Home - Články - Žárlivost jako nemoc

Žárlivost jako nemoc

vloženo 5. 3. 2024
čas čtení: 4 minuty

Žárlivost jako nemoc

Seznamování a zamilovanost jsou krásné, ale žárlivost je nesnesitelná. Nikomu se nelíbí, když mu partner dělá scény kvůli drobnosti. Jak jsou na to jednotlivá znamení zvěrokruhu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Zrozenci Berana patří mezi největší žárlivce. Jejich ohnivá povaha musí kontrolovat partnerovy kroky. Berany dokáže rozhořčit byť nulový závdavek nevěry. Také si potrpí na velkolepé scény vzteku, cítí se ublížení a potřebují pak ujistit o síle lásky. Naštěstí, jak oheň rychle vzplane, tak také uhasne.

Býk
Zdálo by se, že je tvrdohlavý Býk výbušný, ale opak je pravdou. Uzavře se do sebe a chová se nepřístupně. Pokud se nevěra opakuje, je konec. Býci nejsou žárlivci, kteří by tropili scény na veřejnosti. Od vztahu očekávají maximum, neumí odpustit, proto zůstanou raději sami.

Blíženci
Pro Blížence je nevěra bohužel docela běžná. Když už dokážou žít v partnerském vztahu, ani tak ji neodolají. Flirtování partnera snáší dobře, protože jsou sami komunikativní a společenští. Jakmile zjistí Blíženec nevěru, nekřičí, jen to oplatí. Nevěra pro něj není hlavním důvodem k rozchodu.

Rak
Lidé narození ve znamení Raka si potrpí na partnerskou a rodinnou pohodu, proto jim nevěra leží dlouho v žaludku. Nejsou nastavení na žárlivé scény na veřejnosti, ale doma to rozbalí na plný plyn. Je zajímavé, že jsou to v mnoha případech právě Raci, kteří občas uklouznou do jiného lože.


Lev
Partnerský vztah se Lvem je úžasný a plný překvapení. Lev je velkorysý, vášnivý a také vyžaduje stoprocentní věrnost. Pokud zjistí, že k ní došlo na sto procent, je i s tou největší láskou konec. Lev nežárlí, na to je příliš hrdý. Nechce si dělat před ostatními ostudu křikem a výčitkami.

Panna
Pro Panny je žárlivost cizím pojmem, snad proto, že nepatří mezi vášnivce. Život chtějí prožít klidně a spořádaně. Na žárlivost není prostě místo. Panny svému protějšku plně důvěřují a nepodezírají ho. Jakmile se o nevěře dozvědí, stejně nežárlí, ale bez váhání odejdou. Jejich důvěra byla pošpiněna.

Váhy
Když nemají Váhy důvod k žárlivosti, nežárlí. Jakmile se však najde nějaká záminka, zbystří všechny smysly a partnera i malinko sledují. Doma budou čekat vysvětlení a možná přijde hádka. Žárlivost je pro Váhy pravý důkaz lásky. Pokud nežárlí, tak nemilují a jde pouze o tělesné uspokojení.

Štír
Zrozenci Štíra jsou největší žárlivci. Není radno pouštět se do flirtování, ne natož do milostných hrátek. Rozhodně se nesmí o nevěře ani mluvit. Ve Štírech to vře a nikdy to dobře nedopadne. To je zajímavé, protože jsou to právě oni, co ve vztahu klopýtnou a neudrží své touhy na řetězu.


Střelec
Střelci snad nežárlí. Sami sobě dopřávají velkou dávku svobody, proto neomezují ani svého miláčka. Když s někým chtějí trávit život, udělají to a jsou věrní. Jakmile zjistí partnerovu nevěru, vše v klidu vyřeší. Jejich tolerance a pochopení jsou až neuvěřitelné. Nato však bývá většinou konec.

Kozoroh
Kozoroh je praktické a pragmatické znamení, pole lásky je pro něj velkou neznámou. Je zvyklý spoléhat se sám za sebe, ale to v partnerském vztahu nejde. Často žárlí, ale nikdy nebude dělat scény před lidmi, to je pro něj příliš ponižující. Rozchod těžce nese, protože vždy miluje celým srdcem.

Vodnář
S Vodnářem je to jako na houpačce. Tito svobodomyslní a po volnosti toužící jedinci prahnou po lásce, ale nedokážou žít podle pravidel. Žárlivost je jim cizí, a dokonce by ji přehlídli u svého partnera. Vodnář si nedokáže nastavit život s jedním člověkem, je plný náklonnosti, kterou chce rozdělit.

Ryby
S Rybami je to trochu jinak. Právě jim je zdravá žárlivost partnera po chuti. Jen tak přeci vědí, že je miluje. Rybičky příliš nežárlí, ale když k tomu dojde, obviňují vnitřně samy sebe. Pokud pohár přeteče, a nevěra jejich partnera praskne, lítají doma ostrá slova, výčitky, nábytek i talíře.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.