeho energie. Pohybuje se chaoticky nebo vůbec. Právě v tomto okamžiku přichází ten správný čas kyvadlo očistit.

Osvědčené metody


Já používám k očistění kyvadla kouř ze šalvějových lístků. Tato zázračná bylina mi roste na zahradě. Na zimu si její listy usuším a mohu je používat právě i k očistě mého kyvadla. Ta probíhá tak, že šalvějové lístky zapálím a kyvadlo ponořím do kouře vznikající díky tomuto žáru. Když mé kyvadlo projde tímto kouřem, je znovu čisté a připravené k další práci.



Existuje však nepřeberné množství možností, jak kyvadlo očistit. Každému vyhovuje něco jiného. Mělo by se pro vás jednat o něco přirozeného. Někdo raději očišťuje své kyvadlo pod ledovou vodou, další ho může přes noc zakopat do hlíny či očistit pouze svým dechem. Pokud jste dostatečně se svým kyvadlem propojeni, budete vědět nejlépe, jak ho očistit. Berte však na zřetel, že každé kyvadlo je vyrobené z jiného materiálu, což je při jeho očistě třeba respektovat.

Až provedete tento proces ihned uvidíte změny k lepšímu. Vaše kyvadlo bude odpočaté a připravené k další práci.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.