Home - Články - ČÍNSKÝ HOROSKOP na 11. - 17. března

ČÍNSKÝ HOROSKOP na 11. - 17. března

vloženo 11. 3. 2024
čas čtení: 4 minuty

ČÍNSKÝ HOROSKOP na 11. - 17. března

Začátek března signalizuje, že je načase posvítit si na stagnující záležitosti. Důležité bude zamyslet se nad tím, co vás stále drží v minulosti a kvůli čemu se nemůžete posunout dál. Takové věci je potřeba vyřešit, jinak vás budou tížit donekonečna. To přece nechcete! Přejeme vám týden plný sil a příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Zrozenci Krysy budou uprostřed měsíce profitovat z inteligence i aktivity. Jste velmi činorodí jak v soukromém, tak i pracovním životě. V mezilidských vztazích udržujete vřelé kontakty, ale málokteré můžete nazvat… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Máte před sebou náročný týden, kdy se na vás hrnou požadavky ze strany nadřízených, příbuzných a přátel. Rádi vyjdete ostatním vstříc, ale tentokrát musíte myslet na sebe a své zdraví. Nenechte na svá bedra nakládat… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, polovina března je obdobím, které vám nahrává do karet. Zasadíte se o to, aby se vám v dalších týdnech i měsících dařilo. Všechno, do čeho vložíte svou iniciativu a víru, dobře dopadne. Může se jednat … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Momentálně máte štěstí na stejně smýšlející jedince. Díky tomu se zlepší i vaše nálada. Budete se vzájemně doplňovat a inspirovat. Nemyslete pouze na lásku, platí to i pro pracovní sféru. Je příjemné sdílet pracovní… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Jste v rozkvětu, tak jak to rok Draka předpovídá. Cítíte ohromnou energii a rozhodně s ní nebudete marnit. Fungujete ve vysokém tempu, někteří lidé mohou mít problém s vámi udržet krok. Nezapomínejte, že … ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v tomto týdnu děláte čest svému znamení. Vynikáte klidem, pohotovostí a schopností bleskového uvažování. Podle vesmíru se za touto slupkou skrývá citlivý člověk toužící po lásce. Nalijte si čistého vína a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ačkoliv máte spoustu nových projektů, něco vás stále drží při zemi. Ve druhé březnové dekádě je na čase zbavit se takových otěží. Podívejte se do minulosti a udělejte za ní tečku. Je tu něco, co vyžaduje razantní zásah, vysvětlení… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V tomto týdnu se vám velmi daří, aniž byste museli vynaložit speciální úsilí. Úspěch vám padá sám do klína. Prosperita se vás bude držet delší dobu, ale vy doceňujete jiné věci. Získáváte životní moudrost a uvědomujete si, že… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Ve zrozencích Opice stále dřímá zvídavé dítě, které lační objevovat svět. V březnu se těšíte z každého nového dne, jste činorodí a veselí. Jen těžko vydržíte na jednom místě. Teď chcete poznávat všechny možnosti, jaké… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V polovině března nezůstává kámen na kameni. Plány Kohoutů berou za své. Co se vám bude určitě hodit, je flexibilita. Neohlížejte se na to, co máte nalinkované ve svém diáři a snažte se přizpůsobit proměnlivé situaci. Mohou se rozpadat i zásadní životní jistoty. V takovou chvíli nepropadejte panice. Přijměte to jako fakt a začněte budovat svůj svět od začátku. Vesmír vás v tom nenechá samotné. … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, v těchto dnech vás vesmír pasuje do pasivní role, která je velmi důležitá pro druhé. Vytváříte harmonické zázemí, staráte se o to, aby druzí mohli tvořit. Nemějte špatný pocit z toho, že za vámi není vidět hmatatelný… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Ocitáte se na rozcestí, kdy je třeba udělat nějaké zásadní rozhodnutí. To není vaše silná stránka, proto můžete přešlapovat na jednom místě. Nenechte na sebe tlačit, prociťte si všechny možnosti, které se nabízejí. Hlavní slovo… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.