Home - Články - Dnes je BŘEZNOVÝ ÚPLNĚK ve Vahách!

Dnes je BŘEZNOVÝ ÚPLNĚK ve Vahách!

vloženo 25. 3. 2024
čas čtení: 3 minuty

Dnes je BŘEZNOVÝ ÚPLNĚK ve Vahách!

Dnes 25. března v 8:00 hodin ráno nastane Úplněk ve Vahách! Proběhne zároveň částečné zatmění Měsíce. Co nám tento nebeský jev přinese?

sdílet článek na facebooku

Tvořte harmonické vztahy

Znamení Vah je pevně spojené se svou touhou po bezkonfliktnosti a také uměním sbratřit i protichůdné charaktery kolem sebe. Klid a mír je těmto zrozencům nade vše, nejde však o klid pasivní, hraničící s lhostejností, ale o harmonii mezi lidmi, na které se lidé zrození ve znamení Vah nepřetržitě podílejí a pracují na něm. Je to velká zásluha Vah, že dovedou najít společný jmenovatel mezi lidmi, jsou diplomatičtí, umějí vyjednávat a sami udělají mnoho ústupků na svůj úkor, protože harmonie je u nich vždy na prvním místě.

Úplněk ve Vahách s částečným zatměním nás všechny povede ke zvýšené touze po souladu. Spatříme své bližní i své protivníky v novém světle, uvidíme, co je na nich hezké, lidské, přístupné. Je vhodný čas pro stmelování rodin i skupin, stanovení společného cíle, svěření vzájemných citů. Manželé se mohou znovu nalézt, sourozenci či přátelé vyřešit zastydlé konflikty. Je to však jedno riziko! Neubližujte sami sobě Riskantní prvek, o kterém hovoříme, se nazývá sebepopření - jednání proti sobě samému.


Většině povah bude tento úplněk vyhovovat a povede je k harmonii, avšak některé senzitivní jedince může vést jednání na svůj úkor, které může vést k sebedestrukci. Jedná se především o samotné zrozence Vah a dále o citlivé Štíry, kteří mají sebedestruktivní sklony ve vínku, a zranitelné Ryby a Raky. Proto se snažte dělat a říkat vše velmi vědomě a sledovat se jakoby shora. Jako hrdinu filmu, na který se právě díváte. To vám pomůže oddělit se alespoň zčásti od svého emotivního těla a používat i svou racionalitu. Riziko je zvýšené tam, kde máte ve své blízkosti dominantního a narcistického člověka, kterému dělá dobře vás ovládat či ponižovat. Na tyto jedince si dejte tři dny před úplňkem i tři dny po něm pozor a pokud možno, buďte v tu dobu jinde než oni.

Nezapomeňte, že je dobré a nutné mít rádi sami sebe. Poslouchejte svou inspiraci V tuto dobu k vám budou štědré múzy – a abyste je vnímali, je dobré být v klidu. Inspirace a intuice hovoří potichu v našem nitru a představivosti – křik lidí a lomoz aut ji snadno překřičí. Byla by to velká škoda, protože právě nyní můžete stvořit umělecké dílo, které bude přínosem nejen pro vás, ale pro svět. Můžete doslova udělat svět krásnější a prostřednictvím umění vyslovit nejniternější pocity. Tvořte.

Opatrujte své zdraví

Zvýšená senzitivita je přínosem pro kreativitu a vztahy, avšak může se projevit na naší styčné ploše, kterou sdílíme se světem - na kůži. Buďte na sebe opatrní například při prořezávání stromů. Dopřejte si kvalitní krémy a oleje. Obalte se svetry a bundami, abyste nenastydli, mohl by to odnést močový měchýř, ledviny a celé močové ústrojí, a to nechcete. Vyčistěte si krevní oběh zelenou stravou a bylinnými čaji, je to vhodná doba na detox. Vynechte alkohol. Opravdu.


Vítejte jaro

Indiáni říkali tomuto období Vraní nebo také Červí úplněk, podle krákání vran ohlašujících konec zimy a podle stop žížal vylézajících na povrch země. V některých oblastech nazývali březnový úplněk Postním, protože je vhodná doba na vyčištění těla a detox.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.