Home - Články - Tarotová karta Hvězda v sobě skrývá naději

Tarotová karta Hvězda v sobě skrývá naději

vloženo 6. 3. 2024
čas čtení: 3 minuty

Tarotová karta Hvězda v sobě skrývá naději

Lidé si nechávají věštit z karet, aby poznali svou budoucnost. Tarot nabízí možnosti řešení problémů a předpokládaný vývoj událostí. Karta Hvězda přináší dlouhodobý pozitivní vývoj a naději v bezvýchodných situacích. Navíc se jedná se o jednu ze silně ochranitelských karet.

sdílet článek na facebooku

Klíčové aspekty

Zásadním významem karty Hvězda je naděje. Je to šťastná hvězda, která vychází na temné obloze a dokáže splnit naše přání. Musíme však počítat s tím, že se vztahuje ke vzdálenější budoucnosti, takže je potřeba si na výsledek ještě chvíli počkat. V pracovních záležitostech značí slibné projekty a ujednání, které se ale dostaví také až za nějaký čas. Ženám toužícím po dítěti věští blížící se mateřství. Ve zdravotních otázkách souvisí s tělními tekutinami a slibuje uzdravení.

V negativním významu znamená karta přílišnou zasněnost a odtržení od reality. Pokud je výklad díky ostatním kartám nepříznivý, jedná se o nesplněné přání. Zejména v kombinaci s kartami pohárů značí skryté nepříjemnosti a falešné lidi.


Situace a rady

Do všech záležitostí se můžete pustit s optimismem a těšit se na dobré výsledky. Především když se ve výkladu navíc objeví i karta Kolo štěstí nebo Spravedlnost. Jestli si zároveň s Hvězdou vytáhnete karty Mág nebo Velekněz, budete naladěni tvůrčím až uměleckým elánem. Pokud jste se ovšem ptali a vývoj vztahu, počítejte s tím, že můžete být „jen“ dobrými přáteli. Hvězda totiž přináší především platonické lásky. Jen zřídkakdy slibuje partnera, jenž dokáže doslova splnit naše sny.

Důležité afirmace

Pokud si vytáhnete Hvězdu, můžete se radovat, protože si můžete říci: „Moje hvězda stoupá a září!“ nebo: „Dokáži rozpoznat, co mi v budoucnosti přinese užitek a zařídím se podle toho!“ i: „Mám naději a víru v budoucnost a dokáži ji rozdávat ve svém okolí!“

Hvězda přináší naději a dobrou budoucnost, přesto to neznamená, že se máte přestat snažit. Vždy sklidíte, co jste zaseli.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.