Home - Články - Týdenní přehled – 29. astrotýden

Týdenní přehled – 29. astrotýden

vloženo 21. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 29. astrotýden

Je to venku! Ačkoliv je teprve polovina července, už nyní můžete zjistit, co vás čeká v srpnu. Astroložka Mona vám v měsíčním horoskopu odhalí budoucnost. Už v pondělí nastane novoluní ve Lvu, které vám nabízí šanci k proměně. Čtěte týdenní přehled Astrohledu a už vám nic důležitého neunikne.

sdílet článek na facebooku

Měsíční horoskop na srpen! Stihnete ještě zažít žhavý letní románek? Zažijete dovolenou svých snů? Profesionální astroložka Mona si pro vás připravila detailní horoskop na celý srpen. Zjistěte, co vás čeká!




Novoluní ve Lvu je šancí k zásadní proměně! Změna je život. A právě teď přichází velká šance na změnu. Při novoluní, které nastane v neděli 23. července, můžete očekávat výrazný profesní úspěch. A to není vše. Přečtěte si, co vše novoluní přináší!



Znamení podle cikánského horoskopu! Každá kultura má svá specifika. Mezi ně patří i jiná pojmenování a symbolika znamení. Cikánští kočovníci pojmenovali dvanáct povah předměty, se kterými se potkávali na svých cestách. Víte, co charakterizuje vás?



Moudrost tarotové karty Velekněžka!
Síla tarotových karet je známa velmi dlouho. Objevte kouzlo nevyřčeného, a odhalte skrytý význam karty Velekněžka. Radí nám poslouchat vnitřní hlas. Co dalšího přináší Velekněžka?



Úsměv Bohorodičky! Dvojčata jsou od narození velmi úzce spjata. V některých případech jim osud navíc do života vnese nejedno překvapení. Zvlášť, když jedno z dvojčat je již mrtvé. Náš tajemný příběh vám ukáže věci, které vás donutí se zamyslet. Je to opravdu možné?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.