Home - Články - Horoskop milostného života na srpen

Horoskop milostného života na srpen

vloženo 2. 8. 2017
čas čtení: 4 minuty

Horoskop milostného života na srpen

V dlouhodobých vztazích se v srpnu bude dařit Lvům, mohou se totiž těšit na nový impuls! Kdežto u Vodnářů se zdá, že mají hlavu někde v oblacích. Neměli by však zapomínat, že něco takového se nemusí líbit jejich protějšku a že je někdy důležité jít štěstí trochu naproti! A na co se v milostném životě v srpnu můžete těšit Vy?
sdílet článek na facebooku

Beran
Kněžka lásky zesiluje přitažlivost Beranů a nabízí samé milostné lahůdky. Díky sex-appealu si nemůžete stěžovat na nezájem opačného pohlaví. Naopak byste byli překvapeni, kolik jedinců z vašeho okolí by neodmítlo pozvánku na rande. Jste jako celebrita probouzející ve druhých lidech hříšné představy. V oficiálním svazku to sice nefunguje stejným způsobem, naštěstí to nevypadá ani na vyloženou nepřízeň. Jen se musíte trochu víc snažit, abyste se zavděčili partnerovi, jehož nároky stále narůstají.

Býk

Po celý měsíc nad vámi drží ochrannou ruku sama Venuše a po 10. srpnu se k ní přidává i Merkur. Starají se o to, aby nic nenarušilo harmonii na partnerském poli. Souznění naštěstí není synonymem pro rutinu. Milostný život máte ve svých rukách a hvězdy vám umožní zrealizovat vše, co si zamanete. Hlavně v první polovině měsíce jsou vaše myšlenky pěkně nemravné. Zesiluje je horký letní vzduch s vůní dálek. Na dovolené si dejte pozor, abyste při svých dobrodružstvích neporušovali místní zákony!

Blíženci
Díky Marsu zapomeňte na své hranice a začnete se řídit pudy. Všechny tělesné radovánky mají v srpnu zelenou a vůbec se při nich neohlížíte na společenské konvence. Konzervativní partneři mohou mít s takovou změnou potíže, ale vášeň Blíženců je brzy překoná. Těšte se na nezapomenutelné chvilky, kdy se do historie zapíšete jako jedni z nejlepších milenců. Jediné, co vám může okolí vytýkat, je přelétavost. Na druhou stranu, nemáte-li žádné závazky, proč si čas od času trochu nevyhodit z kopýtka.

Rak
Venuše jde spolu s Neptunem vstříc skrývaným račím vášním. Otevřou truhlici bujné fantazii a rozpoutají hotový uragán. Zatímco nezadaní rozšiřují okruh svých bývalých milenců, zadaní se plně věnují drahé polovičce. Ačkoliv ani v tomto případě není vyloučeno, že skončíte v posteli s někým jiným, jisté ovšem bude to, že protějšek nebude stát opodál! Srpnový program si jednoduše nezadané s filmy pro dospělé. Užijte si každý den naplno, protože taková vesmírná souhra se nebude hned tak opakovat.



Lev
Osmý měsíc roku představuje nový odrazový můstek pro dlouholeté vztahy Lvů. Pokud máte pocit, že je vaše láska přežitá, právě v těchto dnech naleznete nový impuls. Dost možná si připadáte, jako byste se sbližovali poprvé. Místo spalující vášně zažíváte v posteli spíše ostych, ale i ten může být vzrušující. Ani po tolika společných letech nemáte jeden druhého dokonale přečteného. A teď je šance zjistit, jaké tužby skutečně skrýváte. Singles mohou najít lásku v člověku, který by je jindy nezaujal.

Panna

Láska je momentálně úzce propojena s volným časem. Zadaní díky němu opráší partnerský stereotyp, když s miláčkem podniknou výlet do přírody, nebo vyrazí za sportem. Také kultura může být zajímavou erotickou předehrou, byť se při ní nevyplaví do těla tolik endorfinů, jako při společném pocení. Singles Panny díky svým koníčkům potkají protějšek, se kterým by si mohli rozumět. Na srpen si každopádně vezměte dovolenou a užívejte si všechno, co vám dělá dobře na těle i duši. Není nic důležitějšího.

Váhy
Protějšek to s vámi nemá jednoduché. Nároky se stále zvyšují, ale zdá se, že vaše investice do vztahu už tak vydatná není. Po celý srpen bojujete s pocitem, že se vám nedostává dostatečné pozornosti a lásky. To ovšem neznamená, že vám miláček nedává ze svého srdce maximum. Toužíte-li po změně, začněte v první řadě u sebe. Pomoci může rodina i přátelé. Díky objektivnímu pohledu na svět zjistíte, že se má celá záležitost tak trochu jinak. Co takhle pro jednou přebrat v posteli tu aktivnější roli?

Štír

Milostný život Štírů nebude skomírat ani během srpna. Sice si myslíte, že už nemůže být lépe, avšak díky Venuši máte to nejlepší teprve před sebou. Opačné pohlaví vám leží u nohou a je jenom na vás, zda tuto přízeň využijete, nebo necháte ležet ladem. Zadaní kvůli tomu mohou bojovat s výčitkami svědomí. Morální zábrany ale nejspíš budou silnější. I s oficiálním protějškem můžete zažít pěkné rodeo. Oba jste naladěni na vlnu experimentování a dovolenková atmosféra vám poskytne ty pravé kulisy.



Střelec
Tělesné slasti hrají v srpnu prim, ačkoliv ani duševní souhra za nimi o moc nezaostává. Lásku zkrátka prožíváte každičkým kouskem svého těla. Pokud jste zamilovaní, pak si život bez oficiálního protějšku nedokážete vůbec představit. Chcete buď všechno nebo nic, což konečně pomůže platonickým láskám, aby se rozštípnuly. Ani milostné trojúhelníky nemají na růžích ustláno. O svého vyvoleného či vyvolenou se nehodláte s nikým dělit. Všechno hraje ve váš prospěch, protože vám nikdo nedokáže odolat.

Kozoroh
Zdá se, že jste si na srpen vytáhli v lásce černého Petra. Hlavně Kozorozi v manželství bojují s odlišnými pohledy na život, které vygradují v polovině měsíce. Máte pocit, jako by drahá polovička musela vždy stát na opačné straně barikády. Obrňte se trpělivostí a pokud je to ve vašich silách, udělejte klidně i větší ústupek. Díky němu se totiž může nevlídná atmosféra prolomit. Jiskřička romantiky mezi vámi stále komíhá, rozfoukat v pořádný oheň ji může lahodná večeře pro dva i oblíbená květina.

Vodnář
Vypadá to, jako by Vodnáře nic takového jako je citový život nezajímalo. Myšlenkami se vznášíte vysoko v oblacích, poznáváte nové tváře, kultury a krajiny. Baví vás rozšiřování obzorů, věnujete se svým koníčkům i kariéře. Vylepšujete svůj zevnějšek i znalosti, ale to všechno děláte pouze a jenom pro svůj vlastní dobrý pocit. Milostné otázky považujete za cosi podřadného. U nezadaných to není nic tragického, ale Vodnáři ve vztahu by neměli zapomínat, že na ně doma čeká někdo s otevřenou náručí.

Ryby

Hvězdy prozrazují, že druhá polovina prázdnin přinese Rybám tolik lásky a něhy, kolik si přejí. Konečně máte po svém boku osobu, se kterou jste propojeni nejenom tělesně, ale i duševně. Je-li to ve vašich silách, nebudete se většinu měsíce vzdalovat z její náruči. Z vysněného spojení čerpáte životní energii, díky níž vás nemůže nic porazit. Společně byste snad dokázali roztočit i zeměkoulí, bylo-li by to třeba. Pokud se chystáte na první rande, budete hned vědět, jestli je to ten pravý či pravá.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.