Home - Články - Týdenní horoskop lásky 31.7. – 6.8.

Týdenní horoskop lásky 31.7. – 6.8.

vloženo 30. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop lásky 31.7. – 6.8.

Každý den nabízí příležitost potkat svoji vysněnou lásku. Někdy však může jít jenom o vášnivý flirt, který nemá budoucnost. Jak to dokázat rozlišit? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a poznejte, co si pro vás hvězdy připravily v oblasti lásky.
sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce se bude dařit hlavně nezadaným Beranům. Možnost k seznámení bude skoro na každém kroku, i na úplně obyčejných místech. Usmívejte se, ať svou spřízněnou duši nevyplašíte!

Býk
Vaše vztahy, nové i ty stávající, budou plné láskyplné harmonie i spalující vášně. Prahnete po všech rozkoších života. Vaše protějšky se s vámi rozhodně nudit nebudou, milí Býci.

Blíženci
Slunce vás rozpaluje zvenku, vášeň zevnitř. Na prvním místě vás budou zajímat milostné hrátky. Planety vás navíc obdařily silnou přitažlivostí, takže vás čekají dobrodružné dny.

Rak
Splní se vám i utajené touhy. Vaše zasněná povaha se zaraduje nad porcí romantiky, kterou dostanete darem od Venuše. Přijde láska s velkým L, o jaké se točí filmy a píšou romány.



Lev
Plno možností k seznámení a láska všude, kam se podíváš. To je aktuální situace u Lvů. Máte velkou šanci na seznámení s okouzlující osobou z ciziny, které jednoduše učarujete.

Panna
Srdce někoho okouzlujícího vám pomůže získat nejenom váš zevnějšek, ale hlavně vaše bezprostřední komunikace a milý úsměv. Přesně to k vám přiláká Amora i s jeho municí, Panny.

Váhy
V lásce se nedaří úplně tak, jak byste si přáli. Sem tam náznak citů, ale jinak nic moc. Nevzdávejte to. Někdy se smůla prolomí v nejméně očekávaném okamžiku. A pak přijde štěstí.

Štír
Láska a milostné vztahy se chystají k většímu rozmachu, než dosud. Pomozte jim v tomto týdnu i vy tím, že si nebudete na nic hrát. Hledejte podle svého srdce a budete úspěšní.



Střelec
Lomcuje s vámi touha po nespoutaných zážitcích. O čem sníte, to chcete teď okamžitě změnit v realitu. Máte dostatek energie a podporu hvězd. Můžete vše dovést do zdárných konců.

Kozoroh
Bohyně lásky Venuše je v problémové opozici s vaším znamením. Ve vztazích to způsobuje hádky, nedorozumění a další potíže. Teď opravdu nemůžete mít žádná velká očekávání, Kozorozi.

Vodnář
Vy vlastně teď o lásku ani moc nestojíte, Vodnáři. Mnohem víc vás zajímá duchovní oblast a vaše vlastní svoboda. Chcete se věnovat svým zájmům. City jsou dočasně na druhé koleji.

Ryby

Lásku mohou potkat i všichni ti, kteří jsou dlouho sami a na hledání už rezignovali. Jednoduše všechny Ryby mají tentokrát obrovskou šanci na štěstí. Zní to skvěle, co říkáte?

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.