Home - Články - Úplněk v Býku = čas na očistu a hýčkání

Úplněk v Býku = čas na očistu a hýčkání

vloženo 1. 11. 2017
čas čtení: 3 minuty

Úplněk v Býku = čas na očistu a hýčkání

Nadchází ideální čas pro užívání života všemi smysly! Úplněk ve znamení Býka nastane v sobotu 4. listopadu v 6.24 ráno a vyvolá ve vás touhu nechat se hýčkat. Naplánujte si očistný den plný relaxace a radosti. Vaše tělo se vám za to odmění dvojnásobně!
sdílet článek na facebooku

Úplněk v býku je vhodný na pořádnou očistu, tak dopřejte tělu detoxikační kúru, půst nebo hladovku. K očistě fyzické byste ale určitě neměli vynechat očistu duševní, například pomocí meditace. Vaše duše potřebuje pozornost, proto naslouchejte své intuici. Řekne vám, po čem touží. Právě nyní je vhodné období na to přijít věcem na kloub, tak rozluštěte své pocity!

Nechte se prostoupit býčí smyslností

Býk je požitkář a za jeho vlády si maximálně užijete dobré jídlo, relaxační hudbu, milostné radovánky či přírodu s krásnými scenériemi. Příroda vám ukáže vaše pravé bohatství. Využijte úplňku k romantickému rande pod hvězdami. Nebo se zachumlejte u krbu s pořádně huňatou dekou, abyste neprochladli. Krk a šíje jsou nyní citlivější. Ať se však pustíte do jakéhokoli relaxu, nechte se opečovávat a hýčkat!



Radost vám dopřejí i finance

Tento úplněk přeje také novým projektům. Pusťte se do toho, o čem vám pozitivní pocity napovídají, že je vaše správná cesta. Důvěřujte jim. Dejte si však pozor na finance a zbytečně neriskujte. Vyplatí se vám zaměřit se a posílit svou čest, spravedlnost, věrnost a smysl pro povinnosti. Býk vám tak dopomůže ke stabilitě a dobrým majetkovým poměrům. Nepromeškejte energie tohoto úplňku!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.