Home - Články - LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 25. - 31. března.... Berani, bude to jízda! Štíři, pozor na ego!

LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 25. - 31. března.... Berani, bude to jízda! Štíři, pozor na ego!

vloženo 23. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

LÁSKOHLED Horoskop LÁSKY na 25. - 31. března.... Berani, bude to jízda! Štíři, pozor na ego!

Duben je sice za dveřmi, ale březen ještě neskončil. Poslední týden v měsíci přinese celou řadu zvratů, tak si dejte pozor, ať si nepokazíte to, co se vám daří a nerezignujte ani v případě, že to v poslední době za moc nestálo. Každý den se může stát zázrak. No, tak mu jděte naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska pro Berany bude tento týden plná elektrizující vášně ale také nových začátků. Můžete se těšit na vzrušující a spontánní momenty s vaším partnerem. Projevte své emoce naplno.

Býk
Je čas investovat do vašeho vztahu a vytvořit pevné základy. Buďte trpěliví a otevření komunikaci s vaším partnerem. Hledání společného smyslu a pohody ve vztahu vás oba naplní.

Blíženci
Aktivně momentálně komunikujte se svým partnerem a buďte otevření novým začátkům. Hledání intelektuálního spojení a sdílení zájmů vám přinese pozitivní radost a posílí vaše pouto.

Rak
Pro Raky bude tento týden hlavně o emocionálním prohlubování vztahů. Buďte otevření svým citům a dejte prostor své citlivosti. Přijetí emocí a důvěra ve vaše city posílí vztahy.


Lev
Nezapomínejte na vlastní potřeby a buďte otevření podpůrné energii ze strany partnera. Váš vztah bude kvetoucí, pokud se naučíte najít rovnováhu mezi dáváním a přijímáním lásky.

Panna
Pracujte na rozvoji vzájemné důvěry a vytvářejte harmonii ve vašem vztahu. Je možné, že jste si v minulosti prošli krizí, ale nyní jste rozhodně na lepší cestě k novým zítřkům.

Váhy
Nechte už konečně minulost minulostí a zaměřte se nejen na společnou přítomnost, ale i budování budoucnosti. Uvidíte, jak vás to vzájemně posílí a vytvoří to doma hravou harmonii.

Štír
Aktivně reagujte na požadavky protějšku. Někdy se vám totiž stává, že myslíte jen na sebe a rádi prosazujete svůj názor. To by se ale ve vztahu stávat nemělo. Zkuste to jinak.


Střelec
Pro Střelce bude tento týden hlavně o dobrodružství a růstu ve vztazích. Buďte proto otevření novým zážitkům a spontánním dobrodružstvím s partnerem. Budete velice mile překvapeni.

Kozoroh
Investujte čas a úsilí do vytváření dlouhodobých plánů s partnerem. Vaše spolehlivost a odhodlání přinese stabilitu do vašeho vztahu. Navíc vás společné budování velice sblíží.

Vodnář
Dostatečně respektujte svou i partnerovu nezávislost a hledejte společné zájmy, které vás spojují. Není dobré, když je jeden z partnerů majetnický. Každý potřebuje svůj prostor.

Ryby
Buďte nyní empatickými posluchači a dejte prostor své velmi dobré intuici ve vztahu. Sdílení emocí a citlivost vám pomůže vytvořit dost hluboké a naplňující spojení s partnerem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.