Home - Články - Týdenní horoskop na 11. - 17. března

Týdenní horoskop na 11. - 17. března

vloženo 10. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop na 11. - 17. března

Jaro klepe na dveře! S hřejivým sluníčkem v zádech nás čeká velmi zajímavý týden. Především kreativa bude hrát u většiny hlavní roli. Využijte příležitosti a pořádně se jí chyťte. Co vás čeká dalšího v následujícím týdnu?

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce vás tento týden čeká opravdové překvapení a velká přízeň hvězd. Jste plní optimismu a dobré nálady, díky čemuž s rychlostí blesku navazujete nové kontakty. Venuše je totiž v pěkném sextilu s vaším znamením a vás čekají jen romantické chvíle.

Býk
V tomto týdnu máte jedinečnou možnost získat si cenné a vlivné přátele, díky čemuž se skvěle přiblížíte k vytyčeným cílům. Nespadne vám to však jen tak do klína. Budete muset vynaložit nemalé úsilí a ukázat například vedení firmy, že na to máte.

Blíženci
Venuše je v kvadratuře s vaším znamením a vy máte tendence více utrácet, než jindy. Přitahují vás momentálně zbytečně drahé věci, které vlastně ani nepotřebujete. Šetřete si penízky pro lepší příležitost, aby se vám podařilo získat to, po čem toužíte.

Rak
Někdo ve vaší rodině nesouhlasí se spoustou vašich nových myšlenek a dává vám to poměrně hlasitě najevo. Nejste zrovna typ, který by se rád hádal, ale už vám přijde přes čáru, jak tento jedinec neustále poukazuje na to, že má na danou věc jiný názor.


Lev
V práci až příliš tlačíte na pilu. Chcete dobře vycházet s kolegy i vedením a je na vás vidět, že máte velké ambice. Přesto je vaše snaha někdy až moc viditelná a mnozí kolegové s tím mají problém. Neváhají vás pomlouvat před ostatními ale i šéfem.

Panna
Přemýšlejte o minulosti s vděčností a otevřeností, která vám ne vždy je vlastní. Osvoboďte se rovněž od starých břemen a dejte prostor novým začátkům. Rodinné vztahy budou klíčové pro váš duševní klid, proto zavolejte nebo se sejděte s někým blízkým.

Váhy
Udělejte si čas jenom pro sebe a zaměřte se na své duševní a fyzické blaho. Výrazně zlepšete své zvyky a péči o tělo. To se vám vyplatí hned v několika rovinách vašeho života. Pracovní úspěchy přijdou snadněji, když máte silné základy v osobní péči.

Štír
Tento týden budete mít úchvatnou schopnost odhalovat skryté pravdy a pronikat do hloubky všech věcí. Nechte dveře otevřené úplně novým perspektivám a nebojte se zkoumat tajemství života. Vaše intuice vám bude dobrým průvodcem a perfektním rádcem.


Střelec
Celý týden bude ve znamení rovnováhy a také harmonie. Snažte se najít střední cestu ve všem, co děláte, a budete odměněni poklidem a pozitivními vztahy. Projevujte lásku a péči k těm, které máte rádi, protože rodina je u vás vždy na prvním místě.

Kozoroh
Zaměřte na rozvoj svých dovedností a vzdělání. Přijměte výzvy s nadšením a hledejte nové způsoby, jak se co nejlépe zdokonalit. Vaše optimismus a odvaha budou klíčovými faktory k dosažení vašich jasně definovaných cílů. Čeká vás milé překvapení.

Vodnář
Momentálně se soustřeďte na své profesionální cíle a postupujte s pevným a jasným cílem dosáhnout dobrého úspěchu. Trpělivě a neúnavně pracujte na svých dlouhodobých plánech. Finanční stabilita přijde jako sladká odměna za váš pečlivý přístup k práci.

Ryby
Tento týden budete inspirováni novými myšlenkami a také příležitostmi. Buďte proto otevření skoro až kontroverzním změnám a spolupráci se zajímavými a nevšedními lidmi kolem vás. Vaše inovativní myšlení přinese svěží energii do každodenních situací.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.