Home - Články - Týdenní horoskop na 25. - 31. března

Týdenní horoskop na 25. - 31. března

vloženo 24. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop na 25. - 31. března

Po krátkém víkendovém odpočinku přijde v pondělí opět návrat do reality! Pro koho přichystaly hvězdy týden plný radosti a kdo se naopak bude muset prát se svým osudem! Zjistěte více v našem týdenním horoskopu.
sdílet článek na facebooku

Beran
Už jste ani nedoufali, že se ve vašem okolí objeví jedinec, který by vás nějak zaujal. Bude to doslova jako blesk z čistého nebe. S danou osobou si skvěle rozumíte, máte stejný smysl pro humor a je mezi vámi energie doslova nabitá erotikou a vášní.

Býk
Venuše momentálně vstupuje do výtečné konjunkce právě s Jupiterem. Nebojte se nových výzev, známostí a nečekaných událostí. Je hezké, že se vám takto vyrojilo hned začátkem týdne spoustu příležitostí. Teď je jen chytnout za pačesy a pořádně je využít.

Blíženci
Vaše mysl bude tento měsíc jako nikdy předtím - plná nových myšlenek a nápadů. Využijte svou kreativitu a komunikativní schopnosti k rozvoji nových vztahů i projektů. Zejména v práci budou nadšení z vašich nápadů, ale i schopnosti vést menší tým lidí.

Rak
Rakové, soustřeďte se nyní na své domácí a rodinné vztahy. Může to být ideální čas na prohloubení pout a řešení případných nedorozumění. Buďte však také otevření novým možnostem. Rodina a blízcí přátelé ocení vaši schopnost tolerantní komunikace.


Lev
Tentokrát je čas zářit, milí Lvíčci! A to přece dobře umíte. Buďte sebevědomí a vejděte do světa s odvahou vám vlastní. Charisma a energie budou klíčem k dosažení všech vašich cílů. Jen se nesmíte zaleknout konkurence, ta vám přece nesahá ani po paty.

Panna
Pracujte na své vnitřní rovnováze a osobním růstu. Zaměřte se ryze jen na sebe sama a na své zdraví - fyzické i duševní. Malé změny mohou mít velký dopad. Někdy se totiž tolik zabýváte okolím, kamarády a jinými problémy, že na sebe úplně zapomínáte.

Váhy
Váhy, tento týden je čas najít harmonii v životě. Hledejte rovnováhu mezi prací a odpočinkem, mezi osobními a profesionálními záležitostmi. Zlatá střední cesta by teď pro vás měla být zásadní cíl. Rozdělte si preference dobře a ke spokojenosti všech.

Štír
Přichází doba transformace a hlubokých emocí. Buďte otevření změnám a nebojte se zkoumat své vnitřní já. To vás posílí a připraví na nové výzvy. Je důležité umět v životě přijímat něco nového a moderního a neuvíznout tak v konzervativním stereotypu.


Střelec
Milí Střelci, Venuše je v pěkném trigonu s vaším znamením. Díky tomu nastane ve vašem životě obrat zejména v osobní sféře. Potkáte novou známost nebo se vám podaří získat si srdce někoho, po kom již delší dobu toužíte. Láska má tento týden zelenou!

Kozoroh
Pracujte na svých dlouhodobých cílech a budujte svou stabilitu. Je důležité mít ve svém životě jasné cíle. Pamatujte však, že úspěch vyžaduje trpělivost a tvrdou práci. Nebojte se snít velké sny, protože víte, že jste jedinec, co dokáže i nemožné.

Vodnář
Milí zplozenci Vodnáře, tento týden se zaměřte na inovaci a společenskou změnu. Buďte doslova průkopníky a hledejte nové způsoby, jak přispět ke společnosti a světu kolem sebe. Je důležité žít tak, abyste na sebe jednou mohli být pyšní a to je dobře.

Ryby
Vaše intuice bude velice silná, milé Rybky. Naslouchejte svému nitru a sledujte své sny. Můžete objevit inspiraci a nové směry ve svém životě. Buďte otevření pro spiritualitu a soucit. Uvidíte, že když uvěříte svému srdci a vizím, dočkáte se úspěchu.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.