Home - Články - Úplněk ve Vodnáři vám přináší důležité poselství

Úplněk ve Vodnáři vám přináší důležité poselství

vloženo 4. 8. 2017
čas čtení: 4 minuty

Úplněk ve Vodnáři vám přináší důležité poselství

Další mocný úplněk je tu! Vrcholí v pondělí 7. srpna ve 20.12 hodin a povládne mu znamení Vodnáře. Naši psychiku budou ovlivňovat energie svobodny, volnosti a touhy. Měli bychom v tomto období co nejvíce pomáhat druhým. Přinese nám to do života ohromnou dávku radosti a štěstí! A získáme ještě víc!
sdílet článek na facebooku

Síla úplňku ovlivňuje mysl každého z nás a je nám velkým učitelem! Srpnový úplněk nám ukazuje, že bychom se měli naučit vhodně rozdávat - mnohé tím získáme! Vnímejme sami sebe jako součást celku, součást Universa. Pokud toto pochopíme, dostaneme z nebes velký dar. Jsme součástí všeho a před ničím nelze mít zavřené oči. Rozdejme to, co už nepotřebujeme, udělejme někomu radost. Pokud víme, že někdo něco potřebuje, pomozme mu. Obdarujme ho, vždyť tím obdarováváme i sami sebe!

Pozor na zdraví

Při úplňku ve znamení Vodnáře buďme opatrní na své končetiny a na krevní oběh, dobře se oblékejme. Cokoli prospěšného pro tyto části těla uděláme, projeví se dvojnásob! V tento den nám udělá dobře silný vývar z králíka, kuřete nebo slepice, samozřejmě nejlépe z domácího chovu. Na oslabenou psychiku si dopřejme relaxaci v příjemném prostředí a dobrý meduňkový čaj.



Velká předpověď čínské astrologie

Čínský horoskop sestavuje pro tento úplněk šestiúhelný Hexagram 41, který znamená poselství „Rozdávání či Ubývání“. Rozdávání je spojeno s ovládáním našich žádostí a tužeb. Pokud zvládneme tyto vlastnosti, už to samotné bude pro nás velkým přínosem! Pokud rozdáváme, můžeme to vnímat, že nám něco ubývá, ale není to tak. Vždy nám vesmír vrátí na oplátku odněkud dobrou radu a pomoc, které jsou k nezaplacení. Získáváme tím radost nejenom pro sebe, ale i pro obdarované a všechny s tímto spjaté. A bez pomoci ostatních se v lecčems jen těžko obejdeme!

V čínském horoskopu se srpnový úplněk nachází ve znamení Tapíra (den), Kohouta (rok), Opice (měsíc) a Psa (hodina). Tato kombinace nás učí, abychom byli soucitní, upřímní, vytrvalí a uvědomili si, že přízeň osudu nás ochraňuje!



Rozdávejte a získáte mnohem víc!

Každé rozdávání je zároveň i výborným procvičováním vlastního ega! Zjistíme, co v životě potřebujeme a co nikoliv, co můžeme v klidu postrádat a co bychom chtěli naopak získat. Nejedná se zcela o materiální věci, spíše o životní hodnoty. Naučit se rozdávat je velice důležité a přináší nám to do života světlo. Může se jednat o obtížné činy, které je potřeba ohlídat. Rozhodnost se musí spojit s výdrží. Výsledkem je zvláštní, ryzí štěstí, cosi velkolepého!

Přinést oběť se vysvětluje jako vytvoření pouta mezi tím, co je dole, na zemi – materialismus – a tím, co je nahoře – učení, duchovní síla. Myslí se tím, že máme ubrat dole, přinést oběť a tím získáme to, co je nahoře, moudrost. Nemusíme se zcela rozdat, každá malá pomoc se počítá. Ovšem náš úmysl, se kterým rozdáváme, ten musí být čistý!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.