Home - Články - Fáze Měsíce v době narození ovlivní osobnost

Fáze Měsíce v době narození ovlivní osobnost

vloženo 9. 11. 2021
čas čtení: 4 minuty

Fáze Měsíce v době narození ovlivní osobnost

Není tajemství, že některé vaše povahové rysy určují hvězdy podle toho, jak byly zformovány na obloze při vašem narození. A právě tak se do vašeho životopisu zapisuje také Měsíc. Záleží na tom, v jaké fázi byl v okamžiku vašeho narození.

sdílet článek na facebooku

Novoluní pro novátory

Novoluní je doba, kdy na obloze nevidíme žádný Měsíc. Osoby, které se narodily v době přesného novoluní nebo ještě několik dní po něm provází většinou životem neklid. Do většiny akcí se vrhají bez přemýšlení, nedovedou ubrat plyn a milují nové začátky. Jejich energie je mocná. I drobnosti dovedou prožívat dramaticky, ale zároveň jen málokdy ztrácejí opravdu nervy a vzdávají se. Rádi šíří své ideje a hledání nových cest ke štěstí je pro ně výzvou.

Dorůstající srpek a průkopníci

Dorůstající srpek již ukazuje na obloze první srpek Měsíce. Jeho svit postupně nabírá na intenzitě. Tato fáze Měsíce dává svým kmotřencům do vínku především větší sebedůvěru. Vědí, co chtějí a sebeprosazení je jejich náplní života.
Neradi ustupují a ještě méně rádi stojí ve stínu kohokoliv. Jsou zaměřeni na rozvoj a cestu kupředu. Do minulosti se proto příliš neohlížejí, a když už, tak jen proto, aby nyní některé věci udělali lépe.


Půlměsíc a hra protikladů

Poloviční Měsíc můžeme na obloze spatřit ve dvou variantách, jednou jako dorůstající půlměsíc, který směřuje k úplňku a jednou jako ubývající Měsíc, který se blíží k novu. Zrozenci rostoucího půlměsíce jsou obdařeni velmi dobrou koncentrací, mají cit pro detaily a umí se dobře rozhodovat i v krizových situacích.

Zrozenci ubývajícího půlměsíce mají často problém s rozpolceností, něco jiného chtějí oni sami, něco jiného po nich chce okolí. Není vyloučena ani situace, kdy jim něco jiného radí rozum a kdy něco jiného diktují city. I jejich okolí někdy neví, co přesně si o nich myslet. Teprve sebepoznávání jim pomáhá ve volbách.

Tříčtvrteční Měsíc a oddanost

Pokud je na obloze tříčtvrteční Měsíc, mluvíme o něm také jako o vypouklé Luně. Do úplňku už mnoho času nezbývá. Děti s tímto znamením na obloze se často vyznačují výbornými analytickými schopnostmi, jsou nároční a málokdy se spokojí s tím, co právě mají. Přesto umí být jedni z nejoddanějších, a to nejen ohledně lásky, ale i ohledně ideálů.


Úplněk

Královna noci – zakulacený úplněk, který vrhá světlo na všechno, co by jinak v noci bylo skryto. Úplněk svým kmotřencům dává do výbavy především mimořádné schopnosti, a zvláště co se týká paranormálních jevů. V přímém protikladu k tomu, se ale tito jedinci zase ztrácejí ve vztazích mezilidských, což je způsobeno jejich černobílým viděním světa.

Ubývající Luna a jezdci

Luna již začíná ubývat, přestože na obloze je pořád velký zářící Měsíc. Tento tříčtvrteční ubývající Měsíc dává svým zrozencům do vínku neúnavnost a pevnost názorů. Pro šíření svých pravd neváhají cestovat klidně půl světa. Je ale třeba dávat pozor na přílišný fanatismus.

Ubývající srpek a samotáři

Luna se pozvolna blíží k novu a nezáří již příliš jasně, přesto její světlo nese svoje poselství. To v sobě mají i ti, kteří se narodili za posledního srpku Měsíce. Tento tvar Luny byl přičítán lidem, kteří dokázali celý svůj život zasvětit něčemu nebo někomu. Jen výjimečně umějí jít s proudem a raději vyhledávají samotu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.