Home - Články - Týdenní horoskop lásky 24. – 30. 7. 2017

Týdenní horoskop lásky 24. – 30. 7. 2017

vloženo 23. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop lásky 24. – 30. 7. 2017

Romantika a emoce opět mocně vládnou následujícímu týdnu. Někomu hvězdy pomohou šťastnou náhodou k seznámení, jinému mohou přinést konfliktní atmosféru a milostná nedorozumění. Jaké vyhlídky má vaše znamení?

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden je ve znamení romantiky a intenzivních citů. Těšte se na skvělé zážitky. Jen pozor, ať neberete vše příliš vážně zbytečně brzy, tím byste svůj protějšek dost vyděsili.

Býk

Počátek týdne vnáší do seznamovacích aktivit obtíže. Další vývoj v oblasti lásky je už pro vás příznivý. Máte také šanci prožít romanci, plnou spalující vášně i hlubokých citů.

Blíženci

Jestlipak víte, že více schůzek není zárukou štěstí? K tomu může pomoci klidně i náhoda. Máte to náročnější, protože nehledáte jen někoho, ale toho zaručeně pravého nebo tu pravou.

Rak
Vaše přitažlivost je zkrátka ohromující. Na vaší straně je také Merkur, takže se můžete brzy dočkat příjemných zpráv a událostí. Jste milí společnici, lidé se s vámi cítí dobře.



Lev
Buďte aktivní a přinese to své ovoce, milí Lvi. A to i tehdy, pokud jste v dlouholetém vztahu. Partner ocení vaši snahu a prožijete znovu medový týden. Doslova jako o líbánkách.

Panna

Na milostném poli by se vám mohlo dařit více než na jiných frontách, ale jen pokud se týká svádění. Na opravdovou lásku si ještě musíte chvíli počkat. Dejte si pozor na zklamání.

Váhy

Máte právě teď správný odhad na lidi a využijete toho i při seznamování. Vaše šance na nalezení ideálního partnera jsou opravdu dost vysoké. Co říkáte, není to skvělá zpráva?

Štír
Komunikace vázne a zadrhává. Vaše sexuální touhy jsou naopak velmi zvýšené a tak se rozhlížíte po letním flirtu. Na nedostatek zájmu od mužů si tedy rozhodně nemůžete stěžovat.



Střelec
Venuše vás svádí k pocitu, že chcete mít všechno, hned a bez čekání. Což o to, dopřát si to můžete. Pokud jste zadaní, dobře si zvažte, do čeho se pustíte. Je to hra s ohněm.

Kozoroh

Vztahová tenze mizí a ve vztahu se rozhostí porozumění a pohoda. V minulých týdnech vám přesně tohle chybělo, a tak jste šťastní, že je to za vámi. Užíváte si láskyplné souznění.

Vodnář

Udržet komunikaci nejenom klidnou, ale vůbec nějakou je teď ve vašem vztahu nadmíru obtížné. O láskyplné konverzaci se rozhodně mluvit nedá, ale neřešíte ani hádky a rozepře.

Ryby

Vaše vztahy kalí starosti s tím, že si momentálně nerozumíte s vlastní rodinou. Poraďte se s přáteli i s partnerem, jak celou věc co nejlépe a nejrychleji vyřešit. Pomohou vám.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.