Home - Články - Nastává novoluní v Rybách! Již tuto neděli!

Nastává novoluní v Rybách! Již tuto neděli!

vloženo 8. 3. 2024
čas čtení: 5 minut

Nastává novoluní v Rybách! Již tuto neděli!

V neděli 10. března v 10:00 začíná novoluní ve znamení Ryb. Přináší nám velkou citlivost až přecitlivělost, tu však můžeme velmi efektivně využít. Nastává čas pro velké sny a harmonický život. Tak neváhejte popadnout svou šanci za pačesy!

sdílet článek na facebooku

Něžné srdce Ryb

 Zrozenci Ryb jsou lidé s hlubokými city a pevnými vztahy. Mají ohledy na ostatní, snaží se vždy vyhovět, a přitom zapomínají sami na sebe. Tmelí rodinu i partu přátel mnohem více, než se na první pohled zdá. Často se o tom lidé přesvědčí, až když nějakou Rybičku ztratí. Poté se rozpadají rodiny, kolektivy, střetávají se zájmy, není tu nikdo, kdo by uhlazovat hrany a snažil se, aby byl každý jedinec spokojen.

Hlavní dar Ryb, je jejich bezpodmínečná láska a péče, zároveň je také trochu jejich závažím. Jde o to, jak vše vybalancovat, abychom sami netrpěli. Darem novoluní v Rybách bude právě takový hluboký empatický ponor do duší lidí kolem. A protože do větší či menší míry bude dán nám všem, dojde k neobvyklému porozumění. Ryby většinou lidské chování nekomentují, nesoudí, jsou tiché, ale vidí hluboko. I nyní uvidíte podstatu, touhy, bloky, bolesti i radosti blízkých. Nemůžete cítit se všemi, pomáhat všem. Využijte daru hluboké empatie a rozhodněte se, s láskou k lidem a sami k sobě, kterým lidem budete věnovat svůj čas a city. Nejste na světě proto, abyste se roztrhali mezi všechny.


Darem společenství je synergie, vzájemně proudící energie od všech zdrojů k dalším. Pokud někdo jen bere, a nedává, nenechte se vysávat a vzdalte svůj příběh od jeho. Nemusíte nic říkat, ani vysvětlovat. Dál si můžete přát dobré ráno a prohodit pár slov. Nejde o konflikt. Jde o to, být s těmi, od nichž také něco dostáváme. Ulpívavost myšlení není prospěšná Zrozenci Ryb jsou věrní. Lidem, místům i věcem. K partnerovi, přátelům, ale i k práci či bytu přilnou tak, že si nedovedou představit svůj život bez nich. Ale život není stojatá hladina, život je proud. Dokonce i v rybníku je pramen a přepad a voda se zde mění.

Nov je vyčištění, znovuzrození, odhození zátěže, nový začátek.

Rybičky a s nimi my všichni si o novoluní musíme uvědomit, a vesmír nás vede ke změně, že plno obvyklých vzorců myšlení nepotřebujeme. O myšlení jde v první řadě, až poté o věci a vztahy. Příklad? Když při vaření nadrobíš, musíš to okamžitě uklidit, když jde dítě ven, musíš mu říct, vezmi si čepici, ať nenastydneš. (Ještě lepší je prognóza rovnající se skoro prokletí: „Nastydneš.“) Ve stejném duchu: „Zavři si batoh, někdo tě okrade.“ „Cizím lidem nevěř, ublíží ti.“ „Neskákej z výšky do vody, utopíš se.“ „Nejezdi do cizích krajů, zabloudíš.“ Pokud toto děláte, váš strach se vašim blízkým lepí na paty a pronásleduje je v podobě naplnění proroctví. Vaše láska pak ubližuje jim i vám. Právě toto jsou naučené vzorce, které nejsou nikdy k užitku. Vytvářejí v nás všech negativní potenciály, které se naplňují. Dobré nejsou ale k ničemu. Zkusme myslet jinak, jednat jinak. Pro Ryby je to protiúkol, ale kdy jindy začít, než o novoluní? A tento noc přeje Rybám a všem, kteří mají podobné rysy.


Duch tiché Luny

Právě tak říkali březnovému novoluní staré indiánské kmeny. Nov byl vždy duchem Luny, protože Luna na nebi sice je, avšak je neviditelná. Právě jako duch. Proč je v březnu tichá? Po dlouhé zimě se teprve vše začíná probouzet. Roli hraje únava po zimě a naděje na nový život, úrodu, mláďata, sluneční svit. Je to doba, kdy se nejlépe zahazuje staré břímě, pere se špinavé prádlo, shazují nadbytečná kila, odhazují se staré smutky. Žili jsme minulostí, ale nyní začíná něco nového. Nové jaro, nová Luna. Nový nebo nová JÁ. Je dobré zahledět se do plamenů nebo na hladinu řeky, pozorovat ptáky na nebi a ztišit se. Zapřemýšlet o tom, kdo jsem a kam jdu. Přestat žít minulostí a žít tím, co je TEĎ. Víte, ztišení se skloňuje ve všech pádech. A lidé si myslí, že jim pomůže, když si budou o tom číst. Ne. Při čtení zaměstnáváte mysl. Ta vás neosvobodí. Je nutné to udělat. Není nic krásnějšího a nic jednoduššího než se zastavit. Kdo z vás to naposled opravdu udělal? Pokud to neděláte v praxi, nic se nestane. Nic se nezmění.

Zdraví za „rybího novoluní“

Tělo bude poslouchat jako hodinky, budete zdraví jako ryba. Přetížené mohou být city a nervy. Pokud berete příležitost, kterou poskytuje novoluní, jako úkol, bude vás to nervovat. Pokud to berete jako dar, který můžete a nemusíte využít, bude vám k užitku. Budete mít zvýšené vnímání takzvaným třetím okem – to způsobuje šišinka mozková. Proto pobývejte ve společnosti hodných lidí a choďte na dobrá, pozitivně vyzařující místa. Pod stromem, v lese, v parku, u vody, v kostele, u ohně, s rodinou – to jsou místa, která vám pomohou se energeticky dobře vyladit. Dopřejte si bylinný či ovocný čaj s medem, mějte u sebe křišťál. Pozor si dejte na nohy, a to chodidla, prsty u nohou a kotníky. Lepší než riskantní sportovní výkony bude v tomto období meditace. Jako každá fáze měsíce, i tento nov je darem. Přijměte ho.

Jak na to? Najděte si v neděli chvíli jen sami pro sebe, abyste se mohli v tichosti ponořit do svých myšlenek. Hrajte si se svou myslí a se svou fantazií a dovolte jí, aby vás nasměrovala správným směrem. Zaměřte se na to důležité. Co potřebujete ve svém životě změnit? Kam chcete, aby se váš život ubíral? Co je vaším největším cílem? Odpovězte si na tyto otázky. Dovolte své mysli, aby vám dala jasný směr. Nedávejte jí žádná omezení, protože žádný cíl není příliš velký. Určete si, čeho chcete dosáhnout a jděte si za tím!

Vesmír vám nabízí pomocnou ruku právě teď

Novoluní v Rybách ovládá Neptun, planeta intuice, ale i klamu a mámení. Nenechte se proto omámit falešnými pocity a pořádně každý svůj cíl promyslete. Neptun k nám právě pumpuje silnou energii pro zdařilé nové začátky. Začněte další a šťastnější životní kapitolu. Protože vaše plány a aktivity dostaly požehnání. Ovšem jen pokud se do nich pouštíte s ryzím srdcem, které vám napovídá radostnou emocí: „to je ta správná cesta“. Poté udělejte první krok!



 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.