Home - Články - Luna je v Býku a je den LEDVIN!

Luna je v Býku a je den LEDVIN!

vloženo 12. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

Luna je v Býku a je den LEDVIN!

Dnes si dopřejte pořádná DETOX! Je celosvětový den ledvin a dorůstající Luna v Býku vám v tom pomáhá! Přečtěte si svůj astrojídelníček!

sdílet článek na facebooku

Měsíc přibývá a je ve znamení Býka. Dnes je Světový den ledvin, tak je správný čas zaměřit se na zdraví, a to i ostatních orgánů. Pokud máte sklony k migrénám, zkuste se vyhnout stresu a nepřejídat se. Pokud se přeci jen bolest hlavy objeví, nejlepší bude odpočinek v tichém prostředí a chladný obklad na oči. Soustřeďte se dnes na věci, které vás těší, jako je vaření nebo plánování výletů. Je to dobrá doba pro setkávání s lidmi, ale i pro relaxaci doma. Myslete na to, že čím víc se blížíme k Úplňku, budete cítit větší potřebu dělat změny nebo začít s novými projekty. Při setkání s blízkými se snažte držet pozitivní náladu, protože dnes se můžete cítit citlivější na negativní energii kolem sebe.

Astrojídelníček
Zapomeňte na espresso a energy drinky, dnešek je ve znamení zemité freshness! Bereme to zpátky ke kořenům, a to doslova. Dnes je den, kdy si naše ledviny řeknou o detox jako celebrita po divokém večírku. Takže do sebe lejte vodu a zeleninové šťávy jako nenasytný Hollywood. A když už budete u toho pití, kořenová zelenina je dneska vaše vášeň v kuchyni. Brambory, křen, červená řepa a ředkvičky, všechno si to k vám najde cestu jako zapomenutá hvězda na comeback. A to není vše! Kopřivový čaj a březová šťáva jsou noví influenceři ve světě detoxu, dají vašemu tělu takový vymet, že si vaše orgány budou připadat jako po návštěvě luxusního spa. Dneska to bude ten den, kdy váš vnitřní food kritik bude mít konečně jasno. Poznáte, co vám sedí a co vašemu tělu dělá divy. Tak se nenechte ničím vykolejit, jídelníček máte pod kontrolou jako šéfkuchař svou kuchyni!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.