Home - Články - Týdenní přehled – 18. astrotýden

Týdenní přehled – 18. astrotýden

vloženo 5. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 18. astrotýden

První květnový týden nepřinesl pouze slunečné počasí, ale i spoustu zajímavostí ze světa astrologie! Máme pro vás detailní horoskop na květen od profesionální astroložky Mony! Připravte se také na velký meteorický roj! Vše důležité najdete v týdenním přehledu Astrohledu!

sdílet článek na facebooku

Měsíční horoskop na květen! Máj, lásky čas. Podívejte se, co si pro vás hvězdy připravily na květen nejen v oblasti lásky, ale i v práci a rodinném životě! Zjistěte, co vás čeká v květnu!





Sledujte meteory Halleyovy komety a přejte si! Už zítra uvidíte prolétat až 20 meteorů za hodinu. Tento meteorický roj vám pomůže vyplnit ta nejtajnější přání! Kdy budou meteory nejlépe vidět?





Při úplňku ve Štíru vám jsou hvězdy nakloněny v lásce a financích! Úplněk je vždy den s velkým D, při kterém vesmírné energie silně ovlivňují naši psychiku a životní události. Nyní nás čeká úplněk ve znamení Štíra! Jaký bude?




Automatické psaní funguje i na počítači! Psaní na počítači je dnes pro mnohé snazší než běžně rukou. Víme, jak využít metodu automatického psaní na počítači! Vyzkoušejte, je to snadné!





Fáze Měsíce v době narození ovlivní osobnost! Povahové rysy určují hvězdy, podle toho, jak byly zformovány na obloze při vašem narození. A stejně tak se do vašeho životopisu zapisuje také Měsíc. Co přináší konkrétní fáze?




Očista kyvadla - proč je tak důležitá? Práce s kyvadlem neznamená pouze to, že ho vyndáte a po zodpovězení vašich otázek ho zase zasunete zpět na své místo. Jednou za čas je kyvadlo nutné očistit. Proč a jak se to dělá?




Magická studna jako stroj času! Čas od času zaslechneme o nějakém významném archeologickém nálezu. Jeden takový objevil David Bittman. A byl více než zajímavý! Možná by bylo lepší, kdyby nalezená studna zůstala skryta v historii. Poznejte její magické schopnosti!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.