Home - Články - Jak na líčení podle znamení zvěrokruhu

Jak na líčení podle znamení zvěrokruhu

vloženo 27. 7. 2017
čas čtení: 5 minut

Jak na líčení podle znamení zvěrokruhu

Některé dámy si na malovátka příliš nepotrpí, ale čas od času je nutné zdokonalit svou tvář. Sexy rtěnka a ženský úsměv k sobě prostě patří. Podívejte se, jaké líčení vám sedne podle znamení zvěrokruhu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ohnivost a vášeň zrozenkyň v Beranu jsou zřejmé již při seznámení. Sportovnější typy se výraznému make-upu spíše vyhýbají. Nicméně z těchto žen vyzařuje vnitřní krása, která potřebuje jen trošičku podpořit. Nic se nezkazí rudou rtěnkou, černou oční linkou a vlasy sepnutými do dramatického drdolu.

Býk
Zrozenkyně Býka preferují v líčení jednoduchost a jemnost. Nemají v lásce vyzývavé barvy, protože nepotřebují upoutávat pozornost. Spokojí se s praktickým make-upem, který se nese v duchu romantiky. Tyto ženy nenosí zapeklité vlasové účesy, vše je dokonale udržované.

Blíženci

Dáma ve znamení Blíženců je jedinečná uvnitř i navenek, proto nepotřebuje výrazné líčení. Na druhou stranu však ráda experimentuje. Je to žena dvou tváří. Nikdy nevíte, v čem zrovna přijde. Jeden den na sebe líčením upozorňuje, druhý den je jako šedá myška.

Rak

Račice jsou smyslné a romantické. Jakoby ztělesňovaly skutečnou ženskost. Jejich srdce je silně ovládáno emocemi, a to se odráží i na jejich líčení. V každém případě volí jemnější pastelové tóny, růžové odstíny. Občas zabrousí k vyzývavějšímu make-upu, ale jen velmi zřídka.

 

Lev

Ženy Lvice jsou nevyzpytatelné a sebevědomé, což musejí podpořit i svým líčením. Nesnesou, když nejsou středem pozornosti. Preferují extravagantní barvy vlasů, nebojí se kombinací oranžové, červené či zlaté. Moc jim sluší kouřové oči a nehty natřené kovovým odstínem laku.

Panna
Panny musejí mít vše dokonalé, to se týká i líčení. I když na sebe nerady strhávají pozornost, dokážou i překvapit. Oči si příliš nezvýrazňují, důkladnost věnují ústům, nehtům a vlasům. Laky na nehty prostě milují. Rtěnka dorůžova jim prostě nesmí chybět.

Váhy
Ženy ve Vahách se pro romantiku narodily. Potřebují najít rovnováhu mezi moderními trendy a všedností. V líčení nejsou příliš nápadité, ale přesto na sebe umí upozornit. Váhy milují modrou barvu a jemnější odstíny rtěnek. Ke kadeřníkovi chodí každý měsíc.

Štír

Tajemnost a magičnost, to je typické pro Štírky. Nejvíce vás uhrane jejich pronikavý pohled. Jako ulité jim padne kouřové líčení, protože podpoří jejich tajemnost. Ženy narozené ve Štíru preferují tmavší barvy, především na nehtech, rty jsou namalovány vyzývavě až ikonicky.



Střelec
Střelkyně by se bez make-upu neobešly, ba by bez něj nevyšly na ulici. Tyto ženy moc dobře vědí, co jim sluší. Padne jim výraznější líčení, tyrkysová, stříbrná. Nebojí se experimentovat. Potrpí si na jednodušší účesy, kadeřníka navštěvují s absolutní přesností.

Kozoroh

Kozorožky líčení vůbec nepotřebují, protože si udržují mladistvý vzhled až do stáří. Když už se nalíčí, je to elegantní a vkusné. O svou pleť skutečně pečují. Nedají dopustit na svět bylinek. Ženám v Kozorohu sluší hnědá, khaki, fialová a černá barva.

Vodnář

Pro Vodnářky je líčení make-upu hra. Nelze jim upřít originalitu. Skutečně jsou velmi nápadité, dokážou si pohrát s barvičkami. Poznáte je podle tyrkysových či fialových očních stínů a barevně nalakovaných nehtů. Rty mají nalíčeny jen trošku, ale výsledkem je vzezření éterické bytosti.

Ryby
Rybičky patří k nejsvůdnějším ženám, protože z nich tryská přirozená krása. Rozhodně jim nesluší silné vrstvy make-upu, nýbrž střízlivé líčení. Ryby mají většinou dlouhé udržované vlasy spletené do copů. Žádné tmavé líčení, jen modrá, zelená a růžová, to je to pravé.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.