Home - Články - Týdenní horoskop na 25. - 31. března

Týdenní horoskop na 25. - 31. března

vloženo 24. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop na 25. - 31. března

Po krátkém víkendovém odpočinku přijde v pondělí opět návrat do reality! Pro koho přichystaly hvězdy týden plný radosti a kdo se naopak bude muset prát se svým osudem! Zjistěte více v našem týdenním horoskopu.
sdílet článek na facebooku

Beran
Už jste ani nedoufali, že se ve vašem okolí objeví jedinec, který by vás nějak zaujal. Bude to doslova jako blesk z čistého nebe. S danou osobou si skvěle rozumíte, máte stejný smysl pro humor a je mezi vámi energie doslova nabitá erotikou a vášní.

Býk
Venuše momentálně vstupuje do výtečné konjunkce právě s Jupiterem. Nebojte se nových výzev, známostí a nečekaných událostí. Je hezké, že se vám takto vyrojilo hned začátkem týdne spoustu příležitostí. Teď je jen chytnout za pačesy a pořádně je využít.

Blíženci
Vaše mysl bude tento měsíc jako nikdy předtím - plná nových myšlenek a nápadů. Využijte svou kreativitu a komunikativní schopnosti k rozvoji nových vztahů i projektů. Zejména v práci budou nadšení z vašich nápadů, ale i schopnosti vést menší tým lidí.

Rak
Rakové, soustřeďte se nyní na své domácí a rodinné vztahy. Může to být ideální čas na prohloubení pout a řešení případných nedorozumění. Buďte však také otevření novým možnostem. Rodina a blízcí přátelé ocení vaši schopnost tolerantní komunikace.


Lev
Tentokrát je čas zářit, milí Lvíčci! A to přece dobře umíte. Buďte sebevědomí a vejděte do světa s odvahou vám vlastní. Charisma a energie budou klíčem k dosažení všech vašich cílů. Jen se nesmíte zaleknout konkurence, ta vám přece nesahá ani po paty.

Panna
Pracujte na své vnitřní rovnováze a osobním růstu. Zaměřte se ryze jen na sebe sama a na své zdraví - fyzické i duševní. Malé změny mohou mít velký dopad. Někdy se totiž tolik zabýváte okolím, kamarády a jinými problémy, že na sebe úplně zapomínáte.

Váhy
Váhy, tento týden je čas najít harmonii v životě. Hledejte rovnováhu mezi prací a odpočinkem, mezi osobními a profesionálními záležitostmi. Zlatá střední cesta by teď pro vás měla být zásadní cíl. Rozdělte si preference dobře a ke spokojenosti všech.

Štír
Přichází doba transformace a hlubokých emocí. Buďte otevření změnám a nebojte se zkoumat své vnitřní já. To vás posílí a připraví na nové výzvy. Je důležité umět v životě přijímat něco nového a moderního a neuvíznout tak v konzervativním stereotypu.


Střelec
Milí Střelci, Venuše je v pěkném trigonu s vaším znamením. Díky tomu nastane ve vašem životě obrat zejména v osobní sféře. Potkáte novou známost nebo se vám podaří získat si srdce někoho, po kom již delší dobu toužíte. Láska má tento týden zelenou!

Kozoroh
Pracujte na svých dlouhodobých cílech a budujte svou stabilitu. Je důležité mít ve svém životě jasné cíle. Pamatujte však, že úspěch vyžaduje trpělivost a tvrdou práci. Nebojte se snít velké sny, protože víte, že jste jedinec, co dokáže i nemožné.

Vodnář
Milí zplozenci Vodnáře, tento týden se zaměřte na inovaci a společenskou změnu. Buďte doslova průkopníky a hledejte nové způsoby, jak přispět ke společnosti a světu kolem sebe. Je důležité žít tak, abyste na sebe jednou mohli být pyšní a to je dobře.

Ryby
Vaše intuice bude velice silná, milé Rybky. Naslouchejte svému nitru a sledujte své sny. Můžete objevit inspiraci a nové směry ve svém životě. Buďte otevření pro spiritualitu a soucit. Uvidíte, že když uvěříte svému srdci a vizím, dočkáte se úspěchu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.