Home - Články - Týdenní láskohled 11. - 17. března

Týdenní láskohled 11. - 17. března

vloženo 9. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní láskohled 11. - 17. března

Myslíte, že vás v lásce už nic nového nečeká? Nenechte se zmást! Novou lásku můžete potkat třeba na sklonku života a novou jiskru můžete dodat i vztahu trvajícímu několik desetiletí. A že už dlouho čekáte na vysněnou lásku? Jděte štěstí naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Buďte dostatečně sebevědomí a postavte se výzvám a novým vztahům s odhodláním. Vaše charisma přitahuje lidi kolem, což vám pomůže v dosažení cílů. Možná přijde i pozvánka na rande.

Býk
Osvoboďte se od starých břemen a dejte prostor novým začátkům. Příliš dlouho se zabýváte minulým vztahem a nedíváte se do budoucna. A to je velká škoda. Čekají vás totiž velké věci!

Blíženci
Rodinné vztahy budou klíčové pro váš duševní klid. Urovnejte si doma vše, co vás v minulých dnech trápilo a srovnejte si své priority, protože jedině na tom momentálně záleží.

Rak
Vaše intuice vám bude ve vztazích dobře sloužit. Naslouchejte svým pocitům a nebojte se sledovat sny. Ti, kdo hledají lásku, bude týden příznivý pro romantická setkání plná emocí.


Lev
Stabilizujte své vztahy a budujte pevné základy pro budoucnost. Buďte trpěliví a ukazujte partnerovi, jak moc vám na něm záleží. Poslední dobou to mezi vámi totiž hodně skřípe.

Panna
Pro ty, kdo hledají lásku, bude klíčové hledat vztahy s dlouhodobým potenciálem. Nabídka nezávazného flirtu vás proto nijak neokouzlí a takovému nápadníkovi dáte velmi rychle vale.

Váhy
Vaše vášnivost a energie budou v milostném životě rozkvétat. Nový vztah může být na dohled, a pokud jste již ve vztahu, dejte prostor úplně novým a doslova vzrušujícím zážitkům.

Štír
Komunikační schopnosti jsou ve vztazích klíčové. Nové milostné známosti budou pravděpodobně vznikat prostřednictvím zajímavých rozhovorů a společných zájmů. Tak na co ještě čekáte!


Střelec
Pokud jste single, buďte otevření novým setkáním, která mohou přinést dlouhodobou lásku. Vyrazte s přáteli na zajímavý koncert. Využívejte každou volnou chvilku k novému seznámení.

Kozoroh
Pracujte v týdnu na posilování důvěry ve vztazích. Pro vás oba je vzájemná důvěra poměrně nebezpečnou pandořinou skříňkou. Otevřete se svému partnerovi naplno a sdílejte své obavy.

Vodnář
Nenechte se vtáhnout do nějaké milostné hry, kterou ani možná nechcete hrát. Žijeme naštěstí v době, kdy si můžeme vybrat, s kým chceme trávit čas. Proto vybírejte opravdu pečlivě.

Ryby
Máte před sebou velice romantický týden plný lásky, nových zážitků a také touhy. Pokuste se přijít na nové způsoby vyjádření své lásky a budete překvapeni, jak moc vás to sblíží.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.